Forum Regionalne Małopolskie Zakopane
ZMIEŃ
      zaciekawiony

zaciekawiony

(6 wyników)
    • grupka mieszkancow dosc wobec nich mala. I co? A nic. Tylko ciekawi mnie czy to sa analfabeci? Podobno do Zakopanego przybywa w sezonie milionowa rzesza turystow. Podobno. Ja wiem, ze nie tylko to Forum jest miejscem ich spotkan, ale tu jest raptem 74 tys wpisow...czy to znaczy, ze to w zadnym razie ilosc miarodajna i czy to znaczy, ze do Zakopanego przyjezdzaja glownie dzisiejsi anafabeci??? Jak przygladac sie centrum miasta , to niestety chyba tak. Jak tym pedzonym nie wiado...
    • Powiedz mi jak to jest , jak to rozumiesz, moze pogadamy:)??? zaciekawiona
    • Gorale, po co w ogole istnieja ? Niedouczeni, skapi do granic nieopisanych, zalosnie zazarci na kase. Niby-patrioci, ale nikt tak nie gdzal do hameryki jak oni i to nie tylko jak bylo zle. Za kase dali by sie posiekac. Cholera jasna z goralami !
    • teraz ośrodek wypoczynkowy-jak można mieszkać w czymś takim??? a na dodatek prywatny właściciel zamalował napisy więźniów na ścianach bo po co komu historia??? zamazać i wymazać...karygode a w pomieszczeniach można zrobić składzik na kartofle:( Zakopiańczycy- ocalcie to miejsce od zapomnienia
    • swietny pomysl , bo wysoko polozona knajpa w takim miejscu jak to miasto to naprawde kapitana sprawa, ale.... Boze drogi, ten wojujacy o rozmaite fajne sprawy Tygodnik Podhalanski firmuje , posiada czy tylko uzycza nazwy ( tego nie wiem) :CAFE TYGODNIK PODHALANSKI...ale czemu w takim obrzydliwym budynku, relikcie czasow o , ktorych chyba tenze Tygodnik stara sie zapomniec i pamietac o tym zapominaniu...no dlaczego tam? Zapewne jesli ktos wpadlby na pomysl i znalazl pieniadze na t...
    • ale mnie ciekawi, jakie sa najpiekniejsze miejsca Zakopanego?? zaciekawiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się