zakupy

(319 wyników)
  • Witam! Właśnie się przesiadłyśmy do spacerówki -parasolki. I zastanawiam się, gdzie ja upchnę siaty z zakupami? Mamy cosatto i kosz jest taki jak w Maclarenie. Zresztą chyba większość parasolek ma kosze na "drobiazgi". Stąd moje pytanie-jak sobie radzicie dziewczyny? Na pewno macie już jakieś patenty :) W końcu potrzeba matką wynalazku ... Na rączkach się boję wieszać ciężkie siaty. Pozdrawiam
  • Witam, czy ktoś orientuje się czy można dokupić sam kosz na zakupy do Cameleona? Jeśli tak to ile kosztuje?
  • Jakie znacie i polecacie wózki z dużą naciąganą (najlepiej do pałąka) budką( oprócz maclarena xlr, pliko p3, i abc primo). Dobrze aby był lekki, fajnie się podbijał. Idealnie by było gdyby miał w miarę duze kółka i spory kosz na zakupy.
  • Spotkałam się wczoraj z opnią sprzedawcy nt Boldera 4, że różnie bywa z tą "siatką" na dole, że może się przerywać i nie jest zbyt wytrzymała. Czy któraś/któryś z użytkowników miał(a) z tym problem?
  • Właśnie w taki sposób kupiłem fotelik Romer i krzesełko do karmienia Peg Perego. Płatność kartą kredytową przez PayPal. Towar zamówiony w poniedziałek był u mnie już w czwartek przywieziony przez firmę kurierką DPD. Koszt dostawy 22 EURO. Zaoszczędziłem w ten sposób ponad 350zł - fotelik wyszedł mnie poniżej 600zł, a taki sam w Polsce kosztuje ok. 800zł. Polecam. www.baby-express.net Kontakt mailowy również po angielsku (sprawdzone) :-)
  • Witam, planuję zakup kosza na zakupy do MUTSY. Mam tylko pytanie do użytkowniczek tego kosza i wózka - czy da sie zamontować ten kosz do stelaża kiedy siedzicko spacerówki jest zamontowane przodem do mamy? Będę wdzięczna za odpowiedz:) Synek ma dopiero 6 miesiecy, w spacerowce jezdzimy od jakis 2 tygodni i to ja tak za bardzo nie jestem gotowa psychiczne zeby Synka przesadzic przodem do kierunku jazdy:) Jemu pewnie by sie podobalo:) Wiem, ze kosz w wersji przodem do swiata moz...
  • Dziewczyny, gorąco prosze o rade - zamówiła w sklepie Dino www.dino.sklep.pl Volo 4 czerwca (pn), pocz ym przy aktualizacji zamówienia poinformowano mnie, że maja tylko kolor czarny a spodziewana dostawa od importera jest w piątek (za kilka dni). Powiedziałam ,że zależy mi na kolorze Pea Green, więc poczekam do piątku. Po czym żądnego odezwu - po moim mailu odpowiedzieli, że to nie od nich zalezy i nie wiedzą kiedy będzie dostawa :-/. Chce anulowac zakup (o tyle dobrze, że kupiłam za pobranie...
  • Witam, moze ktoras z uzytkowniczek tego wozka wie jak sciagnac kosz na zakupy, aby go wyprac/wyczyscic? Czy w ogole jest to mozliwe do zrobienia? Wypralam cala tapicerke, co sie dalo, ale kosz pozostal brudny. Bede wdzieczna za rady, pozdrawiam
  • nie wiem czy sa juz dostepne w POlsce te nowe kosze na zakupy do wozkow Mutsy, ale sa doczepiane i tak duze jak w FunSeat. jak zerkniecie na strone mutsy.com to tam juz sa.
  • Jadę oglądać Quinny Speedi używanego z zamiarem zakupu. Na co zwrócić uwagę, co w tym wózku może być popsute albo poluzowane. Kwestia rys na stelażu jest pomijalna bo wiadomo, że wynika to z inywidualnego użytkowania ale zapewne jak w każdym wózku są części które standardowo mogą się posuć, np. w Mutsy takim standardem były dziórki w okienkach (może to nie część która się psuje ale robi się to w 90% Mutsiaków) i właśnie o coś takiego mi chodzi. Na co zwrócić szczegolną uwagę jak...
  • Dziewczyny, czy istnieje jakiś haczyk/zaczepka, którą można zaczepić do rączki wózka i na nim zawiesić np: torbę z zakupami? Macie jakieś patenty? Mam wózek z niedzieloną rączką i niezbyt obszernym koszem i męczę się z tymi siatkami ;-)
  • Mam jeszcze jedno pytanko. Czytam juz jakis czas o wózkach, ale chyba wciąż jestem zielona ;-) Rozważam zakup wózka gondoli Jedo Bartatina i wiem ze koła w nim nie są obrotowe. Sprawdzałam wózek w sklepie, ale wiadomo, ze to nie jest to samo, co z dzieckiem i w mieście..Chodzi o to, czy trzeba się zatrudzic ze prowadzic ten wózek np w sklepie (nie małym osiedlowym , ale duzym hipermarkecie, wiem ze czesto bede tam chodzic z dzieckiem) Dziekuje z gory za odp :-) Pozr Jula
  • Ogólnie wrażenia po zakupowe i jeździe po domu (na podwórko najwcześniej w weekend bo chorujemy): -super kolor (green bobles) ta zieleń taka żywa, a nie jak myślałam oliwka - materiał fajny jak dla spacerówki, czyli wózka w którym dziecko często je i pije (wydaje się że będzie go bardzo łatwo czyścić) - duży wsadziłam dwójkę dzieciaczków (3lata i 4miesiące syn 14 kg rozmiar 110cm, i córka ok 7 kg 8,5miesiąca rozmiar 80 cm) do środka i jeszcze miały miejsce (przy rozłożonym oparci...
  • Gdzie kupowałyście buggstery i czy przy zakupie pytałyście o upust, czy dali jakiś sami?
  • Witam, Niedługo bedę kupowała wózek dla dziecka i mam pytanie o wasze doświadczenia. Których wózków unikać i dlaczego ? Niech kazda napisze o swoich doświadczeniach a na pewno będzie łatwiej wybierać i uda się uniknąć niepotrzebnie wydanych pieniędzy. Chodzi o wózki wielofunkcyjne. Dziękuję
  • Jako, ze nigdy nie kupowalam wózka uzywanego nie bardzo wiem na co zwracac szczególna uwage i jakie ewentualnie zadac pytania sprzedajacemu. Na pewno jest tu wiele mam z doswiadczeniem i moga mi napisac kilka rad. Bylabym wdzieczna Mama upatrzony wózek na allegro i na zdjeciach wyglada zadbany ale... no wlasnie czy nie sa to tylko zdjecia?
  • Może będzie prościej czasem wyszukać różnych "nie-funkcjonalności" wóżków na które się natknęłyście w trakcie użytkowania. Może niektóre wózki rozczarowały Was kompletnie? Napiszcie proszę - jak znajdziecie chwilę (podając może w tytule firmę i model).
  • Daję tylko link na stronę, wnioski niech każdy wyciągnie sobie sam. fotelik.info/pl/news/niebezpieczne_foteliki,57.html
  • Zdecydowałam się zakupić wózek na niemieckim ebay, ale mam pewien problem. Zarejestrowałam się tydzień temu, konto mam aktywne, lecz od czasu rejkestracji internetowej niczego do domu celem aktywacji całkowitej konta, nie otrzymałam, jak to ma miejsce w przypadku allegro. Dziś chciałam zakupić wózek i po kliknięciu w odpowiednie miejsce, zareestrowaniu się, wyskoczył komunikat, który po polsku brzmiał: "konto zostało czasowo zablokowane celem zachoania bezpieczeństwa". Nic nie roz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się