Dodaj do ulubionych

Lekki 2w1 poszukiwany

IP: *.internetia.net.pl 13.05.18, 17:53
Poszukuję LEKKIEGO wózka 2w1.
Takiego, który będzie można wnieść po kilku schodkach do sklepu osiedlowego itp.
Zauważalna amortyzacja mile widziana.
Wygodna, sensowna spacerówka ze sporą budą.
Ilość kół i rodzaj siedziska obojętne,
Odwracane siedzisko też byłoby fajną opcją ale sie nie upieram.
Gondola łatwo wypinana i wygodna w przenoszeniu.
Ale najbardziej zależy mi na lekkości całego zestawu, również z gondolą. Generalnie im mniej tym lepiej.
Obserwuj wątek
    • agrafa83 Re: Lekki 2w1 poszukiwany 16.05.18, 18:12
      Tfk dot z gondola
      • annulka79 Re: Lekki 2w1 poszukiwany 16.05.18, 19:03
        Ooo, nawet nie wiedziałam, że można na nim gondolę zamontować. Tylko tak popatrzyłam na zdjęcia, gondola jest montowana na spacerówce, nie na samym stelażu?
        • Gość: login Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.internetia.net.pl 16.05.18, 19:05
          I odpowiedziałam z konta zalogowanej na komputerze siostry :D chyba mnie nie prześwięci ;)
        • agrafa83 Re: Lekki 2w1 poszukiwany 16.05.18, 20:36
          Napisalam do producenta, czy na samej ramie da się zamontowac, dam znać. Ps poza pl do dota są też kola pompowane.Do
          • Gość: login Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.internetia.net.pl 16.05.18, 21:34
            Siostra niezmiennie doradza Baby Jogger city Mini Gt, ale jeśli ten Dot ma możliwość montowania gondoli na ramie i jeszcze opcję kół pompowanych to brzmi ciekawie :)
          • Gość: login Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.internetia.net.pl 28.05.18, 17:15
            I co, udało się cos ustalić?
    • Gość: DadiShop Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.play-internet.pl 17.05.18, 08:15
      Zapraszam serdecznie do naszego sklepu internetowego www.dadi-shop.pl , posiadamy szeroki wybór wózków oraz atrakcyjne ceny.
      • Gość: login Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.internetia.net.pl 17.05.18, 08:59
        DadiShop dziękuję, jednak Państwa oferta jest zdecydowanie bardzo ograniczona i mało zróżnicowana. Brak w niej wózków spełniających moje podstawowe kryterium.
    • Gość: login Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.internetia.net.pl 18.05.18, 08:35
      Co udało się wspólnymi siłami ustalić, to to ze sensowny naprawdę lekki wózek w wersji głębokiej będzie ważył realnie 11-12kg. Wolałabym blizej 11 ;)
      Jest Maxi Cosi Laika i Yoyo ale pierwszej nie widziałam a drugiego na codzień sobie nie wyobrazam.

To co przychodzi mi do głowy to:
      Jena Mum z gondolą Micro
      Mutsy igo
      Xlander xcite
      BJ City mini gt
      wspomniany Dot ale jak odczepi sie materiał siedziska bo też prawie 12 wyjdzie
      Mountain buggy Mini i ten podoba mi sie najbardziej a z tego co wypatrzyłam to z gondolą powinien zejść ponizej 11 kg. Ktoś cos o nim słyszał?
    • Gość: login Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.internetia.net.pl 21.05.18, 15:43
      Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł, propozycję?
      • agrafa83 Re: Lekki 2w1 poszukiwany 21.05.18, 17:32
        Lżej to maclaren xlr z gondola, ale na baaaaaardzo proste chodniki.
        • Gość: login Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.internetia.net.pl 21.05.18, 18:55
          Nieeee, nie ten typ ;)
    • Gość: login Re: Lekki 2w1 poszukiwany IP: *.internetia.net.pl 28.05.18, 17:17
      Cybex mios realnie powinien zejść poniżej 11kg i podoba mi się w nim wszystko tylko zastanawia amortyzacja. Ktoś go używał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka