Dodaj do ulubionych

Pomoc w wyborze wózka

IP: *.static.ip.netia.com.pl 03.11.17, 22:06
Witam.
Poszukuję pierwszego wózka dla malucha. O mały włos kupiłabym adamex vicco, ale w innym sklepie stanowczo mi go odradzono.
Drodzy doświadczeni rodzice pomóżcie..., chce mieć gondolę ze spacerówka, rodzę w lutym. Mieszkam w mieście, w bloku z windą, auto duże. Dobrze by było aby miał regulację rączki (mąż 195cm) no i posłużył dziecku troche. Budżet 2500 zł na wszystko (wózek i fotelik). Myślałam nad x-landerem...
Obserwuj wątek
    • marttta06 Re: Pomoc w wyborze wózka 06.11.17, 13:30
      To bardzo dobrze myślałaś :) wózki typu Adamex są wielkie, ciężkie i posłużą ci na rok czasu, bo....gondola super fajnie, duża (tak duża, że nie widzisz chodnika przed sobą :) a spacerówka jest tak wysoka, a samo siedzisko tak niskie, że wymienisz wózek bardzo szybko. X-lander to wózek spacerowy, w który na 6 miesięcy wpinasz gondolę, a po tych 6 miesiącach zostaje Ci spacerówka na cały okres użytkowania. Co więcej, X-lander ma rączkę teleskopową, więc idealnie dla wysokiej osoby. W adamexie mąż 195 cm będzie kopał nogami w stelaż wózka, bo rączka regulowana góra-dół nie odsuwa nas od wózka. Inaczej z rączką teleskopową. X-lander wypuścił właśnie najnowszą kolekcję swoich wózków, dorzucają kolorowy PAD do spacerówki za 1 zł. Wózki są najlepiej amortyzowane jakie znam :) i amortyzacja jest tak samo dobra dla dziecka 1 rok jak i dziecka 2,5 roku. W wózkach typu Adamex amortyzacja jest na sprężynach, które pod obciążeniem osiadają i amortyzacja z miesiąca na miesiąc jest coraz mniejsza. Zapoznaj się z wózkami X-lander. Polecam lubelski sklep Nibyland , mają bardzo niskie ceny na kolekcję z 2016 roku. Wózek X-lander z gondolą kupisz za 1590 zł, więc zostanie Ci 900 zł na super fotelik, osobiście polecam Maxi Cosi maja dożywotnią gwarancję na fotelik.
      • pushek007 Re: Pomoc w wyborze wózka 06.11.17, 17:25
        marttta06 dzięki za wszystkie informacje :)
        czy oprócz x-landera polecasz jakiś jeszcze wózek?
        zastanawiałam się nad 3w1 Maxi Cosi, ale ponoć spacerówka jest bardzo mała i szybko dziecko z niej wyrasta. Nie bardzo wiem na co zwrócić uwagę, na amortyzacji też nie bardzo się znam i jakoś nie umiem jej porównać.
        • pyzarogata Re: Pomoc w wyborze wózka 24.11.17, 15:36
          Ja polecam Joie Mytrax, spacerowka z gondola 1900zl.
    • Gość: Krysia87 Re: Pomoc w wyborze wózka IP: *.skarzysko.vectranet.pl 29.11.17, 23:57
      Ja kupiłam wózek Buzz Xtra od Quinny przez internet. Muszę przyznać, że jest wart każdej złotówki, który na niego wydałam. Mam też z głowy zakup pierwszego fotelika, bo wózek kupiłam w zestawie z atrakcyjnym rabatem.
    • paulinajaskula Re: Pomoc w wyborze wózka 07.12.17, 13:01
      A co myślicie o wózku bexa D angelA ? Na wózek mam przeznaczone 1800 zł.
    • Gość: DadiShop Re: Pomoc w wyborze wózka IP: *.play-internet.pl 17.05.18, 08:15
      Zapraszam serdecznie do naszego sklepu internetowego www.dadi-shop.pl , posiadamy szeroki wybór wózków oraz atrakcyjne ceny.
    • gazelka24 Re: Pomoc w wyborze wózka 20.05.18, 12:35
      Jeśl zalezy Ci na wielofunkcyjnym, solidnym i komfortowym wózku to zachęcam do kupna Anex Baby Sport! Byłam zadowolona z niego w 100%. Jest lekki, zwrotny wózek, którego dodatkowym plusem jest świetny design. Plusem są dodatki, których nie musisz dokupować, typu: folia przeciwdeszczowa, pokrowiec do gondoli i spacerówki, torba czy moskitiera.
    • majaaa_2312 Re: Pomoc w wyborze wózka 21.05.18, 22:48
      Ja mam anex z serii discovery i jestem z niego bardzo zadowolona. Wygodny, dobrze się prowadzi a do tego poręczny i praktyczny!
      • gazelka24 Re: Pomoc w wyborze wózka 26.05.18, 11:46
        To pewnie jakiś nowy model, bo nie słyszałam o nim. W każdym razie, znając markę Anex Baby i ich przywiązanie do solidności i designu, jestem pewna, że jest równie genialny jak Sport
        • Gość: MamaKaroli Re: Pomoc w wyborze wózka IP: *.internetia.net.pl 26.05.18, 20:26
          Bo to stary model ... tylko ze słonikami. "Solidność" i sposób reklamowania ten sam ...
    • Gość: Magda Re: Pomoc w wyborze wózka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.18, 09:31
      Ja z przyjemnością mogę zaproponować wózek "Expres" od Euro-Cart.
      Można go podejrzeć pod Linkiem : dzieciecyswiat.com.pl/category/?q=expres#top
      Poza regulacją rączki posiada regulacje wysokości gondoli oraz siedziska (w filmiku pokazane - na stronie).
      Poza tym chyba wszystko co wózek powinien mieć :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka