zapachy

(4 wyniki)
  • Witam, Wiem, że ten temat był poruszany ale czas go chyba odświeżyć. Chodzi mi tu oczywiście o zimną wodę po odkręceniu ciepłej oraz cudowny zapach gdy odkręcam wodę zimną. Mam pytanie bo w administracji powiedziano mi że wiele osób zgłaszało ten problem i jestem ciekawy czy komuś się udało załatwić tę sprawę!? Mnie już po prostu brak pomysłów jak zmusić tych cudaków żeby to w końcu naprawili. Ja mogę wiele znieść - hałaśliwe garaże które budzą mnie w nocy bo są źle zrobione ale fakt ż...
  • Trochę głupio mi pytać ale myślę że problem nie wynika z mojej winy. Czy u kogoś też tak potwornie śmierdzi z rur? Na początku nie wiedziałam skąd śmierdzi, myślałam że może coś w rynnie skonało. Ale zorientowałam się że śmierdzi z rur w kuchni (od ok 3 tygodni). Regularnie wlewam (i wlewałam) "kreta" i domestos . JAk nie zatkam odpływu w zlewie to śmierdzi w całym mieszkaniu, syfon jest czysty więc nie wiem co może być przyczyną. Pytałam w pracy , koleżanka powiedziała mi że u nich kiedys s...
  • Witam, Usłyszałam dzisiaj w radiu że Straż ostrzega przed grillowaniem na balkonach które jest LEGALNE(!) ale niebezpieczne.Moje pytanie-jakie są zwyczaje na osiedlu w tej kwestii?Wprowadzamy się z mężem w połowie kwietnia,czyli w zasadzie sezon grillowania będzie dla niektórych już otwarty...
  • Szanowni sąsiedzi Czy ktos zauważył może ze woda z kranu dziwnie pachnie? No nazywając rzecz po imieniu poprostu śmierdzi szambem szczególnie rano po pierwszym odkreceniu zaworu. Czy ktos zauważył podobny problem? czy moze jesteśmy odosobnionym przypadkiem. Bardzo prosze o podzielenie sie uwagami na ten temat. Wkońcu trzeba myśleć o własnym zdrowiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się