zatrzymany

(15 wyników)
  • okres spoznia mi sie prawie tydzien. w ciazy nie jestem-robilam test. wizyte u gina mam na poczatku czerwca. czekac do czerwca czy wybrac sie juz teraz na badania? z jednej strony troche sie martie, z drugiej nie chce niepotrzebnie siac panike...
  • dziewczyny, czy jest jakiś sposób na zatrzymanie okresu (tzn. spowodowanie żeby się skończył )? pilnie potrzebuję waszych rad, dziękuję z góry
  • prosze was napiszcie jesli wiecie czy jest mozliwosc zatrzymania okresu? Strasznie mi zalezy zeby nie dostac do 13-go sierpnia – powinnam dostac 9-go. Nie biore tabletek antykoncepcyjnych. Jesli bym teraz zaczela brac to jest szansa ze nie dostane?
  • Sa jakies metody na zatrzymienia okresu? Bardzo zależy mi zależy na odpowiedziach na temat :)
  • Mam takie pytanko, czy której z Was się coś takiego przydażyło? Miałam pół roczną przerwę w braniu tabletek antykoncepcyjnych, ale znów chciałam zacząć je brać. Miałam poczekać na pierwszy dzień okresu by zażyć pierwszą pigułkę, no więc jak zauważyłam plamienie to wziełam tabletkę, no i mija juz któryś dzień i okresu brak. Czy to może być spowodowane wzięciem tabletki czy może być inny powód?
  • Mam problem, o którym w ulotce nie napisano ;) Zaczęłam brać Diane, w piątek - pierwszy dzień okresu, jak należy. Pierwsze dni mam zawsze skąpe, ale to, co się stało teraz, to przesada - w sobotę było plamienie, w niedzielę nic, dziś nic. I się martwię, bo to nienormalne chyba. Lecieć do gina?
  • Odstawiłam Małą(16mies.) od piersi wczoraj, nastawiłam się, że będzie płacz, nie przespana noc itd. a tymczasem przyjęła to bardzo dobrze, na zasadzie nie ma to nie, nawet specjalnie nie płakała w nocy. Natomiast problem pojawił się po mojej stronie. Cycki mam tak twarde, że nie mogę ich dotknąć, wszystko mnie boli, stan podgorączkowy (37,2), nie wyrabiam już. Co zrobić, odciągnąć chociaż trochę? Proszę podzielcie się doświadczeniami! Do moderatorek: błagam tylko nie wyrzucajcie...
  • dziwczyny może mi pomożecie i coś doradzicie bo ja niemam pojęcia co to może być. Biore tabletki anty i mam wiadomo regularne miesiączkzi -ok 4 dni . wczoraj rano dostałam własnie miesiączke ale od wieczora niemam ani plamki krwi? co to może być i dlaczego?może któraś z was tak miała?
  • Od miesiąca, na tle stresowym, zaczęła mi drgać dolna powieka. Biorę magnez, piję melisę, ale to nie pomaga. Nie panuję nad tym, a momentami to bardzo denerwuje. Zwłaszcza jak z kimś rozmawiam( praca z ludźmi) to mam wrażenie że "puszczam oczka". Pomóżcie, bo już nie mam pomysłu. Może żelazo?
  • Moje drogie na poczatku sierpnia wybieram sie nad morze.Jednak oczywiście na tn termin wypada mi miesiączka a to wiąże się z brakiem komfortu ,złym samopoczucie itd czy wie któras z was jak mozna spowodowac abym dostala jej później? Napiszcie mi pliiss z góry dzieki.
  • tego chcę zawsze przed boję się że to już i efekt taki że tydzień w msc chodzę na basen
  • Czy słyszałyście kiedykolwiek, że jeśli sie bierze dwa opakowania pigułek antykncepcyjnych pod rząd to wtedy nie wystąpi miesiączka? Szykuje mi sie wyjazd zagraniczny i akurat w tym czasi wypadają mi także "trudne dni".
  • Bardzo się martwię ponieważ zawsze miałam regularnie miesiączkę, a teraz nic...już 10 dni mi się spóźnia:(:(:( Czy możliwe jest, że to ze stresu czy to jest wykluczona???? Pozdrawiam!
  • Do wszystkich zainteresownych w temacie przed różnymi zabiegami typu wymrażanie, wypalanie itp. oraz do tych w trakcie leczenia. Przeczytajcie zanim co-kolwiek postanowicie. Wpiszcie w wyszukiwarce google: nadżerka mity i legendy. Bardzo obszernie i ciekawie napisany artykuł.
  • Mam problem i nie wiem co zrobić. Dlatego chciałam zadać jedno pytanie. Od 2,5 roku biorę Dianę 35. 1 października dostałam okres i zrobiłam sobie przerwe miesięczną w braniu tabletek (robie tak co pół roku) i 26 dostałam okres zaczełam wtedy brać nowe opakowanie. Jednak miesiączka ta trwała tylko jeden dzień i dlatego nie wiem co się dzieje. Nie wiem czy dobrze wziełam tabletkę? Zaczełam się zastanawiać czy to nie było plamienie, bo nigdy mi się nie zdażało że miała tylko jeden dz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się