Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zatrzymany

zatrzymany

(23 wyniki)
    • Byliśmy dziś na spacerze w lesie. Jakieś 2-3 km od samochodu lunął potworny deszcz. W minutę byliśmy mokrzy jakbyśmy wpadli do wody. Mąż poleciał po samochód, ale jakieś 10-15 minut musiałam z dziećmi stać na tym deszczu pod drzewem, bo starszy dostał histerii i bał się ruszyć. Deszcz ciepły, przeżyliśmy, nawet potem fajnie było wsiąść do nagrzanego samochodu i śmiejąc się przebierać, ale tak się zastanawiam. Minęło nas chyba z 6 samochodów w tym czasie. Nikt się nie zatrzymał zapytać c...
    • No podobno zatrzymali 17 letniego gó...arza jako potencjalnego zabójcę. Nie wiem czy wiadomo że to on na 100% itp. Mam jednak pytanie do ematek którym się zdarzyło obejrzeć Uwagę na TVN czy Uwagę po uwadze n/t Kto zabił Wiktorię. Widząc twarz ( co prawda zasłoniętą częsciową czarnym paskiem) zatrzymanego od razu przypomniałam sobie pwyżej wymieniony program, gdzie za rodzicami Wiki stał bardzo podobny osobnik, ON? ?Niestety mam słabe połączenie i nie odtwarza mi archiwalnych nagrań progr...
    • To chyba niewlasciwy watek,ale moze ktos wie.Za co moze zatrzymac policja na 2dni?informuja tylko zone,ze taki i taki do jutra zatrzymany(wracal z drugiego konca Polski) i nic wiecej nie moga pow.Udalo sie tylko dowiedziec,ze caly i zdrowy?za predkosc i inne wykroczenia-mandat,punkty i jazda dalej.Tak mysle,ze przy zatrzymaniu,proby wreczenia lapowki?Prosze tylko powazne odp.
    • Której ematce nie spodobało się dzisiaj, że stanęłam na CHWILĘ autem przed jej działką, bo chciałam coś sprawdzić? ;> . Pani od razu zrobiła mi awanturę, że zastawiam wjazd na jej działkę. Na nic zdało się tłumaczenie, że chciałam tylko coś sprawdzić, i że chyba akurat w tej minucie nie zamierzała z działki wyjeżdżać. Nawet nie stałam pięciu minut. Afera, jakbym stała co najmniej 15.
    • Co sądzicie? W porządku to czy nie? Mnie wprawiło to w osłupienie.
    • Oglądałyście już może? Jakie wrażenia? Ja chciałabym się dziś na niego wybrać.
    • Wg tvn24: Zatrzymali 15-latka (w Krakowie) ktory nakręcił film o którym wczoraj było głośno. Kotek podobno żyje, w mieszkaniu przebywały także jeszcze 2 psy i 2 koty, które już zostały zabrane. Kamień z serca...
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6195978,Zatrzymano_matke_dziecka__ktore_zmarlo_z_glodu.html Nie mogę tego zrozumieć. Tragedia jest straszna. Ale dlaczego matce postawiono zarzuty? C
    • Dziewczyny ostatnio złapałam się na bardzo 'szokującej' myśli: Co ja zrobię gdy za jakieś 20 lat moje dzieci założą własne rodziny, wyprowadzą sie i będa mnie tylko od czasu do czasu odwiedzać, w swięta może nie zawsze, bo beda też musieli odwiedzac swoich teśćiów..., bo urlopy w weekendy gdzieś na wyjazdach... Co ja mam począć?? Buuu I tak sobie pomyslałam, ze 'najważniejsze' to jakoś związać je z rodziną (ze mną) - stworzyc im taki dom, taką rodzine, zeby 'u mamusi' było najlep...
    • Tak mi się marzy żeby wysiąść z tego pociągu pędzącego do przodu - kolejne cele, ciągłe zdobywanie - inaczej: pani już podziękujemy. Oczywiście prace można zmienić ale cóż z tego przy obecnym bezrobociu małe szanse, że uda mi się branże zmienić - a tu wszędzie to samo. Pracować muszę, a mnie się marzą całodzienne igraszki z moim Maluchem, drugie dziecko, pachnący kwiatami domek. Chciałabym zwolnić, pomyśleć nad sobą, regularnie czytać książki. Dopóki nie miałam dziecka ten pęd do przodu...
    • Taki wątek na wesoło,może. Przez cztery lata jeżdżenia jako kierowca raz zostałam zatrzymana przez patrol. Pojechałam do miasta na zakupy. Za późno się zorientowałam, że po drugiej stronie ulicy jest wolne miejsce parkingowe. Pomyślałam, o tutaj sobie skręcę i zawrócę, żeby zaparkować. Jak pomyślałam, tak zrobiłam i już już zawracałam, jak zobaczyłam w lusterku, że wjechał za mną radiowóz i lizakiem każe mi wysiadać. I w tym momencie okazało się,że nie mam załączonych świateł! ...
    • Mam z tym problem już od ponad roku, więc możecie sobie wyobrazić jak ich mam już mało. Chociaż wszyscy przekonują mnie, że nie jest tak źle, mam wrażenie, że conajmniej połowa ich już wypadła i boję się co będzie dalej. Skończyłam nie dawno karmić, więc mogę je w końcu ratować w każdy sposób, żeby tylko był skuteczny. Pomóżcie, może macie jakieś doświadczenia w tej sprawie!? Aga.
    • Poślizg(10)

W poniedziałek wracając z pracy, na drodze gminnej w lesie, pełnej muld, kolein i dziur, jadąc 40 km/h wpadłam w poślizg. SAmochód zjechał z muldy - udało mi sie wyprostować, ale przez dziury i muldy samochód ponownie wpadł w poślizg, już nie miałam szans, zakręciło mną ze trzy razy i tyłem wjechałam w zaspę. SZczęśliwie w zaspę, bo mogłam uderzyć w drzewo. Stres straszny, ale samochód cały i ja też. Jak czytam notatki z wypadków, to zawsze jest napisane, ze kierowca nie dostosował szybkośc...
    • Wczoraj miałam wolny dzień i byłam z moją córką na spacerku, który zakończył się "chwilą strachu" zresztą,sama nie wiem jak to nazwać … Niedaleko domu chciałyśmy przejść przez ulicę ale ulicą jechały 3 auta, więc stoimy spokojnie przy przejściu i czekamy, aż przejadą - 1 przejechał, 2 zahamował by nas przepuścić za nim z piskiem zahamował 3 i w klakson i macha rękami , że po co ten przed nim się zatrzymuje- stanęli, stoją więc my przeszłyśmy a panowie ze sobą zaczęli rozmawia...
    • Tą miłością aż się duszę-tak go kocham: bezinteresownie,całą sobą, bezgranicznie,ta tak... WIELCE. Dni tak szybko uciekają większosć dnia zabiera praca, a on tak szybko rośnie-coś mi umyka w pędzie tego życia. Chciałabym zatrzymać czas, wtulić się w jego małe ciałko i pochłaniać jego dziecięcy zapach, trwać tak w nieskończoność. KOCHAM MOJEGO SYNKA!
    • Oto co dziś przeczytałam w gazecie!!! REGION:: DZIECKO WYPADŁO NA CHODNIK, ALE NIE JEST RANNE Refleks matki uratował dziecko W sobotę wieczorem mieszkanka Opola uratowała 3-miesięczne niemowlę od potrącenia na pasach. W ostatniej chwili zepchnęła wózek na chodnik. Do zdarzenia doszło na przejściu dla pieszych przy ulicy Plebiscytowej w Opolu. - Kobieta wykazała się niesamowitym refleksem - mówi aspirant Sławomir Szorc, oficer prasowy Komendy Miejskiej Policji w Opolu. - ...
    • Jechałam dzisiaj i zobaczyłam na drodze potrąconą sarnę. Z początku myślałam, że nie żyje, zwolniłam, żeby koło niej przejechać. Jak przejeżdżałam, to się poruszyła. Zatrzymać się tam nie dało, bo leżała na zakręcie, gdzie widoczność żadna. Zresztą, co bym z nią zrobiła, przecież nie zapakuję takiego zwierzaka do auta. Zatrzymałam się dalej i zadzwoniłam na policję. Chyba muszą jakoś się zająć, nie? Tak przy sobie się raczej nie wozi numeru do jakiegoś pogotowia weterynaryjnego, ale taki poli...
    • Jestem świeżo po dokonaniu obserwacji pieszych na dość dużym skrzyżowaniu i przyznaję, że włosy stają na głowie: Pani przechodzi na czerwonym świetle, zmusza kierowców do gwałtownej reakcji, ewentualnie sama trochę przyspieszy. Po czym na następnym przejściu ... robi dokładnie to samo. I na tym skrzyżowaniu chyba nigdy nie widziałam kierowcy łamiącego przepisy, ale pieszego niemal zawsze. Tyle się pisze i mówi o niewłaściwych zachowaniach kierowców, ale piesi niewiele lepsi i te...
    • Kochane dziewczyny! Mam bardzo poważny problem i nie umiem z nim poradzić. Sprawa jest bardzo poważna i dotyczy mojej siostry. Wyjechała do USA w wieku 16 lat, był tam mój ojciec, chciał dorobić i zamierzał wracać po roku, ale po decyzji siostry zdecydował się tam osiaść, aby dziewczyna zdobyła wykształcenie - liczył, że tam będzie miała lepiej. Ojciec dużo pracował i miał tylko wieczory na "wychowywanie" córki, ale nie chodził na żadne imprezy, lubił siedzieć w domu. Moja siostra...
    • drogie emamy,pisze na tym forum bo zawsze potraficie wesprzec na duchu w nawet najgorszych sytuacjach,a w takiej sie znalazłam. mianowicei chodzi o moja siostrę i jej chłopaka. zacznę od początku,poznali sie latem zeszłego roku i wszystko byłoby ok,ale po 1 nikt nie znał tego chłopaka tzn skąd jest gdzie mieszka siostra na wszystkie prosby o powiedzenie o nim czegokolwiek odpowiadała,ze jest dorosła i moze spotykac sie z kim chce. az w koncu przedstawiła go całej rodzinie.i nadal ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się