zdrowie

(39 wyników)
  • Czy karty moga w precyzyjny sposob opisac stan zdrowia kwerenta? Cukrzyca, nerki itp itd? To jest moja pieta achillesowa...Umiem slizgac sie po temacie i oczywiscie stwierdzic, czy ktos jest okazem zdrowia, czy bedzie przykuty do lozka, ale zupelnie gubie sie w szczegolach? Macie/znacie jakies wytyczne, konkretne przyklady, wskazowki? Dziekuje bardzo!
  • Witam, jakie macie doświadczenia w rozkladach na czyjeś zdrowie, bez wiedzy danej osoby? Pozdraiwam, H.
  • Witam, Na tym forum jestem dość "świeża", ale zaglądam do Was coraz częściej. Swą przygodę z tarotem zaczęłam niedawno stąd prośba o pomoc w interpretacji. Troche martwie się o swoje zdrowie. Może to niepoprawne z uwagi na to, że moje obawy nie są potwierdzone żadnymi odczuwalnymi dolegliwościami. To raczej taka obawa, która siedzi w głowie... i wynika z obserwacji najbliższego otoczenia... niby wszystko wydaje się ok aż tu nagle... Zadałam pytanie - jaki jest stan mojego zdrowia? Rozło...
  • Znów będę Was zamęczać moimi sprawami, ale bardzo potrzebuję wsparcia. Dziś moja mama miała badanie w kierunku ciężkiej (naprawdę ciężkiej) choroby. Wyniki będą w czwartek. Do tego czasu nerwy nas zjedzą (ja robię dobrą minę do złej gry, bo ktoś musi mamę trzymać w pionie), więc rozłożyłam karty, żeby mieć jakie takie pojęcie o tym, co się dzieje w jej organizmie. Wyszło coś takiego: 1. Taki jest stan zdrowia mamy: 9 buław. W pierwszej chwili pomyślałam, że oddaje to stan jej napięcia nerw...
  • 1 ta czesc pragnie zyc , byc zdrowa- król kielichów 2 ta czesc pragnie chorowac- koło fortuny 3 co powinien zrobic - 6 mieczy na zdrowie trudna interpretacja a probuje- nie rozumiem krola kieliców- koło fortuny chce aby ktos chorował - to tak jakby los skazał dana osobe na chorobe 6 mieczy co oznacza ze odetnie sie od starych spraw a wiec odetnie sie od choroby tak na szybko ale czy dobry kierunek?
  • pustelnik, słońce,gwiazda jestem bardzo chora czy mam jeszcze szanse na poprawę? pustelnik obecna syuacja ciężka, załamanie brak perspektyw słońce obudzona nadzieja... gwiazda pomoc, nadzieja według mnie jeszcze zdrowie się trochę polepszy....będą lepsze dni? ogromnie prosze o podpowiedz to dla mnie waże pozdrawiam basia
  • Błagam, postawcie karty na moje zdrowie, ono się bardzo pogorszyło, nie wiem na co jestem chora, bardzo się boję o siebie, czy ja z tego wyjdę? To poważne. Błagam pomóżcie mi, będę wdzięczna za postawinie kart, pozdrawiam Anna 27.12.1980
  • Co Waszym zdaniem oznacza Rydwan w pytaniu o zdrowie? Wg mnie to dość pozytywna karta,mówiąca o dobrej kondycji fizycznej.D o rydwana dobrałam 4 monet,która też mi się wydaje pozytywna,ale już nie tak bardzo jak Rydwan.
  • Witam, na pytanie o zdrowie wyszła mi karta Ksieżyc. Czy Ksieyż ma związek z alergią pokarmową?badz ogólnie zatrucia pokarmowe? dieta, choroby zolądka. Proszę o odpowiedz.
  • Troszkę mnie zaniepokoił post Saliko,związany z interpretacją snu.Postawiłam karty na moje zdrowie Jak wygląda moja sytuacja zdrowotna obecnie? 7 pentakli,diabeł,królowa kijów Czy powinnam zrobić badania? 3 denary Jaki będzie wynik tych badań? Królowa mieczy,9 kijów I co myślicie drogie koleżanki wróżki:))?Chyba jest nieciekawie,a może ja juz dramatyzuję?
  • Roczny synek mojego kolegi ma coś-nie wiadomo co.Jakąś narośl, co do której lekarze nie są w stanie powiedzieć, co to jest..czy jest niezłośliwe, czy wręcz przeciwnie.Mały ma mieć operację i postawiłam kartym,, jak się potoczy ta sprawa. Układ na 4 karty. Było, jest, będzie +ostateczny rezultat. Tylko proste, Pictorial Key. Od razu mam pytanie- czy mogłam w ogóle postawić karty, jeżeli chodzi o roczne dziecko?..ale postawiłam....niestety chyba. 1.Było-9 Pucharów 2.Jest-Sąd 3.B...
  • Cześć, wylosowała, kartę diabeł, na pytanie: jaka jest przyczyna moich dolegliwości zdrowotnych. Proszę o pooc w interpretacji. Monia.
  • Witam. Wiem, z własnego doświadczenia, że 8 MIECZY to karta która określa w zdrowiu Niewład nóg, lub problem z nogami. Jakie macie doświadczenia z innymi kartami?
  • pomocy ;-( zgubiła książeczkę zdrowia dziecka, szukam od tygodnia w domu i nic, zapadła się pod ziemie ;-(( a muszę ją zaniesc do szkoły. pomóżcie proszę
  • jesliby ktos chciał... ja moze sama sproboje na dniach,ale tak srednio mam ochote sama wrozyc teraz,albo za duzo emocji, albo glupoty jakies mi wyjda i sie wystrasze. Nie bede pytała sie czy sie poprawi, bo napewo nie. Ale moze ktoś mogłby w kartach sprawdzić jak mozna pomoc, moze karty mają jakiś swój myk,wiedzą coś wiecej. A moze samo cos niebawm jednak sie polepszy? konkretnie - moja matka pije-coraz wiecej.w dzien pracuje(na niebylejakim stanowisku) potem wraca do domu i pierwsze c...
  • Jak odczytać kartę Sprawiedliwość jeśli chodzi o zdrowie? a dokładniej już piszę: Koleżanka właśnie idzie do ginekologa, ma torbielka małego, który może ale nie musi się wchłonąć. Cała talia, karty proste! Zadałam pytanie: 1. Czy torbiel się wchłonie / jak będzie wyglądała sprawa z tym torbielem - wyszła Sprawiedliwość! 2. Samopoczucie koleżenki po wizycie - Umiarkowanie. No i tak się zastanawiam, jak to będzie z tym jej torbielem. No bo Sprawiedliwość ma miecz i może jednak będz...
  • Od ponad pół roku ani kropli alko w ustach, to dziś za namową piję (dziś wtorek to można :D) Czy ktoś ma ochotę się dołączyć?
  • Kochani podajcie rozkład na zdrowie bo mi kiepsko idzie wymyślanie pytań. Rozkład który pomógł by zdiagnozować chorobę, jej przyczynę, gdzie szukać pomocy, co robić a czego nie itp. Co jakiś czas odzywa się straszliwy ból stóp, że w ogóle nie mogę chodzić. Byłam u wielu lekarzy i nikt nic nie wie.
  • jak niektórzy wiedzą, mam chorego od dawna pieska, który chodzi na wózku dla psów.Pies ma dobry wyjatkowo(o dziwo) humor i bardzo chce żyć, ale ostatnio dołączyła(czy pogorszyła się) mu kolejna dolegliwość. Tzn boli go kark,to utrudnia poruszanie,a nigdy nic go nie bolało ani trochę.. Wiem, że to tak jest "raz lepiej raz gorzej".Sinusoida z tym kręgosłupem, ale w końcu kiedyś dochodzi do momentu kiedy nie da się pomóc, zastanawiam się czy to już ten moment, czy może poraz kolejny bedzie ok. Z...
  • po pierwsze: moze ktos zna rozklad aalizujacy zdrowie danej osoby? Tesc kolezanki choruje, ona sie niepokoi. Przyszła mi do głowy STUDNIA jedynie... Rozkład studnia 1) karta pierwsza określa osobę pytającą, szczególnie w kontekście zaistniałej sytuacji 2) karta druga symbolizuje lustro wody, odbija ono obraz problemu, który dostrzegł pytający zaglądając do studni. 3) Karta trzecia to przeszłość, bliższa lub dalsza, w zależności od tego gdzie znajduje się przyczyna zaistniałej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się