Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      zdrowie

zdrowie

(51 wyników)
    • [sonda=Którą z wód mineralnych/źródlanych najchętniej pijacie?] [*]Cisowianka [*]Żywiec Zdrój [*]Kropla Beskidu [*]Staropolanka [*]Nałęczowianka [*]Krynica Górska [*]Kazimierska [*]Inne [/sonda] Oczywiście, jeśli możecie poprzeć swój wybór wartościowymi argumentami, zróbcie to.
    • Zastanawiam sie, na ile depilacja laserowa jest bezpieczna. Ostatnio widzialam juz kilka ogloszen: "Tylko u nas depilacja laserowa calkowicie bezpieczna!!". Jesli kazda firma chwali sie, ze tylko u nich jest bezpiecznie, to domyslam sie, ze jednak sa jakies zagrozenia? Szukalam na google ale jakos nic konkretnego nie moge znalezc, zastanawiam sie, czy laser rzeczywiscie nie ma zadnego wplywu na zdrowie, nie powoduje raka skory czy czegos innego. I dlaczego bardzo wiele osob jednak ...
    • Zadałam już to pytanie na wątku o drożdżach, ale nie wiem, czy zostanie zauważone- kto napisał "Drogę do zdrowia", czy przypadkiem nie p.Tupak, Tombak, czy jakoś tak?
    • Po sesyjnym maratonie (i w zwiazku z tym, ze wiosna TUZ, TUZ... :>) chcialabym w koncu zrobic cos dobrego dla swojego organizmu:) Jakie ziola/herbaty polecacie dla zdrowia i urody?:) PS. zielona herbate juz pije od dawna (dla zainteresowanych: polecam Teekanne z brzoskwinia;))
    • Dziewczyny , dowiedzialam sie wlasnie od lekarza ze depilacja woskiem albo depilatorem pod pachami moze byc grozna dla zdrowia w zwiazku z uszkodzeniem gruczolow potowych ..co wy na to ? bo ja nie chce golic maszynka :(
    • Czesc Wam,zastanawiam sie czy wszystkie kobiety maja jak ja,mam bzika na punkcie zdrowego odzywiania,zadko kiedy jjem słodycze moze dlatego ze nie przepadam za nimi,malo smaze,wiecej gotuje,warzywa uwielbiam jjem mnóstwo,surówki tez czesto.Unikam tłustego aczkolwiek czasami zjem hamburgera,tak mnie najdzie ze zjem nawet 2.Pije wode,herbatki ziolowe ze wzgledu na wlosy i cere (pokrzywa,skrzyp).Szpinaki,te zielone warzywa na porządku dziennym tez tak macie??? synka 2 letniego tez k...
    • Hej babki, chcialam niektore z Was, glownie te mile i nie zadzierajace nosa zas lubiace czasem po prostu poplotkowac o babskich sprawach, chcialam zaprosic na moje ulubione forum. Trzeba sie zarejestrowac, wiec zartobnisiow tam brak, mozna wkleic obrazki kosmetykow i inne zdiecia. No a zalozylam ten topik, bo akurat na spejsie myslalysm, ze przydaloby sie jeszcze pare fajnych babek do naszych wirtualnych plotek. p.s. anexxy itp nie zapraszam ;-))) www.space.pl/cgi-bin/net...
    • Polknelam 3 tabletki i nie cche wiecej ich zazywac, nie dlatego, ze mi szkodza, ale zawiodlam sie na moim chlopaku...niestety:\ MOge tak bez niczego przestac je brac?czy lepiej skonczyc opakowanie? Sory, ze nie na temat, ale brak mi czasu..
    • lewatywa podobno swietnie dziala-oczyszcza organizm,poprawia cere.jak ja zrobic?????czy w aptece sa jakies przyrzady do kupienia?jakie za ile?
    • Dziewczyny! Zobaczcie, co znalazłam w internecie. www.halat.pl/kosmetyki.html
    • palicie?? ja czasami cos tam zapale, robie tak, gdy np chce mi sie cos na slodko, zeby nie przytyc ale boje sie, ze od tego bede miala cellulitis i te inne rzeczy, czy uwazacie, ze od 1-2 papierosow dziennie moze sie tak stac?
    • Witam serdecznie! Piszę pracę mgr na temat miodu i produktów pszczelich i ich znaczenia w medycynie naturalnej. W związku z tym zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w postaci wypełnienia ankiety. Byłabym ogromnie wdzięczna za poświecenie dosłownie 5 minut! Jeśli ktoś byłby chętny pomóc, proszę o kontakt, a wyślę mailem plik Wordowski do wypełnienia. Dziękuję i pozdrawiam ;)
    • kilka dni temu kupilam sobie stepper..fajna sparwa...uznalam ze taniej mi wyjdzie niz zapisanie nas silownie i fitness...bo chec tylko pare kg schudnac i poprawic nozki i kondycje;)cwicze sobie rece i nogi:)i znalazlam fajny arykul o cwiczeniu na steperze:) Wchodzenie po schodach jest ruchem bardzo naturalnym. Wzmacnia mięśnie nóg, bioder, pleców i brzucha. Pozytywnie wpływa na serce, układ krwionośny i oddechowy. Rozwija kondycję i sprawność. Coraz częściej jednak rezygnujemy z tej fo...
    • Zauwazam ze powodzeniem na forum ciesza sie tematy plotkarskie. Typu: kto gorszy, bo to i tamto, krytykowanie innych, ich obyczajow, przyzwyczajen. Jak myslicie skad sie to bierze, ze tak chetnie krytykujemy innych badz wypowiadamy sie o niedociagnieciach innych ludzi ? Poprawia nam to humor ? Poczucie wlasnej wartosci, prawidlowosci wzrasta..? A moze po prostu taka nasza natura ? :) Osobiscie nie mam nic przeciwko zdrowemu plotkowaniu o ile nie ma to nic wspolnego z ponizaniem cz...
    • Ktos kiedys madrze powiedzial "to co przyjemne jest albo niezdrowe albo kaloryczne albo niemoralne". Ciagle slyszymy, ze to i tamto nie zdrowe: slodycze nie zdrowe, frytki nie zdrowe, farbowanie wlosow szkodliwe, prostowanie tez, solarium fee, toniki z alkoholem i zmywacze do paznokci tez, lakiere do wlosow wysuszaja, buty na obcasach nie zdrowe dla nog, siedzenie przed komputerem szkodzi na oczy i wogole siedzenie jest zbyt zdrowe. Teraz w myslach wyobrazam sobie kobiete zyjaca Z...
    • zbliża sie sylwek chciałabym zgubić kilka kilo ale nie sposobem znanym jako dłodówka, jakaś fajna racjonalna dieta bez uszczerbku na zdrowiu.
    • Witam. Dwa tygodnie temu potrącił mnie samochód. Spędziałam dwa tygodnie w szpitalu, ciężki uraz głowy - wstrząs mózgu, ogromnne bóle, wymioty, zły stan zdrowia. Na szczęście po ciężkich chwilach nadeszły lepsze. Badania okazały się na tyle dobre, że jestem już w domu. Wciąż czuję się "prztłumiona", mój problem polega jednak na czym innym. Straciłam zmysł węchu, co za tym idzie także zmysł smaku jest szalenie zubożały. Lekarz stweirził, że albo powróci wszystko do normy, albo n...
    • Bardzo proszę o jakiś namiar na dobrego endokrynologa w Warszawie. Mam problemy z nadmernym owłosieniem i dostałam skierowanie od ginekologa do endokrynologa. Skorzystałam z publicznej służby zdrowia - najpierw czekanie na termin przez 2 miesiące, potem badania - kolejna wizyta po miesiącu - Skorzystałam z "usług" przychodni studenckiej na Krakowskim Przedmieściu Pani dr Frydel - było to raczej niemiłe doświadczenie - Pani dr Frydel właściwie nawet mi dzień dobry nie powiedział...
    • dostalam karnet do jaskini solnej i tak sie wlasnie zastanawiam jak tam jest (pierwszy raz sie mam zamiar wybrac): - na czym to wszystko polega? - co warto zabrac tam ze soba? (no bo przeciez chyba w dzinsach w srodku siedziec sie nie bedzie) - jakich efektow sie mozna po tym wynalazku spodziewac? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się