zdrowie

(71 wyników)
  • Będę w sanatorium w Ciechocinku od 9.01.2012 w "Zdrowiu",nie wiem jakie są tam warunki bytowe,czyli pokoje ile osobowe,czy przy pokoju jest łazienka,jaka jest tam baza rehabilitacyjna,czy wszystkie zabiegi na miejscu?,czy jest basen?,jak kazdra,?czy jedzenie dobre?. Byłam kilka lat temu w sanatorium kolejowym i muszę stwierdzić że było wszystko dobrze.Proszę BY WPISAŁY SIĘ OSOBY KTÓRE TAM BYŁY !!!. Proszę o wpisy i Czekam!
  • Na ten Nowy Rok! www.kartki.pl/showEcard/G8HgTLsL3QZ4Mu8giS6mobQt2dKuGpuL
  • [b]Przytulanie się do drzew.[/b] Proponuję o polityce w dniu dzisiejszym nie wspominać a wspomnieć coś, co służy zdrowiu i urodzie naszej. O przytulaniu się do drzew usłyszałam w tym roku pierwszy raz na wczasach i widziałam jak się panie do drzew przytulają. Przytulanie powoduje, że nasze organizmy lepiej i szybciej wypoczywają, nasze umysły nabierają większego polotu. Co wy o tym sądzicie?
  • Zdaniem ekspertów Renata Jażdż-Zaleska, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Niepublicznych Szpitali Samorządowych Ostatnią próbę zmian, czyli pakiet ustaw umożliwiających komercjalizację szpitali, zablokowały opozycja i prezydent. Niestety nie ma dobrego nadzoru nad wydawaniem pieniędzy, które trafiają do publicznych szpitali. Szpitale były oddłużane wielokrotnie, ale nadal toną w długach. Bo nikt nie wyciąga konsekwencji z ich złego zarządzania - kiedy ich dług rośnie, dostają kolej...
  • wiadomosci.wp.pl/kat,18032,title,Szczepionki-przeciw-grypie-AH1N1-moga-byc-niebezpieczne,wid,11674081,wiadomosc.html?ticaid=19145 Bardzo ciekawy artykuł, pokazuje że firmy farmaceutyczne nie cofna sie przed niczym aby tylko byl zysk. Nawet zycie ludzkie nie jest ważne, zysk najważniejszy
  • serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,72356,1084962.html
  • Jak dbać ,by nie narzekać.Ja omijam lekarzy.Znam swój organizm i mam swoje sposoby na pewne dolegliwości.Nie faszeruję się lekami.
  • [b]Zdrowe życie mózgu[/b] Marni Jameson / LA Times "Jeśli ktoś z twoich krewnych cierpi na alzheimera, na pewno zadajesz sobie to pytanie: Czy mnie też to czeka? Naukowcy mają coraz więcej dowodów na to, że styl życia – zwłaszcza dieta i otyłość – odgrywają znacznie ważniejszą rolę niż geny, jeśli idzie o zmniejszającą się z wiekiem sprawność mózgu". więcej: wiadomosci.onet.pl/kiosk/zdrowe-zycie-mozgu,1,5019690,kiosk-wiadomosc.html Ps: czy pamiętacie, że był taki ktoś...
  • Pod poniższym linkiem jest artykuł dotyczący opalania się i jego wpływu na nasze zdrowie. kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,4100411.html
  • Liczby, które warto zapamiętać. kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,48634,4651396.html
  • [b]Aga-kosa [/b]w jednym z wątków pisała o dziurawieniu brzozy, Ona ma zawsze rację. [u] Wiosenny sok z drzewa[/u] Dawno, dawno temu… w sumie wcale nie tak dawno, bo wystarczy się cofnąć o około 60 lat, choćby nawet do czasów powojennych, na przednówku brakowało owoców, warzyw, czyli mówiąc dokładniej witamin i minerałów. Te warzywa, które udało się przechować były mizernej jakości i nie mogły dostarczyć organizmowi, wycieńczonemu zimową pogodą, odpowiedniej porcji składników odżywczy...
  • Czerwona herbata smakuje mi,ale do zielonej nie mogę się przyzwyczaić zbyt cierpka. zdrowie.onet.pl/1397799,2039,0,2,,moc_ukryta_w_herbacie,profilaktyka.html
  • [i]Mają ciekawą osobowość, są uczuciowe, spokojne, niezależne. Interesują się sztuką i życiem towarzyskim i przyzwyczajone są do wygód. Typ kobiet niezależnych, pewnych siebie i do perfekcji szlachetnych. .... Są wzorowymi matkami i dobrymi przyjaciółkami mężów. Bardzo czułe na krzywdę ludzką. .... :D :D[/i] Naszej życzę samych słonecznych dni, zdrowia i sukcesów ... [img]https://x.garnek.pl/ga6283/ec99c233dc99ba19623495a3/lubie_kwiatki_w_wazonie.jpg[/img]
  • [img]https://kartki.trojmiasto.pl/pliki/kartka_13.jpg[/img] Basiu w dniu Twych Urodzin życzę Ci: Dużo zdrowia i radości, Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na buzi.
  • Zastanawiam sie czemu ludzie sa przeciwni prywatyzacji.Przeciez teraz jak nie zapłacisz to nie załatwisz a tak byłaby jasnosc.Dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny.Najblizszy mam w Legnicy w Szpitalu Wojewódzkim (nie wiem czemu bo Legnica województwem juz nie jest)Gabinet wykonujący te badania jest prywatny-na terenie tegoz szpitala.Na ten rok juz nie zapisują -niestety , mogą mnie wciągnac na liste rezerwową z nr 830!Myślałam że pęknę ze śmiechu.Mogę sie równiez zarejes...
  • Nasza Basiu kochana - wszystkiego najlepszego w dniu święta Twojego; dużo zdrowia, miłości, przyjaciół i słodyczy , wytrwałości, przyjaciół - Tobie właścicielce tak pięknego imienia - życzę posyłając uśmiechy :*)) aga --
  • 100 lat w zdrowiu,radosci i pogodzie ducha! www.youtube.com/watch?v=YiX-xwgI1ao&feature=related
  • Zobaczcie moje maluchy na pierwszych prawdziwych zawodach w BnO (biegi na orientacje) o Puchar Wawelu (a potem oczywiście na spacerku po Krakowie). Stronka www.picasaweb.google/madziadu/PucharWawelu
  • miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4563401.html Jesli juz rzeczywiscie chca takiego sanatorium, to chyba lepiej pasowaloby w okolicach Jasla/Krosna/Ropczyc, bo tam chyba jeszcze istnieja jakies szczatkowe zloza ropy naftowej.
  • Witam forumowiczów. Nie wiem czy to nietypowy wątek, ale już sam nie wiem gdzie i jak szukać porady. Jestem na rencie od 15 lat a od 7 na bezterminowej (częściowo niezdolny do pracy).(Reumatyzm,zwyrodnienia całego kręgosłupa,bardzo poważne, przepuchliny wielopoziomowe,Kyfozy, lordozy,choroba Shermana,zanik kostny,nadciśnienie,astma,depresja, przerost cieśni nadgarstków, kilka napadów epi. Wcześniej pracowałem prywatnie u kogoś,bardzo dobrze poznałem swój fach i dodatkowo go bar...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się