zdrowie

(100 wyników)
  • szczęściu i miłości!!! Kochana oby wkrótce cały świat palestry docenił to jaki skarb ma :) niech Ci Twoi chłopcy na rękach noszą a remont zakończy się szybko i czysto:D
  • Moja droga kolezanko ,ogromnych sukcesow we wlasnym biznesie ,masy klientow, duzo pieniazkow i zdrowia i spelnienia swoich najskrytszych marzen! PS .szykuj czas i urlop na przyszly rok na zlot!!!!!!
  • Przylecielismy do Polski tydzien temu. Jeszcze nie zdazylismy zalatwic rejestracji w Urzedzie Pracy, aby uzyskac ubezpieczenie (to juz kompletna porazka- maz chodzil 4 dni i nie zarejestrowali go, bo dokument z zagranicy nie wyglada tak samo jak w Polsce ) wiec poszlam z synkiem prywatnie do pediatry. Jako, ze przychodnia obok, lekarka chciala, zeby przyjsc do gabinetu bo tak jej latwiej. Maly zdrowy to sie zgodzilam. Czekalam z nim ponad 1 godz zanim przyjela wszystkich pacjentow, odpo...
  • Ha ha a może 200? Bo do setki to już całkiem niedaleko;) stara pragnę złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia. Pociechy z berbeci, męża, przespanych nocy i otwartch z radością paszcz do jedzenia. Dobrych przyjaciół co nie wpadają na chwilę;) i wypadają po obiedzie. Udanych ciast, remontów, budów? i czego tylko dusza zapragnie no i upragnionej chwili wieczornego chociaż spokoju. Ściskam mocno mam nadzieję że wkrótce uda się osobiście
  • Dzięki dziewczyny, jakoś przeżyłam przy Waszej pomocy ten koszmarny weekend. Jestem już straszliwie zmęczona i pewnie dlatego mam spadki formy. Mała budzi się 4 razy a od 4 rano już się tylko przewraca i sapie, jak zasypia wstaje brat...Ledwie dyszę po prostu. Wczoraj przyjechała do mnie zona mojego ojca na kilka dni, bo przez chwilę będzie w Polsce, zabrała dzieci po południu na spacer. Wyspałam się! Wreszcie! I we dwie jakoś łatwo i szybko się wszystko obsługuje i kapiele i prz...
  • Odprowadzając dziś Mikołaja do przedszkola spotkałam panią z maluchem w wózku. Zaoferowałam pomoc w zniesieniu wózka ze schodów. Jak wózek został już zniesiony tak niefortunnie zahaczyłam pierścionkiem i obrączką o spód wózka, że omal nie urwałam palca. Zawyłam z bólu... Teraz pierścionek jest mocno skrzywiony i pęknięty (zahaczyłam częścią, w której pierścionek był pomniejszany). Bez złotnika się nie obejdzie. Tym razem dobrze się skończyło - mój kolega skacząc przez ogrodzenie w podobny sp...
  • U nas sytuacja nie najlepiej wyglada:(( do tego stopnia ze zastanawiamy sie nad wypisaniem małej,choc bardzo nad tym ubolewam bo bardzo jej sie podoba w złobie:( Kazdy katar konczy sie zapaleniem uch, mała nie chce jesc traci na wadze a ja chodze jak widmo przez 3 tyg, bo tyle srednio zajmuje powrót do zdrowia( chyba ze mamy mega odparzenie po antybiotyku, wtydy nawet3 tyg) Teraz mam jeszcze duzo sił i czasu zeby poswiecic cały czas tylko dla Karolci, ale jak pojawi sie babel, t...
  • Ja Ci życzę przede wszystkim ogromnej ilości zdrowia, mnóstwo sił i wiele radości, sto lat na kolejny rok :) bądź zawsze usmiechnięta i zwariowana :) Ściskam :))
  • Pięknego życia Kochana Asiu! Powoli zamykam miesiąc w tej mojej nowej pracy i zastanawiam się jak maksymalnie mało można spać... Ech.. Dobrego dnia wszystkim!
  • plus dużo miodu na moje obolałe gardło;) Karaoke to super zabawa, tyle że dziś głosu nie mogę z siebie wydobyć a każda próba kończy się bliżej nieokreślonym skrzeczeniem:> miłego dnia, niech się Wam spełnią noworoczne życzenia i ewentualne postanowienia:)
  • Asiu Kochana, w dniu Twojego święta życzę Ci spełnienia marzeń. Zdrowia dla dzieciaczków; realizacji planów tych bliższych i dalszych, a przede wszystkim spokoju i szczęśliwości wewnętrznej :) Sto lat!!!
  • tyle sobie jeszcze zażyczyła no jakoś nie chce stu:) kochana zdrowia szczęścia pomyślności i codziennych małych przyjemności życzy cała nasza rodzinka. Buziaki
  • ale tylko w sprzedaży internetowej. Mają naprawdę przystępne ceny. Posłałam wczoraj męża po pracy do apteki (żeby była jasność, tej samej DOZ), żeby kupił Sinupret, krople, 100 ml. Sprawdziłam cenę w internecie - 34,52 zł. Mąż prosi o ten lek przy okienku i okazało się, że kosztuje 49 zł!!! Niewiarygodne 15 zł różnicy !!! Mąż podziękował, ja zrobiłam wieczorem zamówienie przez net a rano odebrałam w tej samej aptece w niższej cenie. Fajne jest to, że samemu ustala się aptekę, w której ...
  • Kochana Smolineczko życzę Ci przede wszystkim zdrowia i szczęścia rodzinnego! Powodzenia w pracy, fantastycznego wyjazdu i spełnienia marzeń! Sto lat!
  • Edytko kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) niech Wasz domek powstaje szybciutko i bezproblemowo, oby choroby Konradka odeszły hen daleko a M kochał Cię nad życie i na rękach nosił :)
  • Dorotko Wszystkie Ci dziś , my lipcowe dziewczyny życzymy ZDROWIA... ...życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. SZCZĘŚCIA... ...życzę Ci również takiego, jak Ty sam pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty - czym ono jest - odgadniesz. MIŁOŚCI... ...życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. STU LAT... ... w miłości i zdrowi...
  • spóźnione życzenia:) Wszystkiego najlepszego, duuużo zdrowia, miłości, radości, spokoju oraz spełnienia marzeń:))
  • Po prostu już zaczyna mi brakować sił. Dziś byłam po az kolejny u alergologa. Zosia ma otwarte, nadkarzone rany na zgięciach łokciowych i pod wargą dolną. Koszmar!!! Drapie się non-stop i rozdrapując swędzące miejsca przenosi bakterie. Dostała antybiotyk i całą ferię różnych maści (włączając sterydy), na każdą część ciała coś innego. Oprócz tego musimy kupić jej specjalistyczną bieliznę jedwabną dermasilk. Wchodziłam na stronę. Jedno body to koszt 170zł. LUZ!! Zosia dostała dziś na ...
  • Po śniadanku a przed deserem :) czekam na to słońce piękne co wczoraj było ale coś za oknem szaro- więc uśmiechu i zdrowia na dziś!
  • W końcu coś mu wyszło. 7 dni gorączki i to wcale nie takiej niskiej bo wczoraj miał znowu 38,8 dzisiaj pediatra stwierdziła zapalenie krtani i dostał antybiotyk. Ospy nie ma na razie ale boję się, że dwie choroby na raz się zbiegną i będzie tragedia a już jest źle. Młody nie może kaszleć i rzęzi strasznie, do tego gorączka, brak apetytu i ogólnie taki chory. Dobrze, że w końcu coś wiadomo bo tyle dni z gorączką już mnie martwiło. Teraz pewnie Klara się zarazi i ogólnie jak zwykle będzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się