Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      zgodny

zgodny

(18 wyników)
    • Przydałby sie szybki sposób na zgłaszanie postów, zawierających treści niezgodne z prawem, tak jak te, w których widnieje prośba o podanie adresu lekarza wykonującego zabieg usunięcia ciąży. Jak sprawnie zgłosić taki post? Nie widzę ostatnio ikonki z koszem "skasujcie post"...
    • Witam, chciałabym prosić o radę. Rozpoczęłam watek po nieudanej transakcji allegro, aby poradzić się co zrobić w zaistniałej sytuacji oraz upewnić się czy to na pewno ja mam rację. Zamieściłam link do aukcji, później pisałam co ta osoba mi odpisała w mailu. Nie miałam żadnych złych intencji, ani moje wypowiedzi nie były obraźliwe. Osoba ta znalazła ten wątek i bardzo się zdenerwowała, że ujawniłam jej dane, oczerniam ją itp. Jeśli chodzi o transakcję doszliśmy do porozumienia i ta osoba p...
    • dyrektorek szuka kochanki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25699&w=33196931&a=33196931
    • Czy przestrzegasz Kościelnych Nakazów? Czy znasz obowiązki wiernych? Jeśli nie znasz lub nie pamiętasz, przypominam Ci je drogi Teofilu*, abyś pamiętał, że bycie Katolikiem wiąże się z pewnymi obowiązkami. * Teofil - imię pochodzenia greckiego. Oznacza "miły Bogu". Istnieją liczni święci o tym imieniu. Autor Dziejów Apostolskich (święty Łukasz) tak zwraca się do swojego czytelnika (Dz:1,1) (Łk 1,1-4.4,14-21) Wielu już starało się ułożyć opowiadanie o zdarzeniach, które się dokonały p...
    • Czy zmienianie nicka 10 razy na dzień oraz prowadzenie rozmowy z samym sobą jest zgodne z regułami forum? Jako przykład podaję osobnika o nickach: fire.show,Mikael, Michal, Sunflower_rz, King i ...chyba jeszcze z 30 ich było w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy. Przykład ten pochodzi z forum rzeszowskiej GW. Uprzejmie proszę o odpowiedź w tej kwestii. slow_motion@gazeta.pl
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40375
    • Czy nie złamię prawa, jeśli na stronie forum podam link gdzie będą zamieszczone zdjęcia twarzy policjantów, którym ściągnięto maski podczas ataku na demonstracje w Poznaniu? Czy jest to dozwolone prawnie? Proszę o poradę prawną, bo nie chcę zostać zablokowany itp.
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9906973&a=34762146 Jako to nikerzy umiom wyrychtować
    • Zróbcie coś, żeby w jednej dyskusji można było wypowiadać się wyłącznie pod jednym nickiem. Dyskusje na tematy polityczne rozwalają ludzie, którzy mają kilka loginów i każdego nich używają jako trolla w jednej dyskusji - w rezultacie cały wątek nie nadaje się do czytania. Czy nie możecie takiej osoby zabanować na stałe?
    • Tak się pytam, bo natrafiłem na taki, na jednym z polecanych przez redakcję frów prywatnych. Nie jest to bynajmniej wątek jakiegoś frustrata, tylko pokaźny wątek (ponad 100 postów), do którego wielki odnośnik jest umieszczony na górze tego forum prywatnego. Dla mnie zoofilia to przestępstwo (znęcanie sie nad zwierzętami), a wątek propagujący takei zachowania jest nie do przyjęcia. Proszę adminów o odpowiedź.
    • Do Administracji tego Forum! Pytam sie, czemu "dzien z zycia geja", propagujacy zboczony, gejowski styl zycia jest wciaz na tym forum, a "dzien z zycia polskiego geja", ktory wysmiewa ten zboczony styl zycia dostal sie szybko na osla lawke? Czemu posty z Kaliforni, USA sa "swieta krowa", nawet jak propaguja zboczenia, a posty z Victorii, Australia sa wysylane na osla lawke? Przeciez w mym poscie "dzien z zycia polskiego geja", NIE bylo przeklenstw, tylko satyra z nienaturalnego stylu ...
    • Prosze, prosze. Wczorajszy konkurs sie nie odbyl (od godziny 9.00 do 12.00 - pozniej, do 14.00, nie probowalem) nie mozna bylo w normalny (regulaminowy) sposob udzielic odpowiedzi na pytanie konkursowe - serwer przekierowywal gdziekolwiek oprocz strony konkursowej. W zwiazku z tym lista zwyciezcow zaprzecza Regulaminowi i - wychodzi na to - jest wyssana z palca! Czy ktos moze mnie uswiadomic albo udzielic korepetycji z zakresu ustalania wynikow roznego rodzaju gier? Bez urazy, ...
    • Wiem, to prywatna wlasnosc prywatnej instytucji i GW ma prawo sobie wymazac post wg. swego uznania. Po co jednak wtedy ten Regulamin i Netykieta, skoro post nie lamiacy jednego ani drugiego, napisany na temat i nie bedacy spamem niknie po 10 sekundach? Podalbym przyklad ale nie moge, postu nie ma nawet na Oslej Lawce.
    • Szanowni uzytkownicy poczty, 1. Uprzejmie przepraszamy za zaistniale klopoty. Prowadzone prace zwiazane sa z rozbudowa naszego systemu pocztowego oraz wprowadzeniem nowej wersji oprgramowania serwerowego i nowych funkcjonalnosci. 2. Chcialem uspokoi Szanownych uzytkownikow - ze zadna poczta nie zostala skasowana. 3. Czesc z uzytkowników w tym takze posiadajaca loginy (zgodne z regulami nazewnitwa RFC 822) moze miec problem z dostepem do poprzedniej zawartosci swoich skrzyne...
    • maja45 terroryzuje forum "wychowanie" od 2 miesiecy i wyciela kilkaset postow,ze nie wspomne o moich kilkunastu watkach. Jak dlugo taka nawiedzona moderatorke mozna tolerowac? Moze ktorys z adminow wezmie ja sobie na weekend na wychowanie i postara sie jej pomoc,bo kobieta ma mocne zachamowania psychiczne. Ona kasuje odpowiedzi na swoje posty: ------------------------------------------------------------------------------ maja45 napisała: > Kilkakrotnie zwracałam uwagę forum...
    • Dlaczego nie mozna uzywac w nazwie forum slowa antypolskie ze znakiem zapytania? "Forum antypolskie?" ????????????/
    • Mój wątek zniknął zanim zdążyłem odpowiedzieć kilku osobom. Widocznie był dla kogoś niewygodny. 1. Mam wątpliwości czy usuwanie tylko wątków niezgodnych z regulaminem, a pozostawianie zgodnych wbrew woli autora jest zgodne z prawem autorskim. Niech się odezwie prawnik. 2. "Usuwać przed wysłaniem". Tak, ale to nie mój tekst przestał mi się podobać, a forum, na którym go umieściłem. Skąd miałem wiedzieć, że sprawy przybiorą taki obrót?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się