Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      zgodny

zgodny

(38 wyników)
    • Moje wpisy na e-mamie bardzo często są wycinane (nawet nie kasowane,bo przy kasacji jest dopisek,że wpis niezgodny z regulaminem itp.,a moje wpisy są po prostu wycinane,nie ma ich).Są one na temat i bez wulgaryzmów czy obrażania. Podam przykłady : W jednym z tematów jakaś Pani pytała co ma kupić na imieniniy świeżo upieczonej matce.Odpisałem,że dobrym prezentem byłby żel na rozstępy i balsam ujędrniający piersi-wpis został dwukrotnie usunięty (dwa razy,bo po pierwszym wycięciu napisałe...
    • w netykiecie zapisano 'Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.' czesto rowniez odsylaja szarego uzytkownika przy pomocy takiego sformulowania do owej wyszukiwarki, co jak widac popiera administracja (np. forum.gazeta.pl/forum/w,654,103236585,103246588,Re_watek_vs_galaz.html ). pytanie dotyczy glownie forow regionalnych. czy zwrocenie komus uwagi, ze temat byl omawiany oraz podanie linku do wczesniejszego watku jest zgodne z netykieta na tychze forach ...
    • Bo z Aqanetu została by wyklikana w 15 minut. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10607&w=79480972&a=79483351
    • forum.gazeta.pl/forum/w,566,101880522,,NIE_bijmy_dzieci_.html?s=1&v=2 chodzi już o wpisy z końca wątku - dotyczące komentarzy rasowych bardzo zależy mi na obiektywnych wypowiedziach, być może też nauczę się czegoś o forum
    • sibelius mnie obraza na swoim forum: forum.gazeta.pl/forum/w,11207,126946898,127005879,Re_dlonie_dluzsze_niz_stopy.html
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=46386105&v=2&s=0 Chodzi mi o prowadzenie nibyrozmowy sama ze sobą?
    • jest zgodny z tematyką forum nie jest reklamą nie zawiera wulgaryzmów dlaczego został wyrzucony ? "ruch społeczny forum depresja - ważne! aggresio 02.09.08, 11:22 Odpowiedz drodze depresyjni i uszkodzeni w inny sposób Euforyk dostał stałą blokadę antyspamową część z Was się zgodzi, że bez Ufo forum padnie spróbujemy coś zrobić, żeby oddali mu prawo głosu? dla mnie osobiście sprawa istotna - j. --- do snajpera: tym wątkiem chcę podkreślić że angażowanie się w ...
    • wyborcza.pl/1,75478,8018753,Policja_prawdopodobnie_znalazla_cialo_klamcy_oswiecimskiego.html Narzekacie na chamstwo internautów, a chamstwo redaktorów jest OK? Jura
    • ciekawa jestem co w zapytaniu ponizej jest niezgodnego z netykieta ze watek non stop jest przenoszony na osla ławkę ? "Szanowni mieszkancy Krakowa oraz osoby odwiedzajace to forum czy nie uwazacie ze moze czas najwyzszy zeby forum Krakow bylo forum bez logowania jest to uciazliwe szczegolnie dla osob ktore nie sa zarejestrowane a chcialyby uzyskac czesto jakas pomoc czy porade Mysle ze rowniez brak logowania sprawi ze forum bedzie moglo ponownie odzyc i byc forum na ktorym b...
    • z regulaminem i netykietą? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • polityczną Agory? Inaczej sobie tego nie potrafię wytłumaczyć. Znowu zablokowane konto mailowe. Ciekawe, co ci z plusa i nokii 6103 powiedzą na zrzut ekranowy znienawodzonej karnej reklamy
    • Kraków Re: na TWA żaden nie zajrzał tylko prosto tu, po Autor: longwehicle Data: 06.08.06, 09:16 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- hauuuu!!Nie na pielgzymce głupców krakowskich do Torunia????
    • ulatwie wam prace, kropko/yaa..... wprawdzie grzesio der germanski zaczal: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55111067&a=55158394 ale u niego to nie jasne, do kogo sie odnosci, natomiast ja wlasnie przeszlam na jego mowe specyficznie i osobiscie do niego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55149618&a=55162706 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55111067&a=55159183 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55111067&a=55161123 wywalajcie mnie, tylko nie daj bog, nie ruszc...
    • blikowanie go jest zgodne z prawem? Wiem o tym, bo nie mogę się zalogować ostatnim ryjem z cyfrą cztery z przodu. Pokazuje mi błędny nick lub hasło, a ja się tego zle wpisać, bo mam te dane w przeglądarce! To pytam jeszcze raz, choć już wiem, ze PiSi osiągnęli swoje i mnie zniszczyli z pomocą moderatora i, ze z Wami nie wygram, chyba, że w sądzie. Czy to majdrowanie przy czyimś haśle lub nicku jest zgodne z prawem?
    • z czymkolwiek lesławów maleszków jest zapewne więcej w polsce niz jeden "ketman" natomiast ja założywszy konto w gazecie pod loginem leslaw_maleszka nacieszyłem się nim ledwie godzinę mój post został wycięty a konto zlikwidowane miało to miejsce na forum łodz na którym od jakiegos czasu trwa mała wojna z nadgorliwymi adminami ale to tak na marginesie pozdrawiam
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=22200296&a=28891995 spam zgłaszany do kosza b.pascal tryzma to na forum nie wiadomo dlaczego
    • W watku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=89022957 jestem systematycznie znieslawiany zarowno przez osoby piszace jako adept_ltd2_net, dalatata, charioteer1 czy petrucchio, ale takze i przez moderatora o nicku madcio. Przypominam, ze znieslawianie jest niezgodne z regulaminem forum i z netetykieta oraz iz uzywanie znieslawiania oraz argumentacji ad personam swiadczy o braku argumentow ad rem, braku elementarnej kultury dyskusji i jest postepowaniem niegodnym uczciwego dysku...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25192&w=19411173&a=19450327 mam wielka prosbe o odpowiedz.nie chce zeby moje forum lamalo regulamin w zwiazku z tym prosze o wykladnie przepisow regulaminu aby nie budzic podejrzen. czy "zwlaszcza Marokanie to wyjatkowa swolocz kryminalna" jest zgodne z regulaminem czy nie????
    • Witajcie(10)

To kolejne forum na którym jestem...mam nadzieje ze mnie nie wygonicie:-((tak jak na forum towarzyskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się