Forum Turystyka Europa Wschód Europy
ZMIEŃ
      zielona karta

zielona karta

(3 wyniki)
    • Co radzicie? Pociagiem chyba bezpieczniej bo odpada ryzyko kradziezy auta i ewentualnych lapowek dla milicji. Chyba tez prosciej, bo nie trzeba zalatwiac zielonej karty. Ale samochodem mozna byloby zobaczyc tez okolice, a pociagiem to tylko do samego miasta... Mial ktos taki dylemat i udalo mu sie go rozwiazac? Zaznaczam, ze planuje wyjazd tylko na jeden dzien. Rano wyjazd z Btoku, po pol/wieczorem powrot. Pozdrawiam artur
    • litwa(10)

witam chcialbym sie dowiedziec ile kosztije benzyna 95 na litwie i gaz LPG-i czy zielona karta tylko wystarcza na przekroczenie granicy czy sa jeszcze jakies udziwnienia-z gory dzieki pozdrowka
    • Cześć! Na początku sierpnia wybieram się ze znajomymi na Litwę. Mam w zwiazku z tym sporo pytań do osób które już tam były. 1. Jak juz się dowiedziałem Litwa nie nalezy jeszcze do krajów zielonej karty i takową trzeba kupić tutaj w Polsce. Dodatkowo muszę ubezpieczyć się od ryzyka kradzieży 50 zł w Warcie. Mam pytanie czy na granicy będę musiał jeszcze dodatkowo wykupić jakieś dodatkowe ubezpieczenie np oc Litewskie, jeśli tak to czy musze miec w polsce wykupioną zieloną kartę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się