zielony

(42 wyniki)
  • Pisałam na forum regionalnym ale bez odzewu :=( Może tutaj ktoś wie gdzie w Zielonej Górze można kupić tanio zupki, dania objadowe i soczki dla niemowlaczków tanio? Słyszałam, że jest hurtownia. Nie wiem jednak gdzie i w jakich ilościach trzeba kupować. Proszę o informację.
  • Poszukuję wyrozumiałego,ale i dobrego pediatry w lubuskim obojętne czy prywatny czy państwowy ważne by był dobry.Nasz pierwszy synek umarł w 6 m-cu życia z powikłania poszczepiennego (cytomegalia i śródmiąższowe zap.płuc),obecnie spodziewamy się maleństwa i już teraz poszukuję specjalisty dobrego i ludzkiego:)Proszę o odp.
  • Moze ktos mi tu zaraz napisze ze to nie jest tematyka tego forum ale mam pytanie.Czy sa tu mamy z zielonej gory??Siedze za moja 4 miesieczna corcia caly dzien sama i mysle ze fajnie by bylo spotkac sie na spacerze z mama bobasa w podobnym wieku i na zywo pogadac o maluchach:)
  • Poraz kolejny zbliżam sie do decyzji na założenie aparatu stałego, opinie na forum są jak najbardziej optymistyczne... w związku z tym mam pytanie. Czy mogłybyście polecić ortodontę w Zielonej Górze? Fakt, niewielu ich, przynajmniej w książce telefonicznej, ale może macie osobiste doświadczenia lub ktoś z Waszych znajomych??? Do kogo, za ile? Itp. Pozdrawiam Magda
  • Czesc! Czy moze ktos mi napisac, ile kosztuje w Zielonej Gorze osobny pokoj na roomingu? I drugie wazne dla mnie pytanie: czy starsze dziecko moze bez problemu odwiedzac z Tatusiem Mame i Malenstwo? Mam rodzic bobaska w lutym, starsza corka ma 5 lat. Bardzo przezywa moja ciaze i nie wyobrazam sobie, zebysmy po porodzie byly rozdzielone na kilka dni. Opiszcie prosze swoje wrazenia. To b. wazne, ewentulanie znajde inny szpital. Corke rodzilam szybko, porod wspominam b. mile ale rooming 5 lat t...
  • Gdzie w Zielonej Górze zanjdują sie sklepy z odzieżą ciążową. Pomóżcie. Jestem w 16tc i już nie mieszczę się w ubrania tzn w spodnie i spódnice.
  • Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy z lubuskiego. Czy mozecie powiedzieć coś na temat pediatrów: Karolewicz, Zapotoczna, Solecka i Safian? Pozdrawiam
  • Szukam dobrego alergologa (dla pięciolatka) w Zielonej Górze. Jeżeli możecie mi pomóc to proszę o namiary. Z góry dziękuję !
  • Czy Emamy z Zielonej mogą podać adres takiego placu zabaw? Chodzi mi o baseny kulkowe itp gdzie maluch może bezpiecznie poszaleć Jestem z Nowej Soli u nas takiego nie ma ale do Zielonej tylko 20 km pozdrawiam Asia mama Mai
  • Witam! Moja bratowa rodzi w maju i zamierza rodzić w Zielonej. Czy może mogłybyście polecić jej dobrą polożna? Ona chce po prostu mieć przy sobie swoja położna. Jak to się załatwia, ile kosztuje? Pozdrawiam Agnieszka PS. Aha! Nie piszcie o szpitalu w Sulechowie, bo tam rodziła pierwsze dziecko i nie jest zachwycona.
  • No właśnie. Czy zna któraś z Was takiego? Najlepiej, żeby był kobietą i przyjmował w ramach ubezpieczenia. Inne typy również mile widziane. Proszę o pomoc i pozdrawiam. Anawa99
  • Czy zaglądają tu mamy z okolic Zielonej Góry, bo jakoś do tej pory nie widziałam tu nikogo z okolicy. Jeśli jesteście - to odezwijcie się. pozdrawiam. Ania.
  • witajcie, szukam DOBREGO ginekologa do prowadzenia ciąży - prywatnie. czy ma ktos jakies zdanie o dr Hołowczycu lub Herbichu?? Ew. moze jakies inne "typy"??
  • Witam se4rdecznie wszystkich :)) mam pytanie, czy ma ktoś kontakt do dobrego chirurga dzieciecego? I nie chodzi mi tu o jakiegoś " specjaliste " z Poznania który dupska z krzesła nawet do dziecka nie ruszy Byłbym wdzieczny za wszelka pomoc Podaje swojego maila: flanker@o2.pl Z góry dziekuję
  • Proszę o podanie namiarów na dobrego, sprawdzonego stomatologa dziecięcego w Zielonej Górze. Moja 2,5-roczna córeczka ma już 20 ząbków, czyli wszystkie. Ostatnio trzymała paluszki w buzi i wczoraj, o zgrozo, zauważyłam, że przebiła jej się dolna szóstka. Przecież to za wcześnie!!!!!! Nie wiem co robić.
  • Szukam dobrego ortopedy dziecięcego w Zielonej Górze (dziecko ma 5 m-cy). Prosze polećcie kogoś. ADA
  • Witam Wszystkich serdecznie Proszę o polecenie dobrego pediatry, który ma również domowe wizyty prywatne ( za chwilę dołączy do nas niemowlaczek ) Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • Witajcie Zielonogórzanki!! Jestem mamą dwuletniej Kasi, ale już dzisiaj chciałabym żebyście mi napisały o przedszkolu do którego chodzą Wasze dzieciaczki. Interesują mnie bardzo zajęcia dodatkowe organizowane przez przedszkole. Czy widzicie sens w uszestniczeniu dzieci w takich zajęciach?? Czym powinnam się kierować przy wyborze przedszkola dla mojej córeczki. Serdecznie pozdrawiam Dzięki za uwagi!!
  • poszukuje dobrego alergologa dzieciecego w zielonej gorze badz tez w zarach. mozecie mi kogos takiego polecic? czy ktos z was leczy dziecko u dokotra pasnickiego w zarach? jesli tak to prosze o opinie. dziekuje.
  • Proszę o opinie-gdzie lepiej się zapisać?Jak wcześnie należy się zgłaszać?Jaki koszt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się