Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      zielony

zielony

(56 wyników)
    • czy ten zielony kolor jest faktycznie taki intensywny i soczysty, jak na zdjęciach? czy raczej wyblakły? a może ktos widział naocznie i zieloną i Aqua?
    • pomocy - gdzie znajdę gumową (silikonową) zieloną jaszczurkę z miłym pyskiem (bez wielkich zębów).. to takie życzenie do Mikołaja.. Allegro przeszukane i nie ma "ładnej" jaszczurki. Ktokolwiek widział.. ktokowliek wie...??? Dziękuję z góry
    • poszukuję elektronicznego zegarka dla 10latka najlepiej zielonego ;), ten myślę wzbudziłby zachwyt allegro.pl/timex-t5k434-komunia-dzien-dziecka-3l-gw-wys-0zl-i1612687855.html ale obawiam się, że jest to zegarek męski i będzie za duży na jego drobną rekę :( ten też choć nie zielony wygląda fajnie ale tu mam również podobne obawy allegro.pl/zegarek-na-komunie-casio-w-214h-3-lata-gwar-zibi-i1607719524.html ten znów delikatniejszy, ale to chyba dziewczecy??? allegro.pl/zegarek-timex-z...
    • Mam dla corci zielona kurtke z jakimis kolorowymi elementami. Szukam zielonej ocieplanej czapki. Moze byc melanzowa. Ta z Zary jest fajna, ale sama male w Arkadii zostaly, jak bylam w zeszlym tyg. Widzialyscie gdzie jakas zielona/zielonkawa czepke? :-)
    • Czy ktoś jest w posiadaniu takiej kurtki? [img]https://www.otofotki.pl/img10/obrazki/id3213_724562692.jpg[/img] Jaka jest ta zieleń w rzeczywistości? Bo na stronie są dwa odcienie.
    • Nie miałam nigdy żadnej konsoli. Teraz chciałabym kupić dzieciakom, ale my też pewnie będziemy korzystać choćby na domówkach. Konsola głównie do gier z wykorzystaniem move lub kinecta. Która lepsza? Co Wy macie i jakie są za i przeciw?
    • chciałam kupić www.miki.com.pl/show.php?parent=41&id=495 do tego: www.miki.com.pl/show.php?parent=41&id=901 żeby synek mógł coś wozić w tym pociągu czy ta lokomotywa pociągnie 2 wagoniki jw? czy wjeżdza na most z nimi? często trzeba zmianiać baterie?
    • Chciałabym kupić chrześniakowi na Komunię ale zupełnie się na tym nie znam. Nawet nie wiem dobrze jak to się nazywa;) na all jest tego masa, nie wiem na co patrzeć wybierając to cudo. Czy nie będzie potem problemu w dokupieniu nowych gier i na co jeszcze zwrócić uwagę? Chciałabym zamknąć się w kwocie 500zł. Na pewno Wasi synowie mają te cacka i coś mi doradzicie. Naprawdę liczę na Waszą pomoc!
    • Orientuje się może ktoś, w której księgarni dostanę od ręki książki tego wydawnictwa? Konkretni chodzi mi o cykl "Trzy kroki do czytania.."
    • Czy ktoś ma taki: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80172262 Albo jakiś podobny w podobnym rozmiarze (133x133 cm). Interesuje mnie czy faktycznie można go prać w pralce. Przede wszystkim czy się mieści?? Mam standardową pralkę ładowaną od góry.
    • spodnie do niej. U nas w Kappahlu nie ma spodni, widział ktoś, wie czy beda? Pani w sklepie mi nie umiała odpowiedzieć. Widziałam w H&M turkusowe, ale nie wiem czy tam jest rozmiarówka od 92? No i szukam jeszcze szarych spodni na 110? Widział ktos gdzieś?
    • nie mam pojecia jak zabrać się do zakupu tego fotelika. na co zwrócić uwagę? jakie foteliki ewentualnie brać pod uwagę? może sa jakieś modele, które wyjątkowo polecacie?
    • Kochane, Poratujcie, jak któraś ma, zdjęciem katalogowym Next 2008 boskiej:-) letniej sukienki zielonej składającej się z falban w kwiaty (tej takiej troszkę patchworkowej) dla małych dziewczynek do 5-ciu lat. Z góry dziękuję. Zwykle nie korzystam ze zdjęć katalogowych, ale mój świetny skądinąd aparat nie lubi tego odcienia zieleni i zdjęcia nie oddają uroku ubranka;-(
    • Jak w temacie. Widziałyście gdzieś czapeczki dla chłopca w kolorze jasnej zieleni na wczesną wiosnę. Zależy mi na tym, żeby była dobrze wyprofilowana i zakrywała uszy. Może któraś z Was zauważyła taką w sklepie. Będę bardzo wdzięczna za info.
    • Synek dostal hulajnoge mini micro w kolorze niebieskim ale myslimy o wymianie na czerwona albo zielona. Czy ktos ma te nowe kolory? Jak wygladaja na zywo, bo bedziemy zamawiac przez internet. Dzieki z gory za rady
    • kupiłam dziś czarne spodnie z kappahla i do tego fioletową kurtkę. Zastanawiam się czy nie wymienić na zieloną. CZy ten fiolet jest ok dla chłopca? PAni w sklepie powiedziała, że sprzedała dziś 3 fioletowe kombinezony dla dziewczynek. hmmm nie wiem co robić, poradzcie coś. link do do strony z kolorami www.kappahl.com/pl/products/dzieciecy/dzieciecy/KAXS/PROXTEC/
    • Mam pytanko, czy w FP ZG w sklepach reserved lub H&M jest już kolekcja zimowych kurtek i kombinezonów? Byłam tydzień temu i jeszcze nie było. W innych miastach są juz jakis czas. Z góry dziękuje za odp.
    • Zostałam poproszona o zakup tornistra-plecaka Herlitz, konkretnie modelu 2Unity. Prezent będzie dla chłopaka 10 letniego. Który wzór wybrałybyście? Chodzi mi przede wszystkim o podpowiedź, czy ten model czarno-czerwony jest stricte dla chłopaka, czy te wzory nie kojarzą się trochę z kwiatami? img145.imageshack.us/img145/2169/herlitz2unityschwarzroto.jpg Czy lepiej wybrać ten granatowy: img8.imageshack.us/img8/3672/czarnyd.jpg albo ten zielono-beżowy: img23.imageshack.us/img23/...
    • Chcę kupić mężowi na imieniny ekspres ciśnieniowy do kawy, tylko problem w tym , że w ogóle się na nich nie znam. Byłam , oglądałam, sprzedawca trochę poopowiadał i nadal niewiele wiem. Wiem na pewno to , że te powyżej 1000 zł mnie nie interesują, za to zaciekawił mnie np Zelmer. Polećcie mi coś lub napiszcie na co zwrócić uwagę.
    • Proszę, podzielcie się opiniami. Podoba mi się kilka i nie mogę się zdecydować :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się