zielony

(43 wyniki)
  • Wiem, że było kilka podobnych tematów, ale niestety tam nie działają już linki. Wymyśliłam sobie wiosenny, zielony bukiet ślubny. Sukienka jest romantyczna, koronkowa. Butki też zielone. Chciałabym żeby bukiet był romantyczny, może być cały zielony lub zielony plus jakiś inny, delikatny kolor (biały, ecru, kremowy itd.). Nie znam się na kwiatach zupełnie. Czy możecie mi coś doradzić? Ślub w kwietniu.
  • Dziewczyny, marzy mi się zielona sukienka, ale nigdzie nie mogę takiej znaleźć :( Może któraś ma linki do stronek z fajnymi kieckami wieczorowymi? Bo na zieloną ślubną z salonu to chyba nie mam co liczyć.
  • Hej!! Powoli przymierzamy sie do Ślubu. Wiele już załatwilismy. Teraz bedziemy myslec o dekoracji kościoła. Ślub mamy w Dąbrówce. Znaleźlismy fajną firmą która w ramach promocji udekoruje nam kosciół za Free. Powaznie. Wiem, że planują jeszcze dwie albo trzy takie akcje w okolicach Zielonej Góry. Jak chcecie mieć piękny kościól w dniu Waszego Ślubu to podam Wam namiar na Firme
  • Jak w temacie. PS. To nie moje okolice,a potrzebne mi są pewne informacje, aby pomóc pewnej zabieganej narzeczonej z tego miasta :)).POzdrawiam
  • mogę prosić o wklejenie panów młodych z zielonymi krawatami, co myślicie o tym pomyśle?
  • Witamy wszystkich Nowożeńców. Sami niedawno stanęliśmy na ślubnym kobiercu. Ze sporej oferty ślubnej kamerzystów i fotografów, wybraliśmy pana Zdzisława Krasuckiego z Zielonej Góry. Niestety to co ten fotograf nam oferował i pokazywał na swojej prezentacji, jest niestety niewspółmierne do tego co otrzymaliśmy. Film z wesela nie jest wykonany i zmontowany tak jak prosiliśmy. Nasz pierwszy taniec, składający się z pięknego układu tanecznego, nie jest nagrany w całości. Podczas wesela by...
  • Hej mam problem ślub na ok 3 miesiące a ja nie mam sukienki, która robiłaby na mnie wrażenie. Kiedyś widziałam sukienkę z zieloną kokardą pod biustem może ktoś wie gdzie ją znaleźć. pozdr
  • Czy ktoś ma namiary na dobrego DJ'a, wodzireja?? Wesele w sierpniu... Dzięki z góry
  • macie kogos sprawdzonego?
  • Poszukuję sukni w kolorze zielonym. Pastelowym. Gdyby któraś z Was taką znalazła proszę o "wklejenie" linku. Pozdrawiam ciepło.
  • ... ujdzie?
  • Zielonogórzanki jeżeli jesteście na tym forum to napiszcie proszę jak przygotowania, gdzie ślub, wesele, jaki zespół, fotograf...itp. Mój ślub 30.09.2006 w kościele w Wilkanowie, wesele w Wolsztynie. Na razie nic więcej nie załatwiłam. Czekam na Wasze wskazówki... Pozdrawiam.
  • Czy ktoś miał lub był na weselu w Ermitażu? Proszę o opinie.
  • Zastanwiam się jaki lokal na wesele w Zielonej Górze na około 70 osób. Może ktoś zna też ceny??
  • Czy ktos z was miał, będzie miał albo był na weselu w hotelu Stodoła w Przytoku? Chciałabym się dowiedzieć czegoś, jakie jedzenie cena i takie różne? Z góry dziekuje za ewentualne odpowiedzi/
  • dziewczyny, poszukuję jakiś linów do zielonych bukietów, jeśli macie coś, to proszę podeslijcie z góry dzięki:)))
  • Pierwsze będą 13-go lutego w Palmiarni; Drugie - 20-go lutego w Urzędzie Marszałkowskim. Mimo wszystko (mój odwołany ślub) się tam wybieram. Ale nie bardzo mam z kim. Ktoś z lubuskiego miałby ochote? Wstep ok. 5 zł, obie imprezy całodniowe, w tym pokazy sukien itp. Chętnie się "podłączę" do jakiejś większej grupki ;-)
  • Witam wszystkich, potrzebuje namiary na jakis porządny chor koscielny, najlepiej mlodziezowy(gitara,skrzypce) z Zielonej Góry.Prosze o namiary,jesli ktos taki wlasnie zna.pozdrawiam
  • Witajcie, od pewnego czasu podczytuje forum, ale czas się ujawnić i poprosić o kilka wskazówek. Zaręczyliśmy się mniej więcej miesiąc temu. Chcielibyśmy wziąć ślub w okolicach maja, czerwca 2010. Oczywiście nie mam pojęcia od czego zacząć. Stwierdziliśmy, że wybieramy ślub konkordatowy. Czy wszelkie formalności z nim związane załatwia się w Kościele czy w USC? Kiedy w Kościele zaczynają się nauki i jak długo trwają? Jak to wygląda z opłatami kościelnymi? Co łaska, czy też są ko...
  • Prosze o namiary na Dj-wodzireja z Zielonej Góry.Dzieki wielki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się