Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      zielony

zielony

(52 wyniki)
    • proszę o opinie tego przedszkola, pasuje mi lokalizacja i to że ma własną kuchnie a nie catering, ale chciała bym wiedzieć coś o tym przedszkolu od mam. Dziękuje
    • Czy któraś z Was wie, dlaczego niektóre przedszkola Zielona ciuchcia nazywają się już Pomarańczowa? Zielona już ich nie chciała bo były be czy się same chciały urwać Zielonej?
    • Witam, czy wiecie może coś na temat tego przedszkola? Kadra? czy lepiej się zapowiada niz przedzkole Przy Lesie, na tej samej ulicy?
    • Witam, chcialabym poznać opinie rodziców o przedszkolach Zielona Ciuchcia w Warszawie? Czy warto, jaka opieka, czy spelniaja oczekiwania. Szczegolnie interesuje mnie przedszkole we Wlochach.
    • Witajcie, baaaardzo proszę o opinie na temat Zielonej Ciuchci na ul. Śląskiej. Chcę tam posłać synka od września. Mały bedzie miał wtedy 2 latka i 10 miesięcy. Czy może ktoś zna wychowawczynie i wie, jaka zajmie się trzylatkami? Czy jest tam w ogóle dobra opieka. Proszę o jak najwięcej info, bo nie mam skąd się dowiedzieć czegoś więcej (pani kierownik przedszkola oczywiście mówi o samych superlatywach). Z góry wielkie!!!!! dzięki. Pozdrawiam Marta
    • Jestem na etapie poszukiwania przedszkola dla mojego 3-latka. Biorę pod uwagę dwa miejsca - Zieloną Ciuchcię we Włochach i Montessori w Ursusie przy ul.Prawniczej. Na temat ZC znalazlam mało pochlebne opinie na forum, ale nic konkretnie na temat oddziału we Włochach. Proszę o opinie.
    • Jakie są wasze opinie o tym przedszkolu? Ja posiadam niestety jedynie informacje od dyrektorki i nauczycielek, ale wiadomo, że personel będzie chwalił pod niebiosa. A wolała bym wiedzieć jak jest naprawdę. Z kadrą, zajęciami dodatkowymi, programem. Znajda się na forum mamy Groszków?
    • czy do tego przedszkola mozna sie o coś przyczepić. mam wrazenie że tam nie ma do czego bo tam wszystko jest. czy jest jakaś zła opinia bo slyszy sie same superlatywy. czyżby to jakaś bajkolandia dla dziecka?
    • Szukam przedszkola dla synka. Mieszkam na warszawskich Stegnach, niedaleko Wilanowa i Sadyby. Z różnych względów bardzo istotną dla mnie kwestią przy wyborze jest lokalizacja i dostępność przedszkola, do którego będzie chodził Piotruś. Zależy mi na tym, żeby mieściło się jak najbliżej domu, a dojazd nie był skomplikowany. Rozgladałam się za przedszkolami państwowymi. Niestety te dwa, które znajdują się w pobliżu naszego domu, nie są najlepsze. Tak przynajmniej wynika z mojego dys...
    • Czy ktos ma moze dziecko w tym przedszkolu? Moja corka dostala sie, jako kolejnego wyboru, i zbieram informacje
    • czy macie jakieś opinie na temat tego przedszkola?
    • Witam Wszystkich Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola Zielona Ciuchcia na Zaciszu. Niestety poszukiwania z wyszukiwarki nie przynoszą rezultatów. Mam w planach posłanie tam dwuletniego dziecka, a niestety Panie przedszkolanki nie zawsze mówią prawdę. Jeśli Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym przedszkolem z góry dziękuję za wypowiedzi. Pozdrawiam
    • Czy ktos zna przedszkole zielona ciuchcia na Zaciszu w W-wie???
    • Witam wszystkie mamy :-) Chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej na temat przedszkola Zielony Zakątek. Chcialabym od września posłać mojego synka, własnie do tego przedszkola. Za wszystkie informacje będe bardzo wdzięczna... Serdecznie pozdrawiam, Beata.
    • Hej tu mama przyszłego przedszkola! Od września mały ma iść do przedszkola Zielona Dolinka nr 80 we Wrocławiu. jeśli któraś z waszych pociech tam chodzi lub chodziła prosze o opinie. Będę bardzo wdzięczna za rady co może sie tam jeszcze przydac ( jaka wyprawka przedszkolna itp.) Pozdrowienia!
    • Dziś w Rzeczpospolitej jest artykuł o przedszkolu we Włochach sieci Zielona Ciuchcia. Przeczytajcie dla ciekawości, niepochlebny oczywiście.
    • szukam mam uczęszczających z dziećmi na zajęcia do Przedszkola Zielona Ciuchcia - polecacie? gosia
    • Od niedawna Zielona Ciuchcia jest na Wawrze. Byliśmy z mężem odwiedzić to przedszkole i jako takie nam się podobało. Mieści się w zaadoptowanym budynku, ale pomieszczenia są spore i widne. Sale są nieźle wyposażone w zabawki edukacyjne. Plac zabaw wydaje się na tyle duży, żeby kilkulatek zdążył się wyszaleć. Czy ktoś z Was posyła tam może swoje dziecko i zechce się podzielić opinią o zajęciach, atmosferze i kadrze nauczycielskiej? Jesteście zadowoleni? My zastanawiamy się nad zapisaniem się d...
    • Czar prysł. A było tak pięknie i miło. Ale już nie jest. Personel opryskliwy, nieuprzejmy w stosunku do dzieci. Kary zamiast nagród. Bajki Disneya (bynajmniej nie czytane) zamiast teatrzyku. Już nie ma pędzenia w podskokach do przedszkola. Za to jest wymyślanie pretekstów, żeby tam nie pójść. Co sie stało? Nowa pani kierownik? Czy mamy kryzys - w przedszkolu? Czy wszyscy rodzice dostali anonimowe ankiety do wypełnienia, czy tylko wybrani? Już nie ma informacji o chorobach w p...
    • Czy Wasze dzieci tam chodza/chodzily? Zapisalam mojego Michalka od wrzesnia 2003 i chcialabym poznac Wasze opinie. Ja slyszalam same dobre rzeczy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się