-
A tak skrobnę do Was...kawki nie było rano i czasu na nią też za bardzo nie. Po kolejnej nocy walki z temp. u Jaśka, z lekka pospałam, a potem nim obowiązki wykonałam, to 15ta była.
Syn mi dalej gorączkuje, ponad 39st, po podaniu nurofenu spada do 38,5 jednym słowem nie działa już to na niego. Posiłkuję się okładami na razie, ale z lekka mam strach przed nocą, bo co mu cholewcia podam, jak temp. znów do 40 będzie dochodzić? Spał popołudniu jak "nigdy". To już 6-ta doba jak temp. trzyma, ( t...
-
Już taki tytuł kiedyś dałam, ale dziś pasuje idealnie:)
Zielona zaparzona, prosto z Chin;). dzieci ok, w placówkach, a ja za biurkiem w pracy, w odpowiedniej chwili:)
Dziś pracowy dzień, po południu tez pracowo...ale 4 dni wolnego przede mna, więc wiele zniosę;)
Pozdrawiam i miłego Kochane:)
-
Burdzia pewnie doda jakieś smakowitości rano świeżutko pieczone, ja podaje herbatkę i startujemy, tak?:)
Weekend był odpoczynkowy, i w to mi graj, przed tym tygodniem, od rana do wieczora zaplanowanym:)
Ale dziś idę na zebranie, pierwsze do Jaśka szkolnej zerówki:) i czuję podekscytowanie od kilku dni:)
Miłego zdrowego dnia Kochane:)
-
Oj tak potrzeba mi mego dawki tej zielonej...żeby mnie na nogi postawiło. Wczoraj caaały dzień sprzątania po remoncie, gdyby nie pomoc mamy to do teraz bym pucowała. A jak już połamana zasnęłam późnym wieczorem, to Jasia brzuszek zaczął boleć, a nad ranem biegunka męczyć...oczy mam na zapałki;(
M też pół nocy nie spał, z w.w powodów, więc to jakiś wirus;(
A kuchnia? szczęka mi wczoraj opadła, tak mi się podoba, tak niesamowicie, tak inaczej i tak czysto:)...ach...a jeszcze frontów nie ma ...
-
Wczoraj zwolnili mnie z pracy. Po 7 latach. Nie spałam od wczoraj.
O 7ej zrobiłam naleśniki z serem. Potem wpadnie mama to pojadę tylko zabrać swoje rzeczy z firmy. Ech, muszę zrezygnować z przedszkola i żłobka bo mnie już nie stać.
-
To mój ulubiony dzień:)
Witam się i zmykam, bo robota wzywa:)
Ale to i tak mój ulubiony dzień;)
Miłego dnia Kochane:)
-
Dalam dzis Idze sprobowac z mojej czareczki, taka ktorys raz parzona, slabiutka. Smakowala jej bardzo. Jak myslicie, mozna podawac?
-
Asia powiedziała, że czarna z cytrynką to nie zdrowa...no to nie piję już;)
Asia a zielona z cytrynką może być?:)
Środa...nie lubię środy...ale trzeba ją polubić bo szkoda czasu na nielubienie czegokolwiek:)
Dlatego pokonam środę faktem , że będzie fajnym udanym dniem:)
I choć moje ręce dalej bolą, oczy łzawią, bo przeziębienie mnie dopadło...to nie dam się.
Miłego dnia Kochane:)
-
Co to może znaczyć? W necie wyszukuje mi tylko stertę informacji o kupkach
dzieci, ale nic o dorosłych. Może ktoś pomoże?
-
od jakigos czasu moja mała robi zielone kupy, nie zawsze ale często, zawsze po jajku ( zupie pół żóltka), pytałam lekarkę, powiedziała, że jak nie ma w niej sluzu, to wszystko ok, ale ja się martwię, czy powinnam zrobić jakieś badania? jak myślicie? a może jestem przewrażliwiona?
-
...na start miałam dopisać, ale ja dziś nie wystartuję, raczej jako mumia przetrwam ten dzień, tydzień...bo MUSZE!
Macie tak czasami, że sensu nie widać, bo zmęczenie Wam przysłania cele...nienawidzę tego stanu...ale bywa i tak.
Przetrwać. To moje dzisiejsze motto.
Miłego Kochane.
-
Witam Was kochane, w ten mokry poranek...ale ciepłotę zapowiadają i tego się trzymam. Jaś...wrócił do starych zwyczajów i z wyciem rozstał się z mamą.
Badanie oczu po atropinie wykazało lekkie minuski -0,25 (a po atropinie powinny być
+ w jego wieku), więc wada jest, ale do kontroli w maju. Na razie okularki nad nim "wiszą".
Plan na dziś ...robota, do 15tej, potem...robota do 20tej, ...potem...robota...w domu...do...?
Miłego dnia kochane:)
-
Od czego? Ciemnozielona nawet, pierwszy raz tak miał dzisiaj. Jutro chyba
podejdę do lekarki bo miał jechac mąż pokazac wyniki badania krwi (podejrzenie
anemii) ale chyba sama się wybiorę żeby o tą kupę zapytac. Nie jadł nic z
zielonych warzyw a mnie wczoraj bolał brzuch (zjadłam całą dużą pizze) więc
może przez mleko mu sprzedałam coś na zołądek. Kurcze co to oznacza jak jest
zielona?
-
Witam i o zdrówko pytam:)
Zieloną mi współtowarzyszka wrzątkiem zalała, więc nie wiem czy dostanę powera...;)...ale trzeba zacząć dzień pracowy, więc start! Dziś Gosia moja wraca znad jeziorek, to będzie wesołe popołudnie:)
-
Trzymam się bez 2giej kawy już kilka dni, i jest ok, jak widać nie byłam uzależniona:) Po mega dawkach magnezu, i skurcze przeszły, i niech tak zostanie, zdrowiej dla mnie:)
Za oknem plucha, ale ciepło, poranek zaczął się "po jasiowemu";(, ale dzień będzie przecudny:):):)
-
Ola codziennie albo co drugi dzien robi jedna zielona kupe.
brzuch ja nie boli,kolek nie ma ani problemow z jej zrobieniem.
czy mam sie czym stresowac?
ma skaze bialkowa wiec moze to przez to?
-
Witam Kochane:) piję dziś podwójnie...kawę na szybko, i zielona się parzy;)
Zmarzłam rano, a dodatkowo znów kręgosłup mi się daje we znaki;/ wczoraj aż mi łzy leciały jak P mnie starał sie wymasować dla ulgi.
Dzis zajęte popołudnie do późna, więc mam nadzieję, w pracy odsapnąc;)
Miłego dnia:)
-
czy mozna maluchom dawac?
u mnie w domu pije sie litrami i wolalabym lenie dawac taka zielona
niz te slodzone hippa
a moze te zwykle liptona?
-
Witam!
Moja córeczka od wczoraj robi czeste i zielone kupy. Karmie piersią.
Co mzoe byc tego przyczyna? raczej nie zminilam diety...
-
Noż to środa, a jak piątek:):):)
Cóż ja Wam życzę, co powiem, na ten cudny dzień?:)
Miłego, miłego Kochane:)
Wrocek słoneczny, wysyłam w Polskę to ciepło z niego bijące:)
Pozdrawiam i ściskam:)