Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      znaleziono

znaleziono

(7 wyników)
    • szczegóły znajdziecie pod linkiem www.allegro.pl/show_item.php?item=67599946 i tak właśnie nieodpowiedzialni ludzie radzą sobie z pieskami które sami sobie źle wychowali
    • Owczarek niemiecki - młody dwuletni pies przyplątał się do nas na działce . Nie możemy go zatrzymać , bo mamy małe mieszkanie i kota . Pies jest piękny , rasowy - stwierdzenie weterynarza. Zainteresowaliśmy psem wszystkie odpowiedzialne służby , ale nikt do tej pory nam nie pomógł. Psa można zabrać za darmo w okolicy Rzeczycy, obok Rawy Mazowieckiej.
    • kupując psa z rodowodem (sznaucera miniaturowego). Co powinien mieć taki psiak, co ja powinnam dostać od hodowcy, czy umowa kupna jest konieczna? I przede wszystkim czy kupując psa z rodowodem mam pewność, że jest zdrowy i nie zdechnie? Jak poznać, że hodowca to profesjonalista? To będzie mój pierwszy tego typu zakup, więc mam wiele obaw. Dziękuję za cenne wskazówki. Pozdrawiam.
    • Wygląda jak beagle ale jast mniejszy i ogonek mu tak nie stoi. Moze ktoś z Was wie co to za rasa? Jeśli tak to proszę napisać. Bardzo bym chciała takiego pieska kupic.
    • mieli podobna sytuację do mojej :) Mam w domu cztery szczeniaczki po bardzo dobrych rodzicach, kochamy je jak wariaci, ale maluchy mają już ponad 9 tygodni i mamy problem ze znalezieniem chętnych na ich zakup; ogłaszałam się w wielu miejscach w sieci, w prasie , w związku kynologicznym itp. Moje pytanie - co jeszcze w takich sytuacjach można zrobić? jak radziliście sobie Państwo z rosnącymi dziećmi i rosnącym do nich przyzwyczajeniem? Dziękuję, pozdrawiam :)
    • Jakiś czas temu pytałam na forum, jakie są jamniki długowłose. Jestem zdecydowana, żeby takiego psiaka kupić, ale chciałabym znaleźć jakiegoś zaufanego i znanego, dobrego hodowcę. Może znacie kogoś, kto ma jamniczki, albo możecie kogoś polecić? Jamnik nie musi mieć rodowodu. Mieszkam w Warszawie. Bardzo proszę o pomoc (do związku kynologicznego już dzwoniłam, na razie nie mają info o długowłosych)
    • Czy ktoś zna hodowców w Polsce? Ja osobiście mam już drugiego Bedlingtona i nie wyobrażam sobie posiadania innego psa (suki) w tej kategorii wielkości. Znajomi mieszkający w Gdańsku zakochali sie w naszym psie i chcą też Bedlingtona, ale nie mogą znaleźć hodwcy w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się