znaleziono

(91 wyników)
  • [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/551155_10150916573503489_812813488_9862781_269010553_n.jpg[/img]
  • Słuchajcie, co mamy robić? Syn znalazł kota, na ulicy Zasciankowej w Wilanowie. Kot niewątpliwie ma własciciela, bo jest w obróżce, ale poza tym jest malutki(4 miesiące - pół roku) , a siedział na środku jezdni i o mało go nie rozjechało. Ludzie mówili, ze kreci się po ulicy od wczoraj. Jak szukać włascicieli? Macie pomysły? Na razie jest ogłoszenie na fb. Co poza tym?
  • W dniu 11.08.2010 na osiedlu AK znalazłam małe czarne, ok 6-tyg. kociątko. Maleństwo wygląda na zdrowe i w miarę zadbane. Właściciel (lub osoba chętna do adopcji za jakiś czas) proszony o kontakt: ssak3@gazeta.pl
  • co trochę latam po mieszkaniu i sprawdzam gdzie jest moja malizna. Czasem mam problem ze znalezieniem: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/fi/gb/v6x4/1bhITByjRibXCRsezX.jpg[/img]
  • Planujemy wyjazd i zamiast w hotelu chciałam tym razem zostawić kota w domu. Nie mogę liczyć na sąsiadów i zastanawiam się jak znaleźć kogoś, kto raz dziennie pobędzie trochę z kotem, jak się za to zabrać? Z ogłoszenia trochę się boję, w końcu zostawiam nie tylko kota ale i klucze od domu. Macie jakieś pomysły?
  • nie napisze gdzie :-)
  • [IMG]http://i54.tinypic.com/bjcwsn.jpg[/IMG] :)
  • Gość: Pies Bobik List do Kota Mordechaja Szanowny Kocie Mordechaju! Gdyby rządziły Polską koty, walutą byłby w naszym kraju bażanta funt, nie polski złoty. Ryby by były bardzo tanie, dzieci by były bardzo miłe, moher by służył za posłanie, a nie za polityczną siłę. Ciepło by było w każdym domu i raczej sucho, poza miską, w której by rosół był, nie komuch. Komu szkodziłoby to wszystko? Pod miękką łapą kociokracji twardych by zasad powstał zbiorek, wiedziałby każdy...
  • Kocięta są szare pręgowane z białymi łapkami. Ciężko mi dokładnie ustalić ich wiek (znalezione przy śmietniku :((( ), mają już otwarte oczy, więc będzie to około 8- 15 dni. W chwili obecnej wymagają dośc intensywnej opieki, karmienia butelką, masowania. Mogę im tą opiekę zapewnić jeszcze przez tydzień, dwa tygodnie, a potem mam nadzieję, że trafią w ręce kochających, odpowiedzialnych ludzi. Byłoby cudownie gdyby ktoś zdecydował sie zaadoptować dwa kociaki (kocur i kotka). Nie muszę chyb...
  • U mnie pod blokiem, na moje oko około 1-2 tygodniowe - ma mniej więcej 10cm i nie ma jeszcze otwartych oczu. Matki nie zauważyłam. A co najdziwniejsze, to nie wydaje mi się, żeby którakolwiek z dzikich kotek z podwórka ostatnio była w ciąży.. Powiedziałam dzieciakom, by pod żadnym pozorem kociaka nie ruszały, najlepiej w ogóle się do nie zbliżały, bo jeśli matka jest dzika, to przy takiej gromadzie rozwrzeszczanych dzieci nigdy do małego nie podejdzie. Nie mam pojęcia, co mogę dla ni...
  • W tamtym tygodniu podczas przejażdzki rowerowej znalazłam 2 wielkookie kociaki: brązowo-szarego tygryska i czarnego puszystego "jaguara". Kociaki sa zdrowe, zabawowe i naprawde kochane. Najchętniej nie rozstawalabym sie z nimi tylko obserwowala te na początku syczące strasznie groźnie a teraz przybiegające do mnie maluchy. Kotki mają ok. 7 tygodni i szukają dobrego opiekuna. We dwóch wyczyniaja takie cuda i tak sa ze soba związani, że żal je rozdzielać. Zapewniam dowóz w Warszawie i ok...
  • zkotami.blogspot.com/2012/06/jak-ty-spisz-z-kotami.html
  • Mysiulku, pytałaś ostatnio gdzie domek wypatrzył naszą Djunkę. No właśnie. Wypatrzył ją na...... FotoForum...... :) Dju już w domku - czuje się jak u siebie, jest szczęśliwa i odprężona, a nowy Dom po prostu wspaniały, taki koci, idealny dla niej. Ostatnie zdjęcie u nas: [img]https://img710.imageshack.us/img710/4405/dju1.jpg[/img]
  • Znalazłam dziś w necie taką stronkę, uśmiałam się strasznie i szybciutko podaję link -mam nadzieję, że wszystkim nam się spodoba. A jeśli ją znacie to ku przypomnieniu :) kotburger.pl/
  • Szymuś mieszka u mnie w kuchni, dokładnie od tygodnia. Chudziutki, malutki, z wielką wolą życia, rozrabiaka niezły, cierpi z samotności i drapie w drzwi bądź leży pod drzwiami i słucha jak moje kotki się ganiają, bawią, harcują. też by chciał, jest niezwykle ciekawy i za każdym razem kiedy wchodzę bądź wychodzę wystawia łepek i patrzy swoimi błękitnymi syjamskimi ślepkami. Gramoli się na kolana, mruczy i głęboko patrzy w oczy. Lecz jego głównym celem jest pełna miseczka, którą opróżnia z prę...
  • Maleństwo wrzeszczało wczoraj kilka godzin na dworze. Ewidentnie ktoś je wyrzucił. Nie chciałam brać, ale nie miałam serca, żeby noc spędziło na dworze. Kotka (chyba) ma może z 4 tygodnie (ale na tym sie nie znam), cała czarna, łącznie z noskiem:) Najedzona, w kartonie z kocykiem, spędziła noc w mojej piwnicy. Ale to nie jest miejsce dla takiego maleństwa (to kotlownia, z węglem, na dodatek nie tylko moja, ale i sąsiadów niekociolubnych). Nie mogę tego maleństwa przygarnąć, niestety. Mam ju...
  • taką fotkę znalazłem [img] https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/rj/fh/dt7g/MpIOvyFK5bNbNRznoB.jpg [/img] by pessoaa
  • Ludziska jestem przeszczęśliwa :D:D:D Kudłatek znalazł domek w Poznaniu. Popłakałam się ze szczęścia i żalu.Bardzo miła Pani, która już wcześniej dzwoniła ,zadzwoniła właśnie i stwierdziła,że chce Kudłatka na 1000%.Potrzebny transport do Bydgoszczy a tam odbierze go już przyszła właścicielka,26 lub 28 .10.
  • selfdestruct.net/kitties Niechcący weszłam na fora prywatne i znalazłam coś nt. łap czy kłębuszkowców. Zdjęć tu co niemiara, jak dla mnie za dużo nawet. Nie lubię tych z różowymi kokardkami, ale niektóre fajne.
  • błąkała się przez kilka dni, wystraszona i głodna, miała zapalenie sutek; lekarz powiedział, że ma ok. 8 miesięcy; jest wyleczona /też zrobione badanie krwi, szczepiena, odrobaczenie/ odchuchana, dopieszczona; nastawiona przyjacielsko do świata, traktorek pracuje pełną parą, smakoszka białego sera typu włoskiego :)))) DOBREGO KOCIEGO DOMU SZUKAM!!!!!! nie mogę jej zatrzymać bo mam już 3, na pomoc...dowiozę;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się