Forum Zwierzęta Nasze zwierzęta
ZMIEŃ
      znaleziono

znaleziono

(6 wyników)
    • Witam! Dzis w godzinach wieczornych znalazłam czarną, podpalaną,gładkowłosą, młodą suczkę jamniczkę. Błąkała się bardzo wystraszona i zmarznięta pod supermarketem Carrefour w Czyżynach. Miała na sobie obróżkę-łańcuszek i kaganiec. Czekałam ok. godziny, ale nikt się nią nie interesował. Ochroniarz twierdził, że od rana widzi błąkającego się małego pieska przed sklepem. Dlatego wzięłam ją, rozwiesiłam ogłoszenia przed sklepem, zostawiłam informację w sklepie zoologicznym. Mam wraż...
    • Wczoraj wieczorem (20 wrzesnia - godz. 22:00) na Ursynowie (okolice ulic Zaruby, Dembego, supermarketu Tesco) znalazlam (Marta Leskiewicz) goldena. Pies, bez tatuazu, biszkoptowy, kolo 5 lat (moja ocena), mial kolczatke. Nie jest agresywny ani do ludzi ani do zwierzat (chyba, ze inne zwierze zacznie awanture). Zadbany, dobrze utrzymany. Na razie jest u mnie - ale nie moze zostac na dlugo bo sie nie bardzo dogaduje z Nikiem w domu - wiec Nikula musialam wywiezc do rodziców ... ale tam s...
    • Witajcie! Jestem tu nowa i od razu mam do Was prośbę. Szukam domu dla przemiłego 7-miesięcznego kociaka. Mały został znaleziony i przygarnięty przez młodą kobietę, która jednak przestraszyła się możliwości zarażenia toksoplazmozą i oddała malucha do schroniska. Kociaczek jest bardzo miluciński, garnie się do ludzi i lubi ich. Nie zasługuje na taki los. Pomóżcie mi znaleźć dla niego dobry dom.
    • ostatnio jest akcja bezpłatnego leczenia zwierzaków w Warszawie. Oczywiście tych bezdomnych. Był link ... Dostałam niepotwierdzoną informację że np. lecznica "Myszkin" (cholera wie co to i gdzie) kogoś tak kiedyś tam odesłala bez pomocy jak przyszedł ze znalezionym kotem... Tak nie może być. Jeżeli to prawda to wydaje mi się że mogę interwieniować, ale potrzebuję pewnosci że dzieje się coś złego. Ufam Wam... a sama nie mam czasu sprawdzić jak jest... Może ktoś coś gdzieś słyszał? Któ...
    • Kto może mi cos powiedziec o tej rasie????Jakie są, co jedzą czy łatwo sie układają?najlepiej jakby mi ktos podał jakies linki do strony o tej rasie bo ja nic nie mogę znależść.
    • proponuję poczytać, ja jestem od kilku godzin w szoku www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21488

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się