Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      zyrtec

zyrtec

(4 wyniki)
    • Witam, chcialabym zapytac czy znacie moze namiary na strony z opisami lekow homeopatycznych. lekarka poprezpisywala duzo roznych lekow mojej corce. Chcialabym poczytac cos o nich. stwierdzilaprzy tym, ze jest alergiczka. Po wybraniu lekow we wrezsniu wysle nas na testy. A przy okazji pytanie odnosnie kolejnosi, czy najpierw nie powinnysmy zrobic tych testow a potem brac leki? Z gory dzioekuje z aodpowiedz
    • od tygodnia leczę moją 3-letnią córkę chorą na AZS i alergię pokarmową homeopatycznie. Dostaje co drugi dzień 1 kroplę Sulfur LM XII i dodatkowo (pozostałość po farmakologicznym leczeniu) 10 kropli Zyrtec. Po jakim czasie mogę spodziewać się efektów, proszę o rady, opinie...
    • To nasz pierwszy lek homeopatyczny, dlatego prosze o opinię. My mamy nim wyciszyć kaszel alergiczny przy podejrzeniach astmy. Napiszcie mi coś więcej na temat tego leku - z homeopatią dopiero zaczynamy, więc wiemy niewiele. Czy go stosowaliście, czy na kaszel związany z astmą, lub przed testami? Wszelkie informacje są b.mile widziane Pozdrawiam, Beata
    • Witam bardzo serdecznie! Mój problem dotyczy syna 5 lat, który w swoim życiu wybrał juz sporo antybiotyków i innych leków. Ma alergię na pleśnie i przy okazji na zboża i trawy oraz soję. Od roku brał codziennie inhalacje z pulmicortu (teraz od 2-ch miesięcy ma przerwę) oraz singulair 5 (przerwa od 2-ch tygodni), caly czas bierze zyrtec codziennie wieczorem po 10 kropli. Na początku kwietnia poszłam do homeopaty ze względu na utrzymujący się u syna katar od ponad miesiąca, dostał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się