Dodaj do ulubionych

Farba L'oreal Excellence 01-opinie

05.12.12, 17:13
czy któraś z Was stosuje tę farbę? chodzi mi dokładnie o L'oreal Excellence Creme nr. 01 "superjasny blond naturalny". Do tej pory rozjaśniałam włosy Garnierem Nutrisse nr. 101-beżowy superjasny blond ale mam wrażenie że coś pokombinowali w skladzie bo ostatnio jakoś zaczęła mi niszczyc widocznie włosy. Słyszałam,że te farby Loreala choc droższe są o niebo lepsze i dają ładny kolor blondu a nie pomarańczy. Czy ktoś ma moze jakies doświadczenia w tym temacie? dzięki za opinie
Obserwuj wątek
    • znana.jako.ggigus dobra, ale rozjasnia tak samo jak inne 05.12.12, 17:46
      farby - i te tansze i te drozsze. Kupujca LOreala, placisz modelkom i za biuro w Paryzu.
      Nikt niczego nie przekombinowal w farbie, nie na tyle oplaca sie zmienic jej sklad, zeby wlosy inaczej reagowaly. Farby od lat maja ten sam sklad. Zniszczylas wlosy, moze za dlugo trzymalas, czasem sie tak zdarza, ze kolejnego farbowania wlosy nie wytrzymuja. Mnie sie dawa razy pod rzad udalo pomylic farbe na polce w sklepie z zamiast blondu wzielam rudy, potem jeszcze raz blond, godzina trzymania na glowie i nic. Wlosy byly w dobrym stanie. Poszlam do fryzjerki, ktora sie zagadala przez telefon z kolezanka i po pasemkach mialam siano do sciecia, nie do uratowania.
      • kasha77 Re: dobra, ale rozjasnia tak samo jak inne 05.12.12, 19:48
        u mnie(moje włosy naturalne to bardzo ciemny blond)każda farba sklepowa wychodzi zawsze tak samo bez względu na firmę:skandynawski blond,bardzo bardzo jasny popielaty blond-rozjaśnione wpadające w rudy,wiec juz od paru lat nie farbuje w domu.
        • mala.mi2 Re: dobra, ale rozjasnia tak samo jak inne 05.12.12, 22:36
          zrobiłam i o dziwo wyszło nadspodziewanie ładnie....blond świetlisty barzdo jasny raczej o tonacji natura bez niechcianej szarości...jestem mile zaskoczona ale to pewnie dlatego że własne mam sredni blond i łatwo sie rozjaśniają....co dziwne jakośc włosów lepsza niz przed farbowaniem a odżywka cudo....chyba sie więc na nia przerzucę...tak czy inaczej dziewczyny dziękuję za rady jak widac wszystko zależy od materiału jakim dysponujemy a więc jakośc włosa i naturalny kolor na odroście
    • keepersmaid Re: Farba L'oreal Excellence 01-opinie 06.12.12, 19:55
      Od +- 2 lat uzywam Excellence nr 9 i jestem bardzo zadowolona. Odzywka jest genialna i zawsze sobie zostawiam, bo zuzywam tylko polowe po farbowaniu.
      Przedtem uzywalam Nutrisse (garnier) i farby "naturalnej" ale uwazam, ze teraz jest lepiej.
    • 42andzia Re: Farba L'oreal Excellence 01-opinie 07.12.12, 11:29
      z loreala są dobre farby najlepsze chyba, więc wydaje mi sie, że ładny kolor ci wyjdzie, i jak masz rozjaśnione włosy to na pewno wyjdzie, bo jeżeli byś miała ciemne to było by trzeba zrobić płukanie kolory i potem nałożyć dopiero.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka