Dodaj do ulubionych

Plecaki CoolPack-prosze o opinie.

18.01.17, 09:18
Proszę o pinie o plecakach CoolPack ,czy są wytrzymałe i wygodne? Chcemy kupić ten plecak dla dziewczynki,średniej budowy,będącej w 4 klasie .
www.coolpack.com.pl/oferta/plecaki-2/plecaki-1/smash-26l-3
www.coolpack.com.pl/oferta/plecaki-2/plecaki-1/leader-29l-6
www.coolpack.com.pl/oferta/plecaki-2/plecaki-1/basic-27l-6
www.coolpack.com.pl/oferta/plecaki-2/plecaki-1/college-27l-15
www.coolpack.com.pl/oferta/plecaki-2/plecaki-1/simple-26l-2
te modele nam się podobają
Obserwuj wątek
    • dorga1 Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 18.01.17, 09:27
      Mamy CoolPacka i ogólnie jest ok. Drażni mnie jedynie w nim to, że syn musi co chwilę regulować w nim paski. Plecak szkolny oczywiście nosi bardzo ciężki i te paski nie wytrzymują - po prostu się naciągają.
      • mama.nygusa Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 18.01.17, 09:32
        Corka ma od wrzesnia, moim zdaniem porzadny.
    • olaj Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 18.01.17, 09:55
      Młoda ma Basic (6sta klasa) - ale wybierałyśmy w sklepie, na dodatek z obciążeniem, różnie leżą - polecam jednak mierzenie na żywo smile

A na plecak (od września) nie narzeka, to chyba OK - poprzedni, chyba Roxy z przeceny, uwierał w szyję, Jansport po bracie był za szeroki na nią wąską.

Olaj
    • aga_martusia Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 18.01.17, 10:16
      Od 1,5 roku mamy ten z serii simple, właśnie w gwiazdki. Córka bardzo zadowolona, u nas paski się nie rozciągają, profilaktycznie co jakiś czas sprawdzam czy wszystko jest równo naciągnięte ale rzadko zdarza się, że muszę coś poprawiać. 3x prany - ciagle wygląda jak nowy.
      • asiakh Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 18.01.17, 11:08
        Córka ma CoolPacka drugi rok(6 klasa), nic się nie zniszczyło, nie przetarło ani nie rozciągnęło. Polecamsmile
        • biedronka195 Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 18.01.17, 13:37
          Bardzo dziękuje za opinie.
          • biedronka195 Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 19.01.17, 11:03
            Może jeszcze jakieś opinie.
    • nanna78 Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 07.03.18, 07:27
      Moja córka od września ma taki plecak czytam.pl/k,ks_569071,Plecak-szkolny-dwukomorowy-Bloom-google.html?gclid=EAIaIQobChMI9reX_MjZ2QIVx53tCh0vzQgmEAQYBCABEgJFNPD_BwE
      Niestety wg mnie materiał z którego zrobiony jest plecak jest marnej jakości. Plecak z przodu ma niewielkie przetarcie i całkie spore przetarcia na rogach u dolu plecaka (mimo, że plecak ma wzmacniany "gumowy" spód). Plecak jest tez mało funkcjonalny - ma tylko 2 komory. Do topgala niestety się "nie umywa". Topgal syna noszony 3 rok wygląda prawie jak nowy. Syn kompletnie nie dba o swoje rzeczy , więc jego plecak musiał sporo "przeżyć"wink Coolpacka będziemy reklamowac i więcej nie kupię plecaka tej marki.
    • widosna Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 11.03.18, 00:55
      My mamy CoolPack Dots College 27l pięć przegród już drugi rok. Nie liczyłam, ze przetrwa rok a jest w stanie niemal idealnym.
      • 18buzka Re: Plecaki CoolPack-prosze o opinie. 11.03.18, 19:12
        Ja również pozytyw wystawiam plecakowi. Mój syn ma najwiekszy z możliwych (35L-nie pamietam nazwy modelu), nosi od wrzesnia, wyglada jak nowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka