Gość: khofypci1923 Roman Barbarzyńca 3D bez limitu chomikuj IP: *.interkar.pl 09.08.13, 17:25 vidownia.pl/filmy-online/roman-barbarzy-ca-3d Plemię kulturystycznych Barbarzyńców cieszy się w krainie Wszechściemia sławą niepokonanych wojowników. Jednak pewnego dnia, wskutek zdradzieckiej intrygi, prawie wszyscy bitni pakerzy trafiają do niewoli okrutnego księcia Zamordora, chorobliwie napalonego na władzę nad światem. Prawie czyni wielką różnicę. Obdarzony wąskimi barami i szerokim uśmiechem Roman (Maciej Stuhr), wieczny przedmiot kpin współplemieńców, pozostał na wolności i musi zebrać w sobie nadludzką odwagę, aby ruszyć z odsieczą uwięzionym barbarzyńcom. W pełnej przygód i humoru wyprawie herosowi z przypadku towarzyszyć będą Wrzaskier (Czesław Mozil) - bard zdolny do wszystkiego (poza śpiewaniem), Ksenia (Anna Mucha) - dziewica-wojowniczka, która świetnie radzi sobie z każdym orężem oraz wiedziony proroczymi wizjami elf-niedorajda Lameras. Drużyna Śmieszenia stawi czoło grającemu o tron Wszechściemia Zamordorowi i jego wiernemu słudze - generałowi Szauronowi aby ruszyć z odsieczą uwięzionym barbarzyńcom. W pełnej przygód i humoru wyprawie herosowi z przypadku towarzyszyć będą Wrzaskier (Czesław Mozil) - bard zdolny do wszystkiego (poza śpiewaniem), Ksenia (Anna Mucha) - dziewica-wojowniczka, która świetnie radzi sobie z każdym orężem oraz wiedziony proroczymi wizjami elf-niedorajda Lameras. Drużyna Śmieszenia stawi czoło grającemu o tron Wszechściemia Zamordorowi i jego wiernemu słudze - generałowi Szauronowi. vidownia.pl/filmy-online/roman-barbarzy-ca-3d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piykhcfo1922 Boska przygoda Sharpay bez limitu chomikuj IP: *.interkar.pl 09.08.13, 21:09 vidownia.pl/filmy-online/boska-przygoda-sharpay Sharpay Evans (Tisdale) i jej ukochany piesek Boi biorą udział w charytatywnym występie, podczas którego pewien łowca talentów zauważa ich zdolności aktorskie. Ambitna nastolatka wraz ze swym czworonogim pupilem wyrusza do Nowego Jorku przekonana, że sławę i pieniądze ma już w kieszeni. Wkrótce okazuje się jednak, że droga do sukcesu nie jest usłana różami, a świat teatru to prawdziwe pole walki! Sharpay będzie musiała zmierzyć się z wrednym właścicielem równie wrednej i rozpieszczonej suczki Księżnej oraz z chytrą broadwayowską gwiazdeczką, która zrobi wszystko, aby pozbyć się konkurencji. Na szczęście dziewczyna pozna też Peytona (Austin Butler), przystojnego studenta filmówki, który pomoże jej przetrwać w miejskiej dżungli.. i rozpieszczonej suczki Księżnej oraz z chytrą broadwayowską gwiazdeczką, która zrobi wszystko, aby pozbyć się konkurencji. Na szczęście dziewczyna pozna też Peytona (Austin Butler), przystojnego studenta filmówki, który pomoże jej przetrwać w miejskiej dżungli... vidownia.pl/filmy-online/boska-przygoda-sharpay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypofihck1925 Chce się żyć [2013] bez limitu ekino IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 17:34 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/chce-sie-zyc Kiedy Mateusz (Dawid Ogrodnik) przyszedł na świat, lekarze wydali na niego wyrok, uznając go za "roślinę". Jednak rodzice chłopca (Arkadiusz Jakubik i Dorota Kolak) nigdy nie pogodzili się z diagnozą, wierząc, że mimo problemów z komunikacją, ich syn jest w pełni sprawny intelektualnie. Mateusz dorasta otoczony troską i miłością, zyskując wiernego przyjaciela - mieszkającą w sąsiedztwie Ankę (Anna Karczmarczyk). Jednak los sprawia, że musi rozłączyć się z rodziną i trafia do specjalistycznego ośrodka. Z dala od bliskich podejmuje trudną walkę o godność i prawo do normalnego życia. Sytuacja Mateusza zmieni się, kiedy do placówki trafi młoda wolontariuszka (Katarzyna Zawadzka), a on sam przyciągnie uwagę lekarki (Anna Nehrebecka), która pracuje nad eksperymentalnymi metodami leczenia. ... specjalistycznego ośrodka. Z dala od bliskich podejmuje trudną walkę o godność i prawo do normalnego życia. Sytuacja Mateusza zmieni się, kiedy do placówki trafi młoda wolontariuszka (Katarzyna Zawadzka), a on sam przyciągnie uwagę lekarki (Anna Nehrebecka), która pracuje nad eksperymentalnymi metodami leczenia. vidownia.pl/chce-sie-zyc Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypocihfk1924 Berserk: Ohgon jidai hen 3 - Kôrin [2013] bez limitu kinomaniak IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 17:34 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/berserk-ohgon-jidai-hen-3-kocircrin Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/berserk-ohgon-jidai-hen-3-kocircrin Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja Re: Berserk: Ohgon jidai hen 3 - Kôrin [201 IP: *.agora.pl 21.11.13, 14:03 bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copikfyh1935 Sam & Cat s01e09 MommaGoomer sezon 1 odcinek 9 IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 18:39 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/sam-amp-cat-s01e09-mommagoomer-sezon-1-odcinek-9 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/sam-amp-cat-s01e09-mommagoomer-sezon-1-odcinek-9 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Sam & Cat s01e09 MommaGoomer sezon 1 odci 21.11.13, 10:15 testy testy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: safesadfg Re: Sam & Cat s01e09 MommaGoomer sezon 1 odci IP: 10.201.58.* 21.11.13, 14:53 fasasedfgwes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfpihyco1975 Orphan Black s01e07 Parts Developed in an Unusual IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 19:03 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/orphan-black-s01e07-parts-developed-in-an-unusual-manner-sezon-1-odcinek-7 Uliczna oszustka, Sarah, będąc świadkiem samobójstwa dziewczyny, która wygląda tak jak ona, postanawia przejąć jej tożsamość, przez co trafia w sam środek śmiertelnego spisku. vidownia.pl/orphan-black-s01e07-parts-developed-in-an-unusual-manner-sezon-1-odcinek-7 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pifhcoyk1996 Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e13 sezon 1 odcinek IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 11:28 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/nam-ja-ga-sa-rang-hal-dae-s01e13-sezon-1-odcinek-13 Były gangster zakochuje się w biednej córce właściciela księgarni. Pomagając jej, pragnie naprawić wyrządzone krzywdy. vidownia.pl/nam-ja-ga-sa-rang-hal-dae-s01e13-sezon-1-odcinek-13 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e13 sezon 1 odc 21.11.13, 10:11 ha ha ha. tak musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trololina Re: Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e13 sezon 1 odc IP: 10.201.53.* 21.11.13, 10:13 bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e13 sezon 1 odc 21.11.13, 10:15 tak Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e13 sezon 1 odc 21.11.13, 12:56 ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfewwev Re: Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e13 sezon 1 odc IP: 10.201.58.* 21.11.13, 12:57 asdvgaeerwv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e13 sezon 1 odc IP: 10.201.58.* 21.11.13, 13:58 it mast bi sou Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hpyiofkc1966 Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 11:52 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/yahari-ore-no-seishun-love-come-wa-machigatteiru-s01e12-thus-his-and-her-and-her-youth-continues-to-be-wrong-sezon-1-odcinek-12 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/yahari-ore-no-seishun-love-come-wa-machigatteiru-s01e12-thus-his-and-her-and-her-youth-continues-to-be-wrong-sezon-1-odcinek-12 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkhcpyoi1976 Bates Motel s01e03 What's Wrong with Norman sezon IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 12:22 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/bates-motel-s01e03-whats-wrong-with-norman-sezon-1-odcinek-3 Kilka miesięcy po śmierci męża do małego miasteczka w Kalifornii, sprowadza się Norma Bates (Vera Farmiga) z synem Normanem (Freddie Highmore). Kobieta kupuje położony na przedmieściach stary motel i zmienia jego nazwę na Bates Motel. Ma nadzieję przywrócić mu jego dawną świetność. Nie zraża się plotkami o budowie obwodnicy miasteczka oraz pogróżkami dawnego właściciela motelu, Keitha Summersa (W. Earl Brown). Sama wprowadza się do położonego nieopodal domu. Matka z synem zaczynają zapoznawać się z mieszkańcami miasteczka oraz ich życiem. Większość osób zamieszkujących miasto ma do nich pozytywny stosunek. Wyjątkiem jest szeryf Alex Romero (Nestor Carbonnel), którego dręczy przeczucie, że pojawienie się tej dwójki w jego rewirze oznacza kłopoty. Normę i Normana łączą skomplikowane relacje, matka jest nadopiekuńcza, co wywołuje u syna agresje, a z czasem w chłopcu zaczynają budzić się mordercze skłonności... ... zaczynają zapoznawać się z mieszkańcami miasteczka oraz ich życiem. Większość osób zamieszkujących miasto ma do nich pozytywny stosunek. Wyjątkiem jest szeryf Alex Romero (Nestor Carbonnel), którego dręczy przeczucie, że pojawienie się tej dwójki w jego rewirze oznacza kłopoty. Normę i Normana łączą skomplikowane relacje, matka jest nadopiekuńcza, co wywołuje u syna agresje, a z czasem w chłopcu zaczynają budzić się mordercze skłonności... vidownia.pl/bates-motel-s01e03-whats-wrong-with-norman-sezon-1-odcinek-3 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Bates Motel s01e03 What's Wrong with Norman s 21.11.13, 10:18 siemaaa Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Bates Motel s01e03 What's Wrong with Norman s 21.11.13, 10:18 czesc Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Bates Motel s01e03 What's Wrong with Norman s 21.11.13, 10:18 elo Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Bates Motel s01e03 What's Wrong with Norman s 21.11.13, 10:18 dobry Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Bates Motel s01e03 What's Wrong with Norman s 21.11.13, 10:18 hejka Odpowiedz Link Zgłoś
lew.taniota Re: Bates Motel s01e03 What's Wrong with Norman s 21.11.13, 10:18 hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoyfikcp1918 Legit s01e09 Hat Hair sezon 1 odcinek 9 [2013] bez IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 12:55 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/legit-s01e09-hat-hair-sezon-1-odcinek-9 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/legit-s01e09-hat-hair-sezon-1-odcinek-9 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfkohiyp1923 Hakkenden: T IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 17:13 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/hakkenden-th-hakken-ibun-s02e03-adversity-sezon-2-odcinek-3 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/hakkenden-th-hakken-ibun-s02e03-adversity-sezon-2-odcinek-3 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hofiypck1964 The White Queen s01e06 Love and Death sezon 1 odci IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 17:59 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/the-white-queen-s01e06-love-and-death-sezon-1-odcinek-6 'The White Queen'" to historia kobiety uwikłanej w trwający konflikt o tron między najbardziej bezwzględnymi graczami w historii, których nic nie powstrzyma przed dojściem do celu. Jest rok 1464. Anglia jest w stanie wojny od dziewięciu lat. Walki toczą się między dwoma stronami tej samej rodziny, Yorków i Lancasterów o to, kto jest prawowitym królem Anglii. Za pomocą manipulacji Lorda Warwicka, królem Anglii zostaje Edward IV z Yorków. Edward jednak szybko zakochuje się i poślubia piękną plebejkę, młodą wdowę Elizabeth Woodville. Tym samym plan Warwicka o wpływy na Edwarda zaczyna wymykać się spod kontroli i nie cofnie się on przed niczym, by utrzymać kontrolę nad królem. ... zakochuje się i poślubia piękną plebejkę, młodą wdowę Elizabeth Woodville. Tym samym plan Warwicka o wpływy na Edwarda zaczyna wymykać się spod kontroli i nie cofnie się on przed niczym, by utrzymać kontrolę nad królem. vidownia.pl/the-white-queen-s01e06-love-and-death-sezon-1-odcinek-6 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iyochkpf1951 Suisei no Galgantia s01e09 Deep Sea Secret sezon 1 IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 18:52 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/suisei-no-galgantia-s01e09-deep-sea-secret-sezon-1-odcinek-9 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/suisei-no-galgantia-s01e09-deep-sea-secret-sezon-1-odcinek-9 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckfohypi1955 Dary Anioła: Miasto kości [2013] bez limitu chomik IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 19:27 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/dary-aniola-miasto-kosci Ekranizacja światowego bestsellera, będącego pierwszą częścią serii sprzedanej w Polsce w ilości ponad 100 tysięcy egzemplarzy. Otwórz wrota do innego świata. Współczesny Nowy Jork. Zwyczajna na pozór nastolatka Clary Fray przypadkiem odkrywa, iż należy do niezwykłej kasty Nocnych Łowców, pół aniołów, którzy toczą odwieczną walkę w obronie naszego świata przed atakami demonów. Wkrótce w tajemniczych okolicznościach znika matka dziewczyny. Clary przyłącza się do grupyy Nocnych Łowców i wkracza do alternatywnego podziemnego świata, zamieszkałego przez wampiry, wilkołaki, wiedźmy, wróżki i demony. Obdarzona wyjątkowym darem dziewczyna będzie musiała stanąć do walki nie tylko o życie matki, ale o bezpieczeństwo ludzkiej rasy, która żyje w nieświadomości nadciągającego zagrożenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fphoykci1900 Pamiętniki Carrie / The Carrie Diaries s02e10 sez IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 20:36 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/pamitniki-carrie-the-carrie-diaries-s02e10-sezon-2-odcinek-10 "The Carrie Diaries" to prequel kultowego serialu "Seks w wielkim mieście". Opowiada o losach 16-letniej Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) i jej licealnych problemach. Życie na przedmieściach Connecticut umilają jej przyjaciele: Mouse (Ellen Wong), Maggie (Katie Findlay) oraz Walt (Brendan Dooling), jednak Carrie pragnie poznać wielki świat. Nawet pojawienie się nowego, seksownego ucznia Sebastiana (Austin Butler) tylko upewnia ją, że powinna zmienić swoje życie. Gdy tylko nadarza się taka okazja, wyrusza na Manhattan, który od razu ją urzeka. ... nadarza się taka okazja, wyrusza na Manhattan, który od razu ją urzeka. vidownia.pl/pamitniki-carrie-the-carrie-diaries-s02e10-sezon-2-odcinek-10 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhickyop1987 Kochanki / Mistresses s01e04 A Kiss Is Just a Kiss IP: *.uh.net.pl 20.10.13, 03:07 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/kochanki-mistresses-s01e04-a-kiss-is-just-a-kiss-sezon-1-odcinek-4 Serial opowiada o życiu czterech przyjaciółek i ich związkach. vidownia.pl/kochanki-mistresses-s01e04-a-kiss-is-just-a-kiss-sezon-1-odcinek-4 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hcikpfoy1969 Agenci [2013] bez limitu playtube IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 02:45 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/agenci Agent do walki z narkotykami i oficer wywiadu marynarki kradną pieniądze gangsterów i chcą je przekazać na dobre cele. Okazuje się jednak, że to kasa CIA, a zleceniodawcami są mafiosi. vidownia.pl/agenci Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhoyckip1930 Chore ptaki umierają łatwo [2013] bez limitu playt IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 12:44 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/chore-ptaki-umieraja-latwo Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/chore-ptaki-umieraja-latwo Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohckypif1940 Marlyne Barrett bez limitu kinomaniak IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 23:24 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/marlyne-barrett Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/marlyne-barrett Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chpofyik1972 Beata Jankowska bez limitu chomikuj IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 23:58 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/beata-jankowska Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/beata-jankowska Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trololina2 Re: Beata Jankowska bez limitu chomikuj IP: 10.201.53.* 21.11.13, 10:14 bez limituuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okhypfic1995 Michael J. Anderson bez limitu kinomaniak IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 23:59 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/michael-j-anderson Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/michael-j-anderson Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikofphyc1990 Daisuke Kishio bez limitu youtube IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 00:35 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/daisuke-kishio Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/daisuke-kishio Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Daisuke Kishio bez limitu youtube IP: localhost 20.11.13, 22:14 test test come back Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kcfhipoy1920 Alan Beckwith bez limitu youtube IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 01:38 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/alan-beckwith Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/alan-beckwith Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś