Dodaj do ulubionych

KTA.PL opinie ?

31.07.13, 14:32
A więc dostałam ofertę na pozycjonowanie od w/w firmy i zastanawiam się czy ktoś słyszał cokolwiek na ich temat ? A może miał jakąś styczność ?
Byłbym wdzięczny za każdą informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: pedro Re: KTA.PL opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.13, 15:02
      pracowalem w firmie, ktora korzystala z ich uslug i z tego co sie orientuje to wspolpracowali przez dlugi okres i nigdy nie bylo problemu, wiec z czystym sumieniem moge ich polecic
    • Gość: oyicfpkh1908 Druga twarz bez limitu youtube IP: *.interkar.pl 09.08.13, 19:27
      vidownia.pl/filmy-online/druga-twarz
      W tajemniczych okolicznościach zostaje zamordowany amerykański senator. Akcję przeprowadzono w sposób perfekcyjny, a pewne poszlaki wskazują, że sprawcą jest legendarny sowiecki agent o pseudonimie

vidownia.pl/filmy-online/druga-twarz
    • Gość: Vinci Re: KTA.PL opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.13, 09:24
      Bardzo gorąco polecam tą firmę, jestem zadowolony z efektów pozycjonowania i kontaktu z firmą. Miła obsługa i pełne wsparcie. Polecam!
    • Gość: Joanna M. Re: KTA.PL opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.14, 12:57
      Serdecznie polecam!
      Firma rzetelna, bardzo sympatyczna obsługa. Wszystko wyjaśniano mi od samego początku, a ja laik totalny - byłam w stanie zrozumieć wszystkie aspekty pozycjonowania.
      Właściwie gdyby nie fakt, że zamknęłam firmę, pewnie dalej byśmy współpracowali.
      • Gość: thebigkey Re: KTA.PL opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.14, 16:04
        oooj dziękuję za opinie !
        Zdecydowałam się na te firme. Od sierpnia pracuja nad moją stroną
        Jest OKEJ, są pozycje.
        Jakby ktoś szukał opinii, tak jak ja niemal rok temu - to śmiało wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka