thebigkey 31.07.13, 14:32 A więc dostałam ofertę na pozycjonowanie od w/w firmy i zastanawiam się czy ktoś słyszał cokolwiek na ich temat ? A może miał jakąś styczność ? Byłbym wdzięczny za każdą informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pedro Re: KTA.PL opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.13, 15:02 pracowalem w firmie, ktora korzystala z ich uslug i z tego co sie orientuje to wspolpracowali przez dlugi okres i nigdy nie bylo problemu, wiec z czystym sumieniem moge ich polecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oyicfpkh1908 Druga twarz bez limitu youtube IP: *.interkar.pl 09.08.13, 19:27 vidownia.pl/filmy-online/druga-twarz W tajemniczych okolicznościach zostaje zamordowany amerykański senator. Akcję przeprowadzono w sposób perfekcyjny, a pewne poszlaki wskazują, że sprawcą jest legendarny sowiecki agent o pseudonimie vidownia.pl/filmy-online/druga-twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinci Re: KTA.PL opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.13, 09:24 Bardzo gorąco polecam tą firmę, jestem zadowolony z efektów pozycjonowania i kontaktu z firmą. Miła obsługa i pełne wsparcie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna M. Re: KTA.PL opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.14, 12:57 Serdecznie polecam! Firma rzetelna, bardzo sympatyczna obsługa. Wszystko wyjaśniano mi od samego początku, a ja laik totalny - byłam w stanie zrozumieć wszystkie aspekty pozycjonowania. Właściwie gdyby nie fakt, że zamknęłam firmę, pewnie dalej byśmy współpracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebigkey Re: KTA.PL opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.14, 16:04 oooj dziękuję za opinie ! Zdecydowałam się na te firme. Od sierpnia pracuja nad moją stroną Jest OKEJ, są pozycje. Jakby ktoś szukał opinii, tak jak ja niemal rok temu - to śmiało Odpowiedz Link Zgłoś