vulture 03.06.03, 06:04 muzyka.interia.pl/news?inf=392468 "Nie wiem, gdzie jest C, czy coś w tym rodzaju - gram swoje własne rzeczy" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: Artyści rozwijający się 03.06.03, 08:17 vulture napisał: > muzyka.interia.pl/news?inf=392468 > "Nie wiem, gdzie jest C, czy coś w tym rodzaju - gram swoje własne rzeczy" > > > AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! trzeba by jeszcze zweryfikować czy Britney wie, że aby zagrać na fortepianie to trzeba uderzać w klawisze, a nie np wystukiwać rytm na obudowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeetam Re: Artyści rozwijający się IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 03.06.03, 10:25 no wiecie, Hendrix też nie znał nut... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Artyści rozwijający się 03.06.03, 11:03 K....a AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! ja pie....e.........Vulture zabroń jej tego............(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Artyści rozwijający się 03.06.03, 19:19 gregkor napisał: > K....a AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! ja pie....e.........Vulture zabroń > jej tego............(((((((((((((( Britney, zabraniam. Odpowiedz Link Zgłoś