30.05.16, 21:45
Życie po śmierci jest dla nas, żyjących na ziemi, nieprzeniknioną tajemnicą. Pan Bóg uchyla nam nieco rąbka tej wielkiej tajemnicy pozwalając niektórym...

www.fronda.pl/a/jak-sw-maksymilian-kolbe-odwiedzil-po-smierci-swoja-matke,72405.html
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 30.05.16, 22:03

Ziemia jest miejscem wygnania, a cała ludzkość zdąża ku wieczności.
      www.fronda.pl/blogi/z-glebokosci-wolam-do-ciebie-panie/rozpaczliwa-zlosc-szatana,12993.html
      W pewnej chwili ujrzałam dwie siostry wstępujące do piekła. Ból niewymowny ścisnął mi duszę, prosiłam Boga za nimi — i rzekł do mnie Jezus: Idź do matki przełożonej i powiedz o tym, że te dwie siostry są w okazji popełnienia grzechu ciężkiego. Na drugi dzień powiedziałam o tym przełożonej. Jedna z nich już jest w gorliwości, a druga [w] walce wielkiej.
      malenkadroga.pl/?id=28&nr=43
      • Gość: t Ziemia jest miejscem wygnania IP: *.gazeta.pl 01.06.16, 00:16

Skoro świat nienawidzi chrześcijan, czemu miłujesz tego, który cię nienawidzi?
        www.kapucyni.pl/inne/zote-myli/1702-swiat

• Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 01.06.16, 16:06
      Hiacynta często siadała na ziemi lub na jakimś kamieniu i zadumana zaczynała mówić: ?Piekło, piekło, jak mi żal tych dusz, które idą do piekła

https://pielgrzym.geoblog.pl/gallery/4518/medium_ae8abdbf3b1d.jpg

gloria.tv/media/S61fELPEjev
      • tomek.150 Re: . 13.07.20, 16:36

103 lata temu

gloria.tv/post/t24LKnmWsFdu4uKj7GWc8BhLs
    • Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 01.06.16, 16:43
      https://s33.postimg.org/5fdxxkktr/2016_06_01_164108.png

• Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 05.06.16, 03:32

Jeszcze pasująca idealnie do wątku, wrzutka o zmarnowanym celu życia nie tylko przecież mafiosów, ale wszystkich zatwardziałych grzeszników.

W polowie XX wieku we Włoszech jednym z najbardziej bezwzględnych szefów mafii był licencjonowany lekarz, dyrektor szpitala i współpracownik chrześcijańskich demokratów - Michele Navarra. Wyeliminowany później przez jeszcze brutalniejszego wspólnika.

en.wikipedia.org/wiki/Michele_Navarra
      en.wikipedia.org/wiki/Organized_crime_in_Italy -
      • Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 05.06.16, 12:19
        > licencjonowany lekarz
        dyplomowany

Jak w biogramy spojrzeć to wydaje się, że bliżej im do dzikich zwierząt niż ludzi

en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Greco
        pl.wikipedia.org/wiki/Luciano_Leggio

tinyurl.com/jg5lrqh
        • Gość: t Re: . IP: *.promax.media.pl 07.06.16, 18:55

- Nie pytajcie mnie, którzy politycy są związani z mafią, bo mogłoby to zdestabilizować państwo - mówił świadek koronny Tomaso Buscetta do sędziego Giovanniego Falcone.

niniwa22.cba.pl/index_pitawal.htm

Piekło wybiera człowiek
          www.youtube.com/watch?v=PUu8tmed8Ak
          www.youtube.com/watch?v=V93G-buT3rs

• tomek.150 Re: . 29.11.20, 01:50
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka