patriotycznyhanys22 06.09.18, 09:20 Krótko - szukam kancelarii pomagającej przy rejestracji spółek. Piszcie tylko swoje propozycje oparte na doświadczeniu swoim bądź znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patriotycznyhanys22 Re: Rejestracja spółki 11.09.18, 12:36 patriotycznyhanys22 napisał(a): a to: www.i-kancelaria.pl/o-kancelarii/ > Krótko - szukam kancelarii pomagającej przy rejestracji spółek. > Piszcie tylko swoje propozycje oparte na doświadczeniu swoim bądź znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia456 Re: Rejestracja spółki IP: *.play-internet.pl 28.10.23, 11:12 Oczywiście, z przyjemnością polecam Ci kancelarię, której usługi korzystał mój znajomy. Kancelaria prawna "Vindicat" specjalizuje się w pomocy przy rejestracji spółek. Z ich doświadczenia wynika, że są profesjonalni, rzetelni i skrupulatni w każdym etapie procesu rejestracji. Osobiście słyszałem same pozytywne opinie od mojego znajomego, który korzystał z ich usług przy zakładaniu własnej spółki. Mam nadzieję, że będą mogli pomóc również Tobie! Polecam Ci także artykuł na temat rejestracji spółek: biznes-monitor.pl/gdzie-zarejestrowac-spolke-z-o-o/ Odpowiedz Link Zgłoś