tomek.400 18.02.24, 08:55 Szymek wygraża prezydentowi mocarstwa nuklearnego. Co może pójść nie tak? twitter.com/rafalhubert/status/1758945704150450184 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek.400 Re: . 18.02.24, 09:53 @szymon_holownia , druga osoba w państwie które nie potrafi zbudować elektrowni atomowej, wygraża prezydentowi mocarstwa nuklearnego. Albo-albo. To jest sytuacja zero-jedynkowa. Albo atakujemy, albo mamy wsrod wlodarzy kompletnych debili. Ja dzisiaj jestm troche nietrzezwy. Ale mi wolno. Im jednak NIE Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: . 20.02.24, 05:34 Tacy goście jak Szymek powinni iść na froncie zawsze w pierwszym szeregu. Ja mogę iść w drugim, nie ma problemu, jeżeli będzie trzeba stanąć w obronie ojczyzny. Ale prowokatorzy na przodzie, a nie jak jakieś pedalskie tchórzostwo się chować na tyłach. Ja może i jestem dzisiaj odrobinę wypity, ale takie Szymki to są najczęściej zwyczajne tchórze, którzy pierwsi z Polski spierdolą. Historię znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: . 21.02.24, 08:02 Ja do homosiów nic nie mam. Nie gardzę nimi na pewno. Uważam zwyczajnie, że tkwią w błędzie poznawczym dotyczącym ludzkiej seksualności. Bóg stworzył mężczyznę i kobietę żeby byli ze sobą. Reszta to błąd. I oni w tym błędzie tkwią rozmyślnie. Pisząc o pedalskim tchórzostwie myślałem o popularnej kalce kulturowej. Nie gardzę tymi ludźmi. Uważam tylko, że tkwią w błędzie poznawczym. I tyle. A Szymonowi życzę cały czas odrobinę powagi Odpowiedz Link Zgłoś