pep-per Re: próba sygnaturki 10.03.05, 17:31 I w ustawieniach nie mam... gdzie jest błąd?? Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: próba sygnaturki 10.03.05, 17:34 Ostania próba... Przed kolejną zmianą... Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: próba sygnaturki 10.03.05, 17:37 Nieeee no okazało się, że jest już chyba ok i.... zmieniłem :] Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: próba sygnaturki 14.03.05, 17:45 Hmmm... Zmiany pokazują się po godzinach... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: próba sygnaturki 16.03.05, 20:28 Hmmm. Dziś dokonałem zmiany, wszystko jest ok. Jutro zaloguję się, napiszę cokolwiek a sygnaturka niestety... Co się dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: próba sygnaturki 16.03.05, 20:48 Nie chcę się stresować ale... sprawdze jeszcze raz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: próba sygnaturki IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:56 Ktoś, Coś wspominał o Napitku ? >> to ja <a href="www.lancutdistillery.polishvodka.com.pl/nowa/indexp.htm"target="_bl ank">TU COŚ</a> mam . Kolorowe, przezroczyste, czyste i brudne – zapewniam wszystkie poniewierają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: próba sygnaturki IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:58 Ktoś, Coś wspominał o Napitku ? >> to ja <a href="www.lancutdistillery.polishvodka.com.pl/nowa/indexp.htm"target="_bl ank">TU COŚ </a> mam . Kolorowe, przezroczyste, czyste i brudne – zapewniam wszystkie poniewierają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: :) IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 20.03.05, 11:01 Moja Norwegia Are you too stupid to use Google? Forum Norwegia Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: próba sygnaturki 23.11.21, 00:55 Agencja FDA jest skłonna ujawnić dane o „szczepionkach przeciwko Covid-19” w roku… 2076 Otóż po złożeniu do sądu pozwu przeciwko FDA, sąd zażądał od agencji odpowiedzi, która zmuszona była do jakiejś reakcji. FDA odpowiedziała więc sądowi, że oczywiście opublikuje te dane, prosząc sędziego aby dał czas na stworzenie możliwości ich publikacji, do… roku 2076. Nie, to nie pomyłka w druku: FDA jest skłonna do publikacji danych w ciągu 55 lat, tłumacząc że jest w stanie publikować 500 stron na miesiąc[2], a więc publikacja wszystkich przesłanych przez firmę Pfizer danych zawartych na ponad 329 tysiącach stron zajmie jej 55 lat. Przypomnijmy, że FDA zatrudnia bezpośrednio 15 tysięcy pracowników i posiada wielomiliardowy budżet, lecz „nie może” opublikować więcej niż 15 stron dziennie – po prostu udostępnić, bo i tak są już w formie cyfrowej gotowej do publikacji. www.bibula.com/?p=129110 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.400 Re: próba sygnaturki 27.07.23, 19:26 podbije wątek, żeby niektóre spadły trochę niżej nie w formie dzisiaj byłem i niech jakieś anonimowe wątki będą na samej górze Odpowiedz Link Zgłoś