guciu83 20.01.06, 02:03 Witam, Stare wątki są archiwizowane. Jeżeli nie ma ich już na forum możesz je znaleść tylko w archiwum poprzez wyszukiwarkę (musisz znać przynajmniej fragment tematu, treści lub autora) Szersze info uzyskasz TUTAJa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciu83 Re: teścik 20.01.06, 02:04 Witam, Stare wątki są archiwizowane. Jeżeli nie ma ich już na forum możesz je znaleść tylko w archiwum poprzez wyszukiwarkę (musisz znać przynajmniej fragment tematu, treści lub autora) Szersze info uzyskasz TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: teścik 20.01.06, 02:05 Witam, Stare wątki są archiwizowane. Jeżeli nie ma ich już na forum możesz je znaleść tylko w archiwum poprzez wyszukiwarkę (musisz znać przynajmniej fragment tematu, treści lub autora) Szersze info uzyskasz TUTAJ.a Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: teścik 20.01.06, 02:06 Witam, Stare wątki są archiwizowane. Jeżeli nie ma ich już na forum możesz je znaleść tylko w archiwum poprzez wyszukiwarkę (musisz znać przynajmniej fragment tematu, treści lub autora) Szersze info uzyskasz TUTAJ.a Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: teścik 20.01.06, 02:06 Witam, Stare wątki są archiwizowane. Jeżeli nie ma ich już na forum możesz je znaleść tylko w archiwum poprzez wyszukiwarkę (musisz znać przynajmniej fragment tematu, treści lub autora) Szersze info uzyskasz TUTAJ. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: teścik 20.01.06, 13:04 Aministratorem nie jestem . Nie mam obowiązku czytania wszystkich wątków i tego nie robie bo było by to bardzo nudne. Jeżeli widzi Pan problem w którymś z wątków i uważa go Pan obraźliwy lub w jaki kolwiek inny sposób naruszający ogólnie przyjęte zasady to prosze podesłać link na mój aders e-mail Pozdrawiam i czekam na ewentualne zgłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś