wredniaak Re: Test sygnaturki :-) 03.11.06, 20:21 test ________ google.pl Twoim przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
wredniaak Re: Test sygnaturki :-) 03.11.06, 20:22 test again ________ google.pl Twoim przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 17:34 1. Czymróżni się FotoForum od zwykłego forum?<br /> 2. Jakdodać zdjęcia do FotoForum?<br /> 3. Czyna FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w / internecie?</a><br /> 4. Jakichzdjęć nie można publikować na FotoForum?<br /> 5. Dlaczegomoje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum?<br /> 6. Czymsą galerie?<br /> 7. Mojezdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego?<br /> 8. Jakiesą ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć?<br /> 9. Coto jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich / zdjęciach?</a><br /> 10. Czyna forach prywatnych można publikować zdjęcia?<br /> <br /> Koniecznie przeczytaj:<br /> RegulaminForum Gazeta.pl<br /> Pomocdo Forum lub FAQtroszkę zmodyfikowany<br /> <br /> Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową.<br /> Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane.<br /> Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forumo FotoForum, na mój adres mailowy diabel_pisczalka(malpa)gazeta.pl lub numer <a href="GG:4723378">GG 4723378</a> Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 17:37 1.Czymróżni się FotoForum od zwykłego forum? 2.Jakdodać zdjęcia do FotoForum? 3.Czyna FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4.Jakichzdjęć nie można publikować na FotoForum? 5.Dlaczegomoje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6.Czymsą galerie? 7.Mojezdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8.Jakiesą ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9.Coto jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10.Czyna forach prywatnych można publikować zdjęcia? Koniecznie przeczytaj: Regulamin Forum Gazeta.pl Pomoc do Forum lub <a href="http://tinyurl.com/yc759m">FAQ troszkę zmodyfikowany</a> Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na <a href="http://tinyurl.com/ybawdl">Forum o FotoForum</a>, na mój adres mailowy diabel_pisczalka(malpa)gazeta.pl lub numer <a href="GG:4723378">GG 4723378</a> Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 17:39 1.Czymróżni się FotoForum od zwykłego forum? 2.Jakdodać zdjęcia do FotoForum? 3.Czyna FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4.Jakichzdjęć nie można publikować na FotoForum? 5.Dlaczegomoje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6.Czymsą galerie? 7.Mojezdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8.Jakiesą ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9.Coto jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10.Czyna forach prywatnych można publikować zdjęcia? Koniecznie przeczytaj: *Regulamin Forum Gazeta.pl *Pomoc do Forum lub *FAQ troszkę zmodyfikowany Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy diabel_pisczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG <a href="GG:4723378">4723378</a> Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 17:41 1. Czymróżni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jakdodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czyna FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakichzdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczegomoje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czymsą galerie? 7. Mojezdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakiesą ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Coto jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czyna forach prywatnych można publikować zdjęcia? Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum lub * FAQ troszkę zmodyfikowany Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na <a href="http://tinyurl.com/ybawdl">Forum o FotoForum</a>, na mój adres mailowy diabel_pisczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 17:41 1. Czymróżni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jakdodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czyna FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakichzdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczegomoje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czymsą galerie? 7. Mojezdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakiesą ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Coto jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czyna forach prywatnych można publikować zdjęcia? Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum lub * FAQ troszkę zmodyfikowany Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy diabel_pisczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 17:43 1. Czymróżni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jakdodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czyna FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakichzdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczegomoje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czymsą galerie? 7. Mojezdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakiesą ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Coto jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czyna forach prywatnych można publikować zdjęcia? Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum lub * FAQ troszkę zmodyfikowany Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy diabel_pisczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 17:57 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum lub * FAQ troszkę zmodyfikowany Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na <a href="http://tinyurl.com/ybawdl">Forum o FotoForum</a>, na mój adres mailowy diabel_pisczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 17:57 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum lub * FAQ troszkę zmodyfikowany Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy diabel_pisczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378 Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 18:09 Pomoc do ForoForum: 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum i FotoForum lub * FAQ troszkę zmodyfikowany Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy diabel_piszczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378. Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 18:13 Pomoc do FotoForum: 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Pomoc troszkę zmodyfikowana Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum i FotoForum lub Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy: diabel_piszczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378. Miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 09.12.06, 18:16 Pomoc do FotoForum: 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Ewentualnie Pomoc troszkę zmodyfikowana Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum i FotoForum lub Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy: diabel_piszczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378. Pomoc do FotoForum: 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Ewentualnie Pomoc troszkę zmodyfikowana Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl * Pomoc do Forum i FotoForum lub Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy: diabel_piszczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378. Życzę miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Test sygnaturki :-) 10.12.06, 19:00 Pomoc do FotoForum: 1. Czym różni się FotoForum od zwykłego forum? 2. Jak dodać zdjęcia do FotoForum? 3. Czy na FotoForum mogę publikować zdjęcia znalezione w internecie? 4. Jakich zdjęć nie można publikować na FotoForum? 5. Dlaczego moje zdjęcie nie pojawiło się na FotoForum? 6. Czym są galerie? 7. Moje zdjęcie zniknęło z FotoForum, dlaczego? 8. Jakie są ograniczenia jeśli chodzi o rozmiar zdjęć? 9. Co to jest EXIF? Dlaczego nie pojawia się przy moich zdjęciach? 10. Czy na forach prywatnych można publikować zdjęcia? Ewentualnie Pomoc troszkę zmodyfikowana Koniecznie przeczytaj: * Regulamin Forum Gazeta.pl *Pomoc do Forum i FotoForum Jest to FotoForum Częstochowa i jak sama nazwa wskazuje, służy do publikacji zdjęć (miejsca, wydarzenia, obserwacje) związanych z Częstochową. Zdjęcia nie spełniające powyższego warunku lub naruszające regulamin będą usuwane. Problemy i zapytania odnośnie działania FotoForum proszę kierować na Forum o FotoForum, na mój adres mailowy: diabel_piszczalka(malpa)gazeta.pl lub numer GG 4723378. Życzę miłego fotografowania! Odpowiedz Link Zgłoś