Dodaj do ulubionych

Re: Czy był ktś w Stambule?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 22:25
Po Alanyi wiem czego się spodziewać, byłem już tam, i chętnie bym pojechał znowu ,ale Stambuł mnie oczarował swoimi zabytkami, swoją historią. Bardziej pewnie by mi pasował niż Riwiera Turecka. Tylko nie wiem jakie biura podróży organizuja tam wycieczki. Te tradycyjne i znane na rynku jakoś do tego się nie kwapią. Dziękuję wszystkim za swoje odczucia odnośnie Stambułu i tamtych regionów.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: alma Re: Czy był ktś w Stambule? IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 192.168.11.* 13.08.03, 22:58
      Witam. Jestem pilotką wycieczek zagranicznych i tak sie składa, że jeździłam do
      Turcji (cz.zach.)i prowadziłam grupy także po Stambule. Racja, podzielam
      opinię, że wiele jest do zwiedzania, a standardowe wycieczki pokazuja za mało.
      Zawsze goni czas. Nie znam biura, które organizuje wycieczkę tylko do Stambułu,
      ale chętnie polecę biuro, które organizuje wczasy pobytowo-objazdowe (w
      programie:Edirne,Troja,Efez,Maryemana,Pammukkale,Stambuł) - dodatkowo podczas
      pobytu w Ayvaliku(b.dobry hotel) można dokupic wycieczki do Pergamonu, Didim i
      inne (jeżeli interesuje Pana przede wszystkim zwiedzanie).Czas jest
      zagospodarowany max. Jeżeli odrzuca Pan stanowczo wersję wczasów ze
      zwiedzaniem, można do Stambułu pojechać (bądź polecieć) liniówką i z
      przewodnikiem zobaczyć najznakomitsze zabytki. Z dogadaniem się nie ma
      problemu, bo większość mieszkańców mówi po Polsku(przynajmniej znają
      standardowe słowa) albo po Rosyjsku. Pozdrawiam
      • Gość: boluś a ja se pozwole zateścić IP: *.*.*.* 14.08.03, 00:21
        www.qpa.com
        www.qpa.com
        <a href=http://www.qpa.com>po prostu qpa
        • Gość: boluś Re: a ja se pozwole zateścić poprawka:-) IP: *.*.*.* 14.08.03, 00:31
          PO PROSTU QPA<a href="http://www.qpa.com">PO PROSTU QPA</a>
          • Gość: boluś Re: a ja se pozwole zateścić znowu IP: *.*.*.* 14.08.03, 00:33
            PO PROSTU QPA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka