10.04.08, 19:44

Obserwuj wątek
    • fraps Re: argao 10.04.08, 21:31
      test
      • fraps Re: argao 10.04.08, 21:34
        test
          test
            test

--

"(..) Nie istnieje coś takiego, jak lewica i prawica. Jest tylko góra i dół. Możemy podążać w górę, w stronę naszego odwiecznego snu – wolności jednostki, powiązanej jednocześnie z prawem i porządkiem, lub w dół – w stronę totalitaryzmu. Ci, którzy chcą poświęcić naszą wolność w zamian za opiekę społeczną i bezpieczeństwo, wybrali ścieżkę wiodącą w dół."-Ronald Reagan
    • cs137 Kto to jest Pozarski ze szczegółami 11.04.08, 01:24
      KTO TO JEST POZARSKI ZE SZCZEGÓŁAMI

napisane jest tutaj. Kto nie wierzy, proszę jeszcze raz przeczytać zawartośc okienka "temat", lub pierwszy wiersz u góry okienka "treść" i prekonać sie, że i w jednym, i drugim napisane jest właśnie "kto to jest pożarski ze szczególami"

Za chwilę zamierzam dać link do niniejszego postu na forum Aquanet, podając, że jest po kliknieciu na ten link gbędzie możma przeczytać, KTO TO JEST POZARSKI ZE SZCZEGÓŁAMI - ale, że przy tym jest to link otwirający sie tylko po podaniu hasła, które będzie przekazane wybranym osobom. A hasło podam do powszechnej wiadomości "Aquanetowiczów" jak już zdąża odsądzic mnie od czci i wiary za podawanie oczerniających informacji o Pozarskim w sposób "zakulisowy". Mam nadzieję, że kilka osób naszczeka na mnie w ten sposób - jesli tak, to będzie można się pośmiać.
    • jamilka Re: argao 11.04.08, 16:08

• jamilka Re: argao 11.04.08, 16:09

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka