szekla 15.02.04, 17:38 czy zauwazyliscie? zagadani w to niedzielne popoludnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszx Re: no i juz minelismy siodemke 15.02.04, 17:40 szekla napisała: > czy zauwazyliscie? zagadani w to niedzielne popoludnie;-) tak teraz tak! ...bardzo miłe zimowe popołudnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szekla Re: no i juz minelismy siodemke 15.02.04, 17:43 szekla palcem musi pokazywac.To ja sie pomalutku oddalam zyczac milego, niedzielnego popoludnia mili ludkowie.Do kiedys tam gdy czas pozwoli i ochota przybedzie:_) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: no i juz minelismy siodemke 15.02.04, 17:46 szekla napisała: > szekla palcem musi pokazywac.To ja sie pomalutku oddalam zyczac milego, > niedzielnego popoludnia mili ludkowie.Do kiedys tam gdy czas pozwoli i ochota > przybedzie:_) narazie ..do zobaczenia na forumowo-zamoyskich dróżkach , to była miła niedziela:-) pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
demkel Re: no i juz minelismy siodemke 15.02.04, 17:54 To jakie miasto teraz gonimy? Myślę ze dobrym celem będą Siedlce, ok. 7900 postów. Powinniśmy dać radę w 2 tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: no i juz minelismy siodemke 15.02.04, 18:40 demkel napisał: > To jakie miasto teraz gonimy? > Myślę ze dobrym celem będą Siedlce, ok. 7900 postów. > Powinniśmy dać radę w 2 tygodnie :) Och kogo ja widzę witam! dobry pomysł - na Siedlce! pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: no i juz minelismy siodemke 18.02.04, 04:19 No to hej damy rade w 2 tygodnie ??? Pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Bezsenni... 18.02.04, 09:12 ubott.1 napisał: > No to hej damy rade w 2 tygodnie ??? Pewnie tak Jeślibyśby chodzili spać o 4 .30 ...to z pewnością dalibyśmy radę:-) chyba muszę oduczyć sie spać:-) ...kiedys czytałem takie opowiadanie w "Fantastyce " o ludziach , którzy niespali! a żyli wsrod normalnych ..okazało się ,że szybko przodowali w wielu dziedzinach i "normalni" nie mieli przy nich żadnych szans... Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Bezsenni... 18.02.04, 09:28 To swietlana przyszlosc mnie czeka. Wiec Janusz dawaj w moje slady. Wtedy forum bedzie zylo 24h/ na dobe Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: Bezsenni... 18.02.04, 09:34 ubott.1 napisał: > To swietlana przyszlosc mnie czeka. Wiec Janusz dawaj w moje slady. Wtedy forum > > bedzie zylo 24h/ na dobe juz od dzisiaj postaram sobie skrócić sen ...na początek o pół godziny -do 6 godzin ..bo juz teraz do sześciu i pół mi się "udało" zejść:-) a Ty ile śpisz 4 godzinki? ależ to forum juz zyje 24/na dobę:-) Odpowiedz Link Zgłoś