Gość: kris IP: *.dw.lublin.pl 21.03.02, 09:33 Gdzie się w Hrubieszowie chodzi na kawę albo na pizzę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulv Re: gdzie IP: 212.160.210.* 21.03.02, 12:53 Jako że dawno, byłem a jak już jestem to kawy ani pizzy na zewnątrz nigdzie nie szukam to jedno co mi przychodzi do głowy to "do znajomych" Myślę, że jak nie trafimy tu na kogos kto mieszka w Hrubieszowie albo często bywa to się nie dowiemy. Kiedyś "sztandarową" kawiarnią była ta w domu kultury (dawniej : im Przyjaźni Polsko Radzieckiej) teraz pewnie kawiarni przybyło. Poza tym jak kiedyś przejeżdzałem przez Hrubieszów to miałem wrażenie że raczej chodzi się na piwo. Przynajmniej ta możliwość była bardziej widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: gdzie IP: *.csk.pl 21.03.02, 18:23 W porównaniu z większością forumowiczów bywam w Hrubieszowie dość często. Wysilałam komórki nerwowe kilka godzin i nie przypomniałąm sobie rzednego miejsca gdzie się pija kawę. Pizza- moja siostra chadza do Marko, piwo jest sporo miejsc. Już niedługo sprawdzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: gdzie IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 21.03.02, 23:40 Nie wiem gdzie się jada pizzę, ale jestem pewna, że tylko w H. można zrobić kompozytową plombę za 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulv Re: gdzie IP: 212.160.210.* 22.03.02, 15:42 Jezu Chryste !!! U nas zwykłe borowanie + plomba kosztuje 70 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: gdzie IP: *.csk.pl 22.03.02, 21:39 Światłoczuła czy jak jej tam 60 zł., leczenie kanałowe- kanał pierwszy 40 zł, następnekanały po 30.Ceny znam bo ostatnimi czasy trochę nabiłam kasy Pani doktor w Białym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: gdzie IP: *.lublin.pl 24.03.02, 10:27 Z tego, co widzę, to większość z nas łączą z Hrubieszowem wspomnienia. I to raczej miłe. A czy wrócilibyście do H? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: gdzie IP: *.csk.pl 24.03.02, 20:47 Nie! Aczkolwiek żałuję,że nie mieszka bliżej Rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
ulv Re: gdzie 27.03.02, 11:10 Nie wrócę do Hrubieszowa. Jestem z tamtych okolic, tam rosłem, wychowywałem się, spędziłem dobre dzieciństwo i wczesną młodość, ale od chwili pościa na studia wiedziałem że do Hrubieszowa już nie wrócę, mimo całej sympatii dla tego miasteczka. Wspomnienia wspomnieniami i lekki usmiech na ustach przy tych wspomnieniach ale dynamika życia ma swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: gdzie IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 07.04.02, 23:31 Ja się nie zarzekam. Prawdopodobnie nigdy nie wrócę do Hrubieszowa ale z czasem wydaje mi się on coraz bardziej atrakcyjny. Może dlatego, że teraz mieszkam w naprawdę paskudnym i nieciekawym miejscu? Może to tęsknota za najbliższą rodziną, rodzicami i domem w którym się wychowałam? Bywam tam bardzo rzadko a za każdym razem jak przyjeżdżam i widzę jak się wszystko zmienia, starzeje albo rozbudowuje mam wrażenie, że mnie omija coś ważnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: gdzie IP: *.dw.lublin.pl 08.04.02, 08:14 Byłem wczoraj w Nowosiółkach. Najpierw oczywiście zreobiłem rundkę po Hrubieszowie. Jestem mile zaskoczyny. W centrum sporo się zmieniło. Trioche jestem przybity widokiem tego, co zastałem na swoim starym osiedlu, czyli w Koszarach. Szczególnie przygnebiajacy jest widok budynków "z czerwonej cegły". Powybijane okna, brud. Pamiętam jak kiedyś to osiedle tętniło zyciem. Pełno młodzieży, wesoło. Podejrzewam, że wiele osób wyjechało gdzieś w Polskę. Może ktośz was mieszkał lub mieszka w Koszarach? Odpowiedz Link Zgłoś