01.10.04, 18:13
Jak była mała zbierała znaczki, odznaki schroniskowe na śrubki, teraz tylko
książki, a zbędne rzeczy rozdaje innym zbieraczom. Trochę podróżowała była we
Włoszech, w Paryżu widziała pomnik Chopina, była też w Kijowie, Pradze,
Brukseli. Jak będzie duża to wyprowadzi się do Szwecji.
Obserwuj wątek
    • wiloa Re: 8 pytanie 01.10.04, 19:10
      to ja sprobuje- czyzby to byla Ksfiona
    • ksfiona Re: 8 pytanie 01.10.04, 20:08
      miet.b napisał:

> Jak była mała zbierała znaczki, odznaki schroniskowe na śrubki, teraz tylko
      > książki, a zbędne rzeczy rozdaje innym zbieraczom. Trochę podróżowała była we
      > Włoszech, w Paryżu widziała pomnik Chopina, była też w Kijowie, Pradze,
      > Brukseli. Jak będzie duża to wyprowadzi się do Szwecji.

o Wiolu tyle świata to ja nie widziałam,i nie rusze się juz z Zamościa (jak
      będę już duża)...chyba trudno rozszyfrowac Mietkowe opisy, bo wysupłuje je z
      najdłuzszych watków pewnie...
      • miet.b Re: 8 pytanie 01.10.04, 20:55
        Niestety pudło, nie jest to Ksfiona
    • miet.b 8 pytanie za 2 punkty 01.10.04, 21:11
      część I i II
      Jak była mała zbierała znaczki, odznaki schroniskowe na śrubki, teraz tylko
      książki, a zbędne rzeczy rozdaje innym zbieraczom. Trochę podróżowała była we
      Włoszech, w Paryżu widziała pomnik Chopina, była też w Kijowie, Pradze,
      Brukseli. Jak będzie duża to wyprowadzi się do Szwecji. Chodzi spać z kurami, a
      najlepiej po 3 piwach. Ogólnie lubi piwo pić zaraz po obejrzeniu filmu w kinie.
      Na kaca je zupę grzybową, którą bardzo lubi. Pali bo jak stwierdza lubi. Cieszy
      ją,”piekne śniadanie z udanych w sam raz na miękko jajek kurzecych od baby
      wsiowej”, oraz „opowieści dziwnej treści nad kuflem piwa”. Piwo pije do 20, by
      po 20 pijać kawę w celu reanimacji. Ponadto: „lubie rolade ustrzycką, wino
      Carlo Rossi i ser brie albo plesniak w zestawie, oraz nocne rodaków rozmowy i
      ludzi z pasją”. Nie zawsze jednak kawa ją reanimuje, bo kiedyś została obudzona
      w dniu wolnym o 7 rano, wypiła kawę, by potem pójść do łóżka i wstać o 12 w
      południe. Kawę tzw. „plujkę pije tylko w pracy, w domu ma cały zestaw maszynek,
      ekspresów i tygielków. Pije kawę zawsze bardzo słodką. Chętnie komuś by parzyła
      kawę, lub przekładała papierki, więc wg mnie nadaje się dobrze na sekretarkę.
      Większe zainteresowanie na forum nazywa: „Ruchawka na forum”.
    • ksfiona Re: 8 pytanie 01.10.04, 21:30
      oj to chyba Szeklunia...
      • miet.b Niestety to nie Szekla 01.10.04, 21:44
        Troche teraz utrudniłem, nie podajac wielu charakterystycznych cech, więc dalej
        próbuj, może trafisz. Nie napisałem o najważniejszym niestety, bo wtedy byłaby
        odpowiedź bardzo prosta.
        • benia30 Re: Niestety to nie Szekla 01.10.04, 22:55
          Też myślałąm, że chodzi o Szeklę. A wątek o zbieractwie pamiętam, więc tym
          razem nieuczciwie posłużyłam się wyszukiwarką... Mam nadzieję, że nie zostanę
          zdyskwalifikowana?
          A śrubkowe odznaki turystyczne zbierała Ryża Małpa (przepraszam, Ryżą za tą
          Małpę, ale sama sobie taki nick przyjęła)
          Pozdr.
          b...
          • miet.b Benia masz 2 punkty i poniżej całość 02.10.04, 00:11
            Co do nicku to ruda nie jest tak uważa, choć teściowa twierdzi inaczej, a małpą
            czasami karze się tak nazywać. Jak była mała zbierała znaczki, odznaki
            schroniskowe na śrubki, teraz tylko książki, a zbędne rzeczy rozdaje innym
            zbieraczom. Trochę podróżowała była we Włoszech, w Paryżu widziała pomnik
            Chopina, była też w Kijowie, Pradze, Brukseli. Jak będzie duża to wyprowadzi
            się do Szwecji. Chodzi spać z kurami, a najlepiej po 3 piwach. Ogólnie lubi
            piwo pić zaraz po obejrzeniu filmu w kinie. Na kaca je zupę grzybową, którą
            bardzo lubi. Pali bo jak stwierdza lubi. Cieszy ją,”piekne śniadanie z udanych
            w sam raz na miękko jajek kurzecych od baby wsiowej”, oraz „opowieści dziwnej
            treści nad kuflem piwa”. Piwo pije do 20, by po 20 pijać kawę w celu
            reanimacji. Ponadto: „lubie rolade ustrzycką, wino Carlo Rossi i ser brie albo
            plesniak w zestawie, oraz nocne rodaków rozmowy i ludzi z pasją”. Nie zawsze
            jednak kawa ją reanimuje, bo kiedyś została obudzona w dniu wolnym o 7 rano,
            wypiła kawę, by potem pójść do łóżka i wstać o 12 w południe. Kawę tzw. „plujkę
            pije tylko w pracy, w domu ma cały zestaw maszynek, ekspresów i tygielków. Pije
            kawę zawsze bardzo słodką. Chętnie komuś by parzyła kawę, lub przekładała
            papierki, więc wg mnie nadaje się dobrze na sekretarkę. Większe zainteresowanie
            na forum nazywa: „Ruchawka na forum”. Janusza ocena: „Miło czytać Twe słowa, to
            taki miód na serce”. Nie wierzy w technikę w sprawach seksu,
            stwierdzając... „Eeeee...tam...orgazm na pilota...”. Śpiewać nie umie, jak
            twierdzi: „skrzecze jak sroka i tragicznie fałszuję”. Jak twierdzi nigdy nie
            chorowała na prawdziwą grypę. Mocno trzeba się napracować aby ją wkurzyć jak
            sama twierdzi. Szczęśliwa jest kiedy coś robi i to ma sens. Ormianie to
            najprzystojniejszy przymrużyć naród, bo... jednego ma w domu. Cebularza je
            razem z kefirem z Krasnegostawu.
            • ryza_malpa1 Re: Benia masz 2 punkty i poniżej całość 02.10.04, 17:43
              Ha ha ha ha ha!!!

Troche się u mnie pozmienialo od czasu ostatnich postów, zwłaszcza w temacie
              piwa :(
              Juzn ie pijam, jak rwniez juz nie palę.
              Mam nadzieję,z e to chwilowy kryzys ( planuje zaczc znów pici palic za 2
              miesiące) Zyczcie mi powodzenia ....
              • ubott.1 Re: Benia masz 2 punkty i poniżej całość 02.10.04, 19:09
                Ja trzymam kciuki byś nie paliła.
                • miet.b Re: Benia masz 2 punkty i poniżej całość 02.10.04, 19:50
                  Jestem teraz w domu, jestem zaskoczony, tym, że już nie pali, więc pytanie było
                  trudne, jako organizator doliczam jej 1 punkt
                  • ryza_malpa1 Re: Benia masz 2 punkty i poniżej całość 02.10.04, 20:19
                    Nie palę, mam nadzieję , chwilowo.
                    Za kilka miesięcy z całą premedytacją mam zamiar wrócić do wszelkich
                    zarzuconych nałogów...
                    Jezu! Jaką imprezę zrobię! Psy będą podłogi lizały!!!
                    Będa mnie nieśc przez miasto a ja będe śpiewać!!!!!
                    • miet.b Widzisz, a jednak potrafili cię wyczuć 02.10.04, 20:28
                      Nie pisałem, ze masz rodzinę blisko Zamościa bo to by bardzo przybliżyło twą
                      osobę, a nie miało być łatwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka