studentka_monika Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 03.12.05, 12:52 Brakuje mi Ciebie wariacie.Zawsze umiałeś mi humor poprawić...i te Twoje głupie żaty czasem nie na miejscu ale potrafiły mnie rozbawić.Zawsze będę o Tobie pamiętać... Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 03.12.05, 20:58 Moniko masz rację... Te Jego głupie żarty zawsze mnie bawiły... Nie mogę sobie wytłumaczyć dlaczego nie ma Wojtka, to inny matrix, nie moge sie pozbierać, zawsze będzie w pamięci, zawsze wesoły, zawsze wszędzie Go pełno, Mówiłem że On zawsze da sobie radę w życiu... Jednak los chciał inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
lisek1518 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 03.12.05, 21:33 odszedł niesłusznie prawy człowiek[*] Odpowiedz Link Zgłoś
mzx2 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 03.12.05, 22:11 Tak ciezko jest napisać cokolwiek... W naszych głowach wciaż tylko jedno pytanie "dlaczego?" Czasami mamy wrażenie że zaraz spotkamy Cie na mieście czy w barze a Ty znowu wypijesz nam cole, albo będziesz tłumaczył że ta pizza pójdzie nam w tkankę tłuszczową... Nigdy nie pogodzimy sie z tą straszną rzeczywistością, dla nas zawsze bedziesz żył, już na zawsze będziesz częścia naszego życia, tak wiele Ci zawdzieczamy... Chcemy Ci podziękować za to że byłeś kiedy Cię potrzebowałysmy. Już na zawsze bedziesz miał swoje miejsce w naszych sercach. Dziekujemy...[*] Madzia i Malvinka Odpowiedz Link Zgłoś
woj181 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 05.12.05, 22:40 Powiedzmy o tym forum maszym wszystkim znajomym niech oni powiedza swoim znajomym moze znajdzie sie jakis swiadek tego zdarzenia i pomoze w dokładnym ustaleniu okolicznosci smierci Wojtka Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 06.12.05, 10:06 Bóg zabiera do siebie najlepszych bo ma braki w szeregach Aniołów Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_monika Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 07.12.05, 20:13 Znowu dopadła mnie ta myśl-dlaczego tak się stało?Nie umiem sobie z tym poradzić, że nie ma Ciebie i że już nigdy nie będziesz sie ze mną drażnił.Wczoraj były mikołajki-najlepszym prezentem byłoby jakbyś był znowu z nami...pamiętam o Tobie Wojtuś. Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 07.12.05, 20:55 Szkoda, ze na Mikołaja możemy dac Ci tylko świeczkę. Będę jutro u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
agabartus Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 13.12.05, 21:40 Dziś 13-y. Dla Ciebie Wojtek nie było pechowych dni... Odpowiedz Link Zgłoś
woj181 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 14.12.05, 08:46 Wojtek Ty jednak miales dzien pechowy, ten ktory nie powinien nigdy nastac. Zabraklo Ciebie dzis jest nam smutno i zle.Dlaczego los jest taki okrotny? Trudno uwierzyc ze juz nigdy, nigdy Cie nie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdular Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 16.12.05, 12:31 [*] nie znałam ale Pokój Twojej duszy i odnajdź radość i spokój gdziekolwiek jestes a rodzinie pomagajcie w tych trudnych chwilach powodzenia i cieszcie sie każdym dniem i doceniajcie obecnośćą ludzi wam bliskim wy wszyscy którzy na padole ziemskim pozostaliście powodzenia i radości w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
rem72 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 19.12.05, 16:46 Nie możemy być dzisiaj,ani jutro przy Twoim grobie.Lecz myślami jesteśmy tam często. [^][^][^][^] Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 to już miesiac :( 19.12.05, 20:10 To jest chwila, to sekunda i już nie ma Twego ciepła, twoich słów i twego cienia. Ty odchodzisz i nie wrócisz, tylko pamięć Cię przypomni, W niej zostaniesz jaki byłeś, ona nigdy nie zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: to już miesiac :( 19.12.05, 20:46 Dzisiaj minął miesiąc... Aż miesiąc i tylko miesiąc... Aż - bo ten czas tak szybko minął, bo wydaje mi się jakby to było wczoraj. Tylko - bo ból ciągle ten sam, te same wspomnienia, bo czas jeszcze nie zdążył ukoić ran, posklejać serca, bo wciąż czuje... I dlatego w tym dniu chciałabym Ci zapalić świeczke [*] za Twój uśmiech, ten jedyny i niepowtarzalny... Za Twoją radość życia i pogode ducha... Za to że dawałeś Bartusiowi komórke do zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
angellife Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 19.12.05, 22:40 ....czas nie leczy ran czas przyzwyczaja do bólu.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiloa Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 25.12.05, 11:16 ale smutny watek Wojtka Zal , choc go nie znam:( Odpowiedz Link Zgłoś
woj181 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 25.12.05, 16:29 Dzis sa Swieta pierwsze bez Ciebie. Czy Ty wiesz jak jest smutno? Czy tak juz bedzie zawsze? Tak trudno jest teraz zyc. Dlaczego los byl taki okrutny,przeciez Ty zawsze radziles sobie w zyciu. Bylismy u Ciebie na cmentarzu tam gdzie teraz mieszkasz masz piekna choinke zapalilismy Ci jeszcze swieczke, tak duzo swieczek tam swieci to wszystko dla Ciebie Wojtus. Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 25.12.05, 19:23 To nieprawda ze sa Swieta bez Wojtka, poprostu nie ma świąt... Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 26.12.05, 15:11 To prawda, nie ma Świąt i nigdy już nie będzie.Wszystko się zmieni.Jest tylko wielki ból, który ciągle narasta. Pozostają wspomnienia, miłe wspomnienia i pamięć....na zawsze. Dziękuję Wam wszystkim, którzy byliście z nami. Dziękuję za tą stronę. Dziękuję za pamięć o Wojtku, za ciepłe słowa......mama Wojtka Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 31.12.05, 19:09 Wojtek nie jesteś dziś na balu Ty jesteś już w NIEBIE. Zapaliliśmy Ci świeczkę ostatnią w tym STARYM SMUTNYM ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
agabartus Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 01.01.06, 21:40 Nowy Rok, nowe nadzieje,postanowienia,życzenia:( Wieczne odpoczywanie ...[^] Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 07.01.06, 23:06 Idziesz przez świat i nagle brak kogoś... Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 08.01.06, 19:55 ... i szukasz, i czekasz, i tęsknisz... Odpowiedz Link Zgłoś
rem72 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 08.01.06, 20:37 Kolęda dla Nieobecnych A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawią się cienie, Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Przyjdź na świat, By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole. Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, że są Puste miejsca przy stole Daj nam wiarę, że to ma sens, Że nie trzeba żałować przyjaciół, Że gdziekolwiek są - dobrze im jest, Bo są z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Że "po głosach tych wciąż drży powietrze", Że odeszli po to, by żyć, I tym razem będą żyć wiecznie. 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 28.04.06, 00:11 Tylko dajcie mu czas, Dajcie czasowi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 13.01.06, 17:21 Jutro przyjedziemy na cmentarz Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 2 miesiące. 20.01.06, 17:19 "Nie płaczcie nam moją nieobecnoscią, Czujcie sie blisko mnie i mówcie do mnie jeszcze. Będę Was kochał z Nieba, jak kochałem na Ziemi." Odpowiedz Link Zgłoś
knapers85 Re: 2 miesiące. 22.04.06, 17:03 lotnik78 napisał: > "Nie płaczcie nam moją nieobecnoscią, > Czujcie sie blisko mnie i mówcie do mnie jeszcze. > Będę Was kochał z Nieba, jak kochałem na Ziemi." Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 02.02.06, 17:55 NIE UMIERA TEN KTO POZOSTAJE W NASZYCH SERCACH Odpowiedz Link Zgłoś
mysza510 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 11.02.06, 19:02 Nie znałam Wojtka, ale wiele o Nim słyszałam :(((((( Odszedł za wcześnie........ Spoczywaj w pokoju Wojtku! Pokój Twojej Duszy! Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 12.02.06, 21:13 Pamiętają Wojtek o Tobie wszyscy. Odwiedzają Cię i zapalają kolejne świeczki. Udeptana cmentarna ścieżka prowadzi tylko do Ciebie... Żal, że odszedłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 12.02.06, 21:38 byłem w czwartek....... smutno jak ....... Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 19.02.06, 19:33 juz 3 miesiące jesteś w Niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 03.03.06, 19:27 Codziennie jesteś w myślach naszych Odpowiedz Link Zgłoś
osiemnastka31 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 08.03.06, 20:34 Byłeś takim fajnym chłopcem nikt nie zastąpi już ciebie choć minęło już tak dużo dni tęsknimy za Tobą tak samo. Spoczywaj w pokoju. ...żal że odeszłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 12.03.06, 14:44 ... nigdy nie spotyka nas większe nieszczęście niż to, które mozemy udźwignąć. I nawet gdy ból i rozpacz przygniata... Odpowiedz Link Zgłoś
agabartus Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 19.03.06, 21:13 4 miesiące bez Ciebie... Nawet idąc na Twój grób,zwróciłam uwagę na wysokiego chłopaka i myślałam,że to Ty.To wciąż tak trudno uwieżyć!!! [^][^][^][^] Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 19.03.06, 22:45 wczoraj u Ciebie zapaliliśmy 3 świeczki, dzisiaj 4 tak jak cztery miesiace bez Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 20.03.06, 19:15 Już cztery miesiące bez Ciebie ale ciagle czuć Twój oddech, Twój zapach w powietrzu... ... tylko ta pustka, ta cisza... trudno uwierzyć, że Ty już nigdy nie wrócisz Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 09.12.07, 11:07 Na cmentarzu bylo prawie pusto.Swiecilo slonko.spiewaly ptaszki,niebo z bialymi oblokami...spokoj,smutek,nadzieja.... Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 18.04.06, 08:02 W tym roku pierwszy raz nie oblałeś mnie w śmingus-dyngus Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 28.04.06, 00:01 Umierając, niby tracisz wszystko.. Zyskujesz jednak w pamięci uznanie.. Non omnis moriar, bo coś pozostanie.. [`] [*] Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 28.04.06, 22:01 Wojtek, dziś cała Twoja klasa pozegnała się z Tobą. Zamówili Mszę Swiętą w Twojej intencji. Była Twoja Wychowawczyni, Twoje koleżanki i koledzy, była Ilona. A Ty gdzie byłeś...? Oni naprawdę byli bardzo związani z Toba i jest im tak samo brak Ciebie jak nam. Zapalili Ci mnóstwo zniczy... Już matura ale nie dla Ciebie... ...jeśli możesz pomóż tym co o Tobie pamiętają Dziękuję im za to Odpowiedz Link Zgłoś
martab8526 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 30.04.06, 19:58 Czemu, kwiat jeden skoszony ginie Gdy w drugim słońce się pieści? Czemu, dla jednych jest tyle szczęścia Dla innych tyle boleści? Boli i to bardzo, zapomnąć nie zapomnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
agabartus Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 17.05.06, 21:44 Matura !!! A mogliśmy trzymać za Ciebie kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 29.05.06, 22:40 Zawsze kiedy przejezdzam przez Hrubieszów jestem u Ciebie, szkoda że na cmentarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
agabartus Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 19.07.06, 22:01 Pamiętamy o Tobie Narcyz:( Wieczne spoczywanie racz dać Mu Panie...[^][^][^] Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 28.07.06, 18:00 Gdybyś był, gdybyś żył, miałbyś dzisiaj urodziny.... DZIEWIĘTNASTE.. Za wcześnie odeszłeś z Tobą marzenia i sny Dla Ciebie miejsce u Boga Dla nas smutek, cierpienie i łzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
lotnik78 "Na cmentarzu" 28.08.06, 08:27 Proście Wy Boga o takie mogiły, które łez nie chcą, ni skarg, ni żałości lecz dają sercom moc czynu, zdrój siły na dzień przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: "Na cmentarzu" 02.11.06, 16:34 Na cmentarzu bez Ciebie a z Tobą... ...odwiedziło Cię tak dużo bliskich ...tak dużo swiateł i żal - dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
malvinka13 Re: "Na cmentarzu" 10.11.06, 22:39 Gdyby miłość potrafiła wskrzeszać byłbyś teraz z nami... Jak trudno powiedziec sercu "NIE PŁACZ!!"... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
agabartus Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 28.12.06, 20:46 Święta! Było rodzinne spotkanie, pyszne jedzenie,choinka. Było miło, przytulnie... Tylko Kogoś cały czas brakowało.....[^] Odpowiedz Link Zgłoś
slawa1961 Re: Zapalmy świeczkę Wojtkowi 16.12.07, 18:57 Zbliżają się Święta i znów bez Ciebie a My ciągle czekamy ...trudno uwierzyc, że Ty już nigdy nie będziesz z nami... Odpowiedz Link Zgłoś