goldglass 15.02.06, 14:57 Halooo zmotoryzowani forumowicze!!!Co sśdzicie o stalowowolskich stacjach diagnostycznych? Które polecacie, a które waszym zdaniem omijać szerokim łukiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieztejbajki Re: stacje diagnostyczne - przegląd 21.02.06, 09:05 ???? nikt nic nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: stacje diagnostyczne - przegląd 21.02.06, 10:36 nie bardzo w temacie, ale ja każdemu radzę omijac szerokim łukiem serwis Peugeota w Jamnicy niedawno słyszałem pochwały pod adresem serwisu w Agatówce (kiedyć chyba to był Renault /nie wiem jak sie pisze/), ale ja nie korzystam z ich usług, więc się nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: stacje diagnostyczne - przegląd 21.02.06, 12:01 Co prawda ja tez nie bylem, ale pan co ma warsztat na przeciwko Volkswagena podobno tez jest bardzo dobry. Tak slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: stacje diagnostyczne - przegląd 23.02.06, 13:53 Jeżeli chodzi o stacje diagnostyczne, to polecam znajdującą się na terenie bazy PKS. Jeżeli chcesz rzeczywiście skontrolować samochód to tam. Odpowiedz Link Zgłoś