Gość: endrju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:33 czy może mi ktoś polecic jakies niedrogie osrodki wypoczynkowe,gospodarstwa agroturystyczne w bieszczadach? jeśli tak proszę o ich telefon b ądz mail Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: wakcje IP: *.apachecorp.com 28.01.03, 16:50 Jestem na etapie poszukiwań. Jesli cos znajdę, podzielę się wiadomościami. Postawisz piwo jesli skorzystasz i jak się spotkamy na szlaku. Pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczędny niedrogo w Bieszczadach IP: serwer:* / 192.168.1.* 15.02.03, 11:35 Nocleg w ośroku "Solinka" w Bukowcu (w lecie jeździ bezpośredni autobus ze Stalowej Woli) kosztuje 20-25 zł. W ośrodku "Ranczo" w Wołkowyji podobnie, tam też można uzyskać inne adresy w Wołkowyji. Odpowiedz Link Zgłoś
stiria Re: niedrogo w Bieszczadach 23.02.03, 11:24 doba w Ranczo kosztuje ok 20 zl, ale sa to miejscowosci raczej do biernego wypoczynku nad Solina, jesli chcesz pochodzic po szlakach polecam miejscowsci np Kalnica, tam sie znajduje hotel Bogdanka, albo po prostu w jakims gospodarstwie popytac... prawie kazdy tam wynajmuje pokoje. Ja osobiscie wole bieszczadzkie wyprawy z namiotem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: niedrogo w Bieszczadach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.03, 16:07 thx Odpowiedz Link Zgłoś
wictor Re: niedrogo w Bieszczadach 05.05.03, 10:11 stiria napisała: > ... jesli chcesz pochodzic po szlakach polecam miejscowsci > np Kalnica, tam sie znajduje hotel Bogdanka ... Spędziłem w ośrodku Bogdanka w Kalnicy 7 dni "długiego" weekendu. Znakomite miejsce dla chcących chodzić w góry. Ceny od 22 zł/dobę dla osoby w pokoju 2-osobowym z balkonem i widokiem na Okrąglik lub Smerek . Blisko do potoku Wetlina. Można wykupić śniadania (7 zł) , obiady i kolacje ew. obiado-kolacje (16zł) Do najbliższego przystanku PKS - 15 minut E-mail adres : kalnica@poczta.wp.pl . Telefon/Fax : 0-13 468 4613. Pozdrawiam VVictor Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: wakcje 29.04.03, 12:42 Gość portalu: endrju napisał(a): > czy może mi ktoś polecic jakies niedrogie osrodki wypoczynkowe,gospodarstwa > agroturystyczne w bieszczadach? jeśli tak proszę o ich telefon b ądz mail] i powracam do tego watku,bo.... juz wkrótce wakacje! Właśnie wróciłem z rajdu w korbielowie(beskid żywiecki-pensjonat panorama).Spoko,ale to był tylko przedsmak wakacji. Aktualnie jestem na etapie szukania jakichś fajnych pensjonatów w Zakopcu. Czekam na propozycje i mam nadzieje, że przydadzą sie nie tylko mi! Odpowiedz Link Zgłoś