edzioszka 16.02.04, 15:44 jako na Marszałkowskiej, pomykam bystro pomiędzy watkami.. światła autokaru, nadjeżdżającego Zakrętem Śmierci niepokojąco się przybliżają.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Tiaaa.. 17.02.04, 14:05 spluwam przez lewe ramię, wszystko z powodu czarnego kota - przebiegł mi drogę z rańca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Tiaaa.. 18.02.04, 12:57 edzioszka, gdzież Cię tu wywiało ;)) bbbbooooojjjjęęę śśsssięęęę i już mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Tiaaa.. 18.02.04, 13:20 O, piernik. Wdepnij tu w okolicach Bożego Narodzenia, będziesz jak znalazł na świąteczny deser. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Tiaaa.. 18.02.04, 18:03 edzioszka napisała: > toż ja tu stały bywalec! ;) > Aha, bardziej, niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tiaaa.. 18.02.04, 20:11 Vampi, nie wiem czemu - aleś Ty nigdy na OSDS nie gościł.. Jagutka to często bywa, Hanni czasem, Ciebie żem jeszcze nie uwidziała na łamach ale możesz się czuć zaproszony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Tiaaa.. 19.02.04, 10:36 Wiesz, zagladałem tam ostatnio. Ale ja nawet tu nie za wiele pisuję, za co nieraz Jagódka mnie strofuje. Inna kwestia, to taka, że twoje forum jest dla inteligentów. Ja nie jestem ten poziom. Ale kiedyś, jak wymyślę cos mądrego, to na pewno włączę się do dyskusji na twoim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Tiaaa.. 19.02.04, 11:54 hyhy, już mnie nie rozbawiaj z tą "inteligencją".. "wybrańcy" i "wielbiciele sztuki" - ot tak, co by drakersko było.. "odmieniec" takiś sam jako my, tyle, że częściej horroryzujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś