halogen75 20.10.12, 11:08 Dziewczyny, zarchiwizował się wątek kulinarny przyszpilony na górze. Nie można się tam dopisać z żadnym przepisem. Można to jakoś odświeżyć żeby móc się znów dopisywać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halogen75 Re: Do szanownego szefostwa tego forum;) 22.10.12, 11:26 Pozwolę sobie podbić;) Odpowiedz Link
madziulec Halogen :) 22.10.12, 14:18 asperger.info.pl/ksi%C4%85%C5%BCka-kucharska.html zrobiliśmy cos takiego, jesli chciałabys pomoc bedzie mi bardzo miło. Odpowiedz Link
halogen75 Re: Halogen :) 22.10.12, 14:31 Chętnie:) Madziulec, to jest Twoja strona? Twojego autorstwa? Masa informacji tu jest. Takie dorzecza, które łączą się z rzeką, a potem wpływają do morza (do morza wiadomości). Podawałaś mi tą stronę chyba przy prośbie o logo autyzmu. Już wtedy widziałam ogrom ciekawostek zebranych w całość. Powertuję tu sobie troszeczkę;) Dzięki. Odpowiedz Link
madziulec Re: Halogen :) 22.10.12, 17:11 No moja i ubolewam nad tym, bo rok minął a ja... jakos nie mam serca, by coś z tym zrobić. Jak narazie przedłuzyłam domenę :) No, ale grupa i fanpejdź na FB hula az miło, więc strona lezy odłogiem, nie da się zając wszystkim. Jak będziesz miała pomysły - zapraszam do współpracy ;) Odpowiedz Link
halogen75 Re: Halogen :) 24.10.12, 12:39 > Jak narazie przedłuzyłam domenę :) Płacisz za nią rocznie czy miesięcznie? > No, ale grupa i fanpejdź na FB hula az miło Coraz więcej ciekawostek znajduje się na FB. Kurdę, a ja jakoś nigdy nie skusiłam się na portale społecznościowe. Nie czuję ich po prostu ale kto wie czy się nie skuszę w końcu;) > Jak będziesz miała pomysły - zapraszam do współpracy ;) Dzięki:) Może być problem logistyczny choć czasem potrafię się rozczworzyć;) Odpowiedz Link