Dodaj do ulubionych

Do szanownego szefostwa tego forum;)

20.10.12, 11:08
Dziewczyny, zarchiwizował się wątek kulinarny przyszpilony na górze. Nie można się tam dopisać z żadnym przepisem. Można to jakoś odświeżyć żeby móc się znów dopisywać?
Obserwuj wątek
    • halogen75 Re: Do szanownego szefostwa tego forum;) 22.10.12, 11:26
      Pozwolę sobie podbić;)
      • madziulec Halogen :) 22.10.12, 14:18
        asperger.info.pl/ksi%C4%85%C5%BCka-kucharska.html zrobiliśmy cos takiego, jesli chciałabys pomoc bedzie mi bardzo miło.
        • halogen75 Re: Halogen :) 22.10.12, 14:31
          Chętnie:) Madziulec, to jest Twoja strona? Twojego autorstwa? Masa informacji tu jest. Takie dorzecza, które łączą się z rzeką, a potem wpływają do morza (do morza wiadomości). Podawałaś mi tą stronę chyba przy prośbie o logo autyzmu. Już wtedy widziałam ogrom ciekawostek zebranych w całość. Powertuję tu sobie troszeczkę;) Dzięki.
          • madziulec Re: Halogen :) 22.10.12, 17:11
            No moja i ubolewam nad tym, bo rok minął a ja... jakos nie mam serca, by coś z tym zrobić.
            Jak narazie przedłuzyłam domenę :)

No, ale grupa i fanpejdź na FB hula az miło, więc strona lezy odłogiem, nie da się zając wszystkim.

Jak będziesz miała pomysły - zapraszam do współpracy ;)
            • halogen75 Re: Halogen :) 24.10.12, 12:39
              > Jak narazie przedłuzyłam domenę :)

Płacisz za nią rocznie czy miesięcznie?

> No, ale grupa i fanpejdź na FB hula az miło

Coraz więcej ciekawostek znajduje się na FB. Kurdę, a ja jakoś nigdy nie skusiłam się na portale społecznościowe. Nie czuję ich po prostu ale kto wie czy się nie skuszę w końcu;)

> Jak będziesz miała pomysły - zapraszam do współpracy ;)

Dzięki:) Może być problem logistyczny choć czasem potrafię się rozczworzyć;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka