Dodaj do ulubionych

Gry na komputer/tablet dla maluchów

12.03.13, 18:50
Czy znacie jakieś gry do kupienia/ściągnięcia na komputer lub tablet, tylko takie bardzo proste dla maluchów? Albo programy edukacyjne?
Obserwuj wątek
    • dari_a_81 Re: Gry na komputer/tablet dla maluchów 12.03.13, 21:16
      Mam w zakładce coś podobnego:
      forum.gazeta.pl/forum/w,10034,140495790,,gry_komputerowe_dla_mlodszych_dzieci.html?v=2
    • polaa27 Re: Gry na komputer/tablet dla maluchów 12.03.13, 21:55
      dzięki:)
      • andevi Re: Gry na komputer/tablet dla maluchów 13.03.13, 00:15
        W Holandii bardzo popularna jest BabyTV. Mają swoją stronkę, po angielsku niestety, ale jest i wersja holenderskojęzyczna. ostatnio na YouTube znalazłam ich film również po polsku, a więc są i w Polsce! Dlatego tu o BabyTV wspominam. Można sciągnąć ich gry i appsy - edukacyjne, własnie dla bardzo małych dzieci.
        Sa też super zabawki edukacyjne firmy V-tech. Polecam!
        Moi chłopcy siedzą namiętnie na You Tube. Starszak już się nauczył alfabetu w trzech językach, liczy też w kilku, ogląda Caillou zarówno po francusku, jak i hiszpańsku czy angielsku;) Ma 6 lat, diagnoza autyzm klasyczny, nie mówił do 4 roku życia.
    • tata_szefika Re: Gry na komputer/tablet dla maluchów 13.03.13, 08:17
      Dla julki zakupiliśmy grę z serii Sokrates - jest początkującym użytkownikiem laptopa ;)
    • marigold222 Re: Gry na komputer/tablet dla maluchów 13.03.13, 13:29
      ja polecam buliba.pl
      Moi grają, bardzo lubią, trudno od komputera odgonić.
      • szalicja Re: Gry na komputer/tablet dla maluchów 14.03.13, 11:01
        Polcia, a jaki macie tablet? Bo jest całe mnóstwo superaśnych apek dla maluchów, skierowanych dla dzieci z autyzmem. Różne sortowanie, memo, dobieranie w pary, itp. itd. Można też historyjki samemu tworzyć, ubieranki, kuchnia, fryzjer, sklep. No cuda po prostu. Najfajniejsze są na iphona lub ipada, ale w androidzie też niektóre się powtarzają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka