Dodaj do ulubionych

Synapsis diagnoza

07.07.13, 14:30
Czy ktos wie jaki obecnie jest limit wiekowy do diagnozy? Oni robi diagnoze odplatnie? Trzeba miec skierowanie? Mam rocznaka,ktorego chyba bym chciala komus pokazac...
Obserwuj wątek
    • monisia900 Re: Synapsis diagnoza 07.07.13, 15:32
      diagnoza jest napewno bezplatna i bez skierowania. jeszcze rok temu mozna bylo zdiagnozowac dziecko w wieku: z warszawy do 2 lat, spoza warszawy do 1,5 roku-obecnie nie wiem.
    • gepardzica_z_mlodymi Re: Synapsis diagnoza 07.07.13, 18:17
      Potwierdzam. Ostatnio byłam tam na szkoleniu i dane aktualne. Wystarczy zapisać się telefonicznie. Czas oczekiwania około 5 miesięcy.
      • kej5 Re: Synapsis diagnoza 07.07.13, 19:01
        Mi powiedziano, że na diagnozę czeka się 17 (!) miesięcy, więc chyba trzeba zapytać osobiście bo widzę że są spore rozbieżności.

Ja z drugim synem czekałam 2 mce (starszak diagnozowany rok wcześniej), rodzeństwa mają pierwszeństwo.
        • aleksandrajurek Re: Synapsis diagnoza 08.07.13, 08:36
          ja zapisywalam dziecko ok 7 mies temum, wszystko bezplatnie, bez skierowania, po 3 miesiacach od zapisu zadzwonili i kazali nagrac filmy z zabaw z dzieckiem, wyslalam filmy i za 2 miesiace bylo spotkanie.
          • halogen75 Re: Synapsis diagnoza 08.07.13, 09:50
            Tak, z Warszawy do 2 lat, z poza Warszawy do 1,5 roku.
    • kap1 Re: Synapsis diagnoza 08.07.13, 20:32
      Diagnozują bezpłatnie bez skierowania. Zapisywałam mojego prawie 2-latka na diagnozę w maju. Mieliśmy czekać 8 miesięcy, ale zadzwonili po ok. 6 tygodniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka