polaa27 09.12.13, 18:13 Potrzebuję laminator na potrzeby domowe, głównie do laminowania pomocy terapeutycznych dla dziecka. Polecacie coś niedrogiego, ale dobrego? Z góry dzięki za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruwa9 Re: Jaki laminator? 09.12.13, 20:34 na przykla taki: www.saturn.pl/laminator-peach-premium-photo-laminator-a4,id-888690 ( moj laminator Peach ma swoje lata i nie wiem, jak ten nowy ma sie do tych starych). Przede wszystkim nie kupuj mniejszego, niz na format A4. Ja popelnilam ten blad i i tak musialam dokupic drugi, na A4. Mialam tez kiedys tanszy laminator, ktory albo za slabo sie nagrzewal, albo rolki zbyt slabo dociskaly folie, skutek byl taki, ze sie nie zgrzewalo tak porzadnie, jak powinno. Z 3 lamintorow, jakie przerobilismy, Peach jest najlepszy. Odpowiedz Link
niunia_mamunia Re: Jaki laminator? 10.12.13, 08:45 My mamy Fellowes Mars A4. Nie wiem jak dużo tych pomocy laminujesz, bo nie jest jakiś zawrotnie szybki, ale na nasze potrzeby ok (porównaj parametry i wybierz lepszy :) Odpowiedz Link