socdan2 24.01.14, 08:46 Rodzice z Kielc i okolic Kogo polecacie? Chodzi mi głównie o neurologopedę, SI, TUS i terapię ręki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewefi Re: Terapia w Kielcach 01.02.14, 11:23 Witam Napisz cos więcej dla jakiego dziecka szukasz specjalisty? Jestem mamą 10 letniej dziewczynki z ZA i szukam rodziców z Kielc i okolic którzy chcą się wymienić doświadczeniami, problemami wiedzą jaką posiadamy. Mam dobrego specjalistę od SI, teraz zaczynam TUS wiec specjaliste znam tylko z polecenia, jak będzie zobaczymy. Odpowiedz Link
socdan2 Re: Terapia w Kielcach 03.02.14, 07:48 Mój synek ma prawie 4 lata. Niemówiący, z autyzmem.1,5 roku w terapii. Wydaje mi się, że Kielce to taka trochę pustynia jeśli chodzi o specjalistów. Czy może mi Pani polecić kogoś, z kogo jest Pani zadowolona? Chętnie się wymienię doświadczeniami. Proszę napisać na maila gazetowego co Panią interesuje. Odpowiedz Link
ewefi Re: Terapia w Kielcach 14.02.14, 18:14 scodan.. niestety twoje konto na forum jest nie aktywowane i nie mogę napisac maila Odpowiedz Link
noemii_76 Re: Terapia w Kielcach 11.04.17, 15:12 Czy mogłabyś mi polecić kogoś od TUS w Kielcach? Odpowiedz Link
anias2000 Re: Terapia w Kielcach 03.02.14, 09:43 Również mam wrażenie , że Kielce to pustynia... Jesteśmy z Ostrowca Świętokrzyskiego. Jeździmy co tydzień do pedagoga specjalnego na Kussocińskiego. Reszta terapii na miejscu w Ostrowcu. Dobry ośrodek jest w Skarżysku Kamiennej. Dzieciaki mają ustalany indywidualny plan terapeutyczny i objęte są refundowaną terapią. Myślę o zmianie właśnie na Skarżysko. Odpowiedz Link
monisia900 Re: Terapia w Kielcach 03.02.14, 15:55 ze skarzyska odradzam zdecydowanie pania L-B (nie chce pisac po nazwisku-zainteresowani zapewne ja znaja). to nie tylko moje zdanie. Odpowiedz Link