Dodaj do ulubionych

Terapia w Kielcach

24.01.14, 08:46
Rodzice z Kielc i okolic Kogo polecacie? Chodzi mi głównie o neurologopedę, SI, TUS i terapię ręki.
Obserwuj wątek
    • ewefi Re: Terapia w Kielcach 01.02.14, 11:23
      Witam Napisz cos więcej dla jakiego dziecka szukasz specjalisty?
      Jestem mamą 10 letniej dziewczynki z ZA i szukam rodziców z Kielc i okolic którzy chcą się wymienić doświadczeniami, problemami wiedzą jaką posiadamy.
      Mam dobrego specjalistę od SI, teraz zaczynam TUS wiec specjaliste znam tylko z polecenia, jak będzie zobaczymy.
      • socdan2 Re: Terapia w Kielcach 03.02.14, 07:48
        Mój synek ma prawie 4 lata. Niemówiący, z autyzmem.1,5 roku w terapii. Wydaje mi się, że Kielce to taka trochę pustynia jeśli chodzi o specjalistów. Czy może mi Pani polecić kogoś, z kogo jest Pani zadowolona? Chętnie się wymienię doświadczeniami. Proszę napisać na maila gazetowego co Panią interesuje.
        • ewefi Re: Terapia w Kielcach 14.02.14, 18:14
          scodan.. niestety twoje konto na forum jest nie aktywowane i nie mogę napisac maila
      • noemii_76 Re: Terapia w Kielcach 11.04.17, 15:12
        Czy mogłabyś mi polecić kogoś od TUS w Kielcach?
    • anias2000 Re: Terapia w Kielcach 03.02.14, 09:43
      Również mam wrażenie , że Kielce to pustynia...
      Jesteśmy z Ostrowca Świętokrzyskiego. Jeździmy co tydzień do pedagoga specjalnego na Kussocińskiego. Reszta terapii na miejscu w Ostrowcu.
      Dobry ośrodek jest w Skarżysku Kamiennej. Dzieciaki mają ustalany indywidualny plan terapeutyczny i objęte są refundowaną terapią. Myślę o zmianie właśnie na Skarżysko.
      • monisia900 Re: Terapia w Kielcach 03.02.14, 15:55
        ze skarzyska odradzam zdecydowanie pania L-B (nie chce pisac po nazwisku-zainteresowani zapewne ja znaja). to nie tylko moje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka