Dodaj do ulubionych

autyzm.pl/autyzm.info

03.10.07, 15:48
Co się dzieje z forum autyzm.pl? będzie reaktywacja?
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: autyzm.pl/autyzm.info 03.10.07, 16:26
      nie potrafie odpowiedziec, nie uczestnicze w tamtym forum od dluzszego czasu
      • pwjb Re: autyzm.pl/autyzm.info 24.11.07, 22:18
        autyzm.pl wcale się nie zreaktywował, to co jest pod tym adresem oznacza że
        nazwa domenowa została przejęta przez firmę spamerską, która wykorzystuje że pod
        tym adresem kiedyś była strona i dlatego czasami klikają na nią ludzie

oczywistym jest że część linków tam ma związek z autyzmem bo tak jest
        skonstruowane oprogramowanie aby wybierało tematy które mogły wiązać się z
        poprzednią stroną, ale teraz klinknąłem i znalazłem to:

i13.tinypic.com/6k4kdh1.jpg
        • gemmavera Re: autyzm.pl/autyzm.info 25.11.07, 12:47
          Pwjb, ale adres forum był nieco inny:
          autyzm.info/forum.html;a=forum
          Cały czas jest tam to samo - podejrzewam, że tak juz niestety
          pozostanie. :/
          • pwjb Re: autyzm.pl/autyzm.info 25.11.07, 13:03
            ale ja mówię o tym linku co jest wystawiony na samej górze forum gdzie wyskakują
            reklamy powiększania penisa
    • gemmavera Re: autyzm.pl/autyzm.info 25.11.07, 18:08
      Rose, faktycznie, pora wyrzucić link do autyzm.pl z czołówki. :)
      • kamgra Re: autyzm.pl/autyzm.info 27.11.07, 23:02
        Pytalam Renie , raczej nie ma szans na wznowienie portalu .Ale jej
        milośnicy niech czasem wrzuca w google :Psychologia i
        rzeczywistość , stare ,ale ciekawe artykuly6y , rowniez doktor Reni
        Ale -
        • pwjb Re: autyzm.pl/autyzm.info 28.11.07, 21:08
          a niema nikogo kto miałby się zająć forum, o co chodzi że niema, może nie w
          takiej formie jak było z setką pokoi gdzie w większości nikt nie pisał - ale
          jakiekolwiek miejsce kolejne dla dyskusji jest dobre

widać że ktoś nie opłacił domeny autyzm pl ale autyzm info dalej działa, nie
          wiem czy to część serwisu, czy firma hostingowa skasowała co tam było

zresztą, gdzie się archiwum podziało - przecież tam napisano bardzo wiele
          wartościowych rzeczy które są teraz całkowicie niedostępne, a część wątków nie
          porusza spraw prywatnych i mogła by być spokojnie indeksowana przez wyszukiwarki

ja rozumiem że się komuś odechciało, ale poco było grzebanie w forum, było lekko
          uszkodzone ale działało, można było pisać i to wystarczy - ale po co od razu
          wszystko kasować

czy ktoś nie mógł by tego forum przejąć, ktoś komu by się chciało, i wcale nie
          mam tu na myśli siebie, ale wielu ludzi z aspergerem zna się na tym, nie macie
          nikogo takiego tam w rodzinach, wejść w kontakt z tym kto to prowadził i
          spróbować coś zdziałać

(nie wiem czy domena jest zamrożona czy w ogóle została sprzedana firmie
          reklamowej, bo jak tak to reklamy środków na potencję i rzeczy które mają
          związek z autyzmem ale jakichś szarlatanów niewykluczając - będą nas straszyć
          już zawsze - a najśmieszniejsze będzie jak wykupi tą domenę jakiś
          psychoenergoterapeuta i będzie ogłaszał wszem i wobec że leczy nawet najcięższy
          autyzm siłami kosmicznymi)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka