na.ka 03.10.07, 15:48 Co się dzieje z forum autyzm.pl? będzie reaktywacja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: autyzm.pl/autyzm.info 03.10.07, 16:26 nie potrafie odpowiedziec, nie uczestnicze w tamtym forum od dluzszego czasu Odpowiedz Link
pwjb Re: autyzm.pl/autyzm.info 24.11.07, 22:18 autyzm.pl wcale się nie zreaktywował, to co jest pod tym adresem oznacza że nazwa domenowa została przejęta przez firmę spamerską, która wykorzystuje że pod tym adresem kiedyś była strona i dlatego czasami klikają na nią ludzie oczywistym jest że część linków tam ma związek z autyzmem bo tak jest skonstruowane oprogramowanie aby wybierało tematy które mogły wiązać się z poprzednią stroną, ale teraz klinknąłem i znalazłem to: i13.tinypic.com/6k4kdh1.jpg Odpowiedz Link
gemmavera Re: autyzm.pl/autyzm.info 25.11.07, 12:47 Pwjb, ale adres forum był nieco inny: autyzm.info/forum.html;a=forum Cały czas jest tam to samo - podejrzewam, że tak juz niestety pozostanie. :/ Odpowiedz Link
pwjb Re: autyzm.pl/autyzm.info 25.11.07, 13:03 ale ja mówię o tym linku co jest wystawiony na samej górze forum gdzie wyskakują reklamy powiększania penisa Odpowiedz Link
gemmavera Re: autyzm.pl/autyzm.info 25.11.07, 18:08 Rose, faktycznie, pora wyrzucić link do autyzm.pl z czołówki. :) Odpowiedz Link
kamgra Re: autyzm.pl/autyzm.info 27.11.07, 23:02 Pytalam Renie , raczej nie ma szans na wznowienie portalu .Ale jej milośnicy niech czasem wrzuca w google :Psychologia i rzeczywistość , stare ,ale ciekawe artykuly6y , rowniez doktor Reni Ale - Odpowiedz Link
pwjb Re: autyzm.pl/autyzm.info 28.11.07, 21:08 a niema nikogo kto miałby się zająć forum, o co chodzi że niema, może nie w takiej formie jak było z setką pokoi gdzie w większości nikt nie pisał - ale jakiekolwiek miejsce kolejne dla dyskusji jest dobre widać że ktoś nie opłacił domeny autyzm pl ale autyzm info dalej działa, nie wiem czy to część serwisu, czy firma hostingowa skasowała co tam było zresztą, gdzie się archiwum podziało - przecież tam napisano bardzo wiele wartościowych rzeczy które są teraz całkowicie niedostępne, a część wątków nie porusza spraw prywatnych i mogła by być spokojnie indeksowana przez wyszukiwarki ja rozumiem że się komuś odechciało, ale poco było grzebanie w forum, było lekko uszkodzone ale działało, można było pisać i to wystarczy - ale po co od razu wszystko kasować czy ktoś nie mógł by tego forum przejąć, ktoś komu by się chciało, i wcale nie mam tu na myśli siebie, ale wielu ludzi z aspergerem zna się na tym, nie macie nikogo takiego tam w rodzinach, wejść w kontakt z tym kto to prowadził i spróbować coś zdziałać (nie wiem czy domena jest zamrożona czy w ogóle została sprzedana firmie reklamowej, bo jak tak to reklamy środków na potencję i rzeczy które mają związek z autyzmem ale jakichś szarlatanów niewykluczając - będą nas straszyć już zawsze - a najśmieszniejsze będzie jak wykupi tą domenę jakiś psychoenergoterapeuta i będzie ogłaszał wszem i wobec że leczy nawet najcięższy autyzm siłami kosmicznymi) Odpowiedz Link