el-loco 29.07.08, 20:28 Czy znacie jakiś dobrych terapeutów proszę polećcie kogoś... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariela4 Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 11.08.08, 19:09 też kogoś takiego szukam i nie mogę w Łodzi znależć nawet po to żeby syna porządnie zdiagnozować w tym kierunku , wiem że jest problem ( nadmierne reakcje na światło zapachy ból i inne drobniejsze sprawy) ale sądząc z braku odzewu na ten post nikt w mieście tego nie rechabilituje ,i co z tym zrobić? Odpowiedz Link
ktosinny0 Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 08.09.08, 14:07 takze jestem w trakcie poszukiwan ..synek chodził do pana andrzeja nowaka ale zrezygnowalismy bo nic praktycznie oprócz siedzenia w basenie z suchymi piłkami nic innego tam nie robił i zrezygnowalismy...nikogo nie mozna innego znaleźc w łodzi niestety Odpowiedz Link
cudak1977 Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 24.04.09, 06:43 Jest gabinet terapii integracji sensorycznej na ul tatarzanskeij 109 / jesli chodzi o lodz/. Na mnie robi bardzo pozytywne wrazenie. Odpowiedz Link
anit.a79 Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 16.09.15, 23:36 Pan Andrzej Nowak to profesjonalista. Jeśli dziecko siedziało w basenie z kulkami - widocznie tego przez jakiś czas potrzebowało. Pana Andrzeja mogę polecić każdemu kto ma dziecko potrzebujące terapii SI. Odpowiedz Link
foksia6000 Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 24.04.09, 19:51 Polecam pani Malwina Zawieja, to chyba chodzi o ten gabinet na tatrzanskiej. Chodzimy do niej juz pol roku. Troche kiepsko z terminami, ale trzeba probowac. Odpowiedz Link
mariela4 Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 26.04.09, 14:32 potwierdzam , pani Zawieja i pani Kasia Bedełek na tatrzańskiej można w Naviculi ale z terminami kiepsko ,moje dziecko ma szczęście, bo w szkole dostali sprzęt i teraz tam ma zajęcia raz w tygodniu. Odpowiedz Link
joanna.jj Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 17.05.09, 20:22 mój syn ma terapię w przychodni psychologiczno pedagogicznej nr 4 na piłsudskiego, ale wiem, że można też na hipotecznej Odpowiedz Link
malina899 Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 29.07.14, 13:18 Teraz jest już sporo placówek z integracją sensoryczną przy przedszkolach. Np. gabinet oliwkowy gaj na wyspiańskiego - terapiadzieci.info Odpowiedz Link
mampka Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 26.02.15, 22:06 Fajne gabinety są na Wróblewskiego 18 w wieżowcu. My tam chodzimy i naprawdę nam się podoba. Dodatkowo z tego co wiem część dzieci ma bezpłatne zajęcia, terminy nawet ok, bo czekaliśmy chyba 3 tygodnie na zajęcia SI. Odpowiedz Link
1006szymon Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 11.01.17, 16:09 Polecam poradnię Sensitiva przy ulicy Wróblewskiego w Łodzi. Po kilku nieudanych próbach w innych miejscach, tam znaleźliśmy najlepszą pomoc. To specjaliści ze świetnym podejściem. Warto zajrzeć na ich stronę internetową - www.sensitiva.pl Odpowiedz Link
1006szymon Re: Integracja sensoryczna w Łodzi 30.01.17, 20:10 Ja polecam poradnię Sensitiva w Łodzi przy Wróblewskiego - www.sensitiva.pl Odpowiedz Link